12.

323 24 2
                                    

James: "Hej Tina. Zašto me nisi nazvala?"

Tina: "Hej. Oprosti, imala sam jaaako puno posla."

James: "Ma nema veze i ja sam imao puno obaveza oko kluba."

Tina: "I kako ti je tamo?"

James: "Dosadno, jer nema tebe."

Tina: "I meni je ali što mogu"

James: "Oprosti, nazvat ću te poslije, trener me zove"

Tina: "Čujemo se. Pusa"

Tako sam mu htjela reći da dolazim za dva dana, ali sam uspjela izdržati. Želim da bude iznenađenje.

Ana: "Tina...Tina...Čuješ me?"

Tina: "Oprosti zamislila sam se. Što si trebala?"

Ana: "Došla sam vidjet kako si"

Tina: "Dobro sam. Zapravo sam ja tebi htjela nešto reći. Odlazim. Odlazim iz ove bolnice."

Ana: "Zašto?"

Tina: "Dobila sam ponudu da budem glavna liječnica u Bayernu, nogometnom klubu i prihvatila ju"

Ana: "Jesi sigurna u to?"

Tina: "Mislim da jesam."

Ana: "Misliš? Gle, mislim da bi trebala malo usporiti u razmisliti. Predlažem ti da ako želiš ići, da ne daš otkaz ovdje, nego uzmeš godišnji. Pa ako ti se tamo ne svidi, uvijek se možeš vratiti."

Tina: "Pa dobro. Učinit ću to. Želiš li doći kod mene da mi pomogneš sa spremanjem"

Ana: "Da naravno"

Nakon posla smo otišle kod mene i izabrale odjeću i obuću koju ću penijeti. Kad smo završile sa spremanjem, odlučile smo pogledati film.

Ana: "Ček, ti sutra ideš?"

Tina: "Pa da. Sutra u 23 sata imam let."

Ana: "Aha ok..."

Sutra ujutro...
Budim se i spremam za posao. Zapravo, idem u bolnicu uzeti godišnji. Imala sam sreće i nije bilo problema oko godišnjeg. Pozdravila sam kolege i otišla kući. Cijeli dan sam se odmarala. Oko 21:30h Ana je autom došla kod mene i krenule smo prema aerodromu. Tamo smo bile za 40ak minuta. Bilo je još dosta do polijetanja aviona pa smo sjele u obližnji kafić. Tamo smo pile kavu i razgovarale. Čule smo kako neka žena proziva moj let.

Tina: "Već. Nisam ni skužila da je vrijeme tako brzo prošlo."

Ana: "Ni ja"

Zagrlile smo se i pozdravile. Žena je opet prozvala moj let i ja sam morala krenuti. Ušla sam u avion. Smjestila sam se i stavila slušalice u uši. Sjetila sam se da je James danas imao utakmicu i da su pobjedili. Nazvala sam ga i čestitala mu. Još smo razgovarali 15ak minuta. Kad sam prekinula poziv, zaspala sam...

James POV
Danas smo imali utakmicu protiv Liverpoola i pobjedili smo ih 3:1. Svi smo bili sretni i dogovorili smo se da ćemo ići proslaviti u jedan klub. Poslije utakmice sam otišao kući, otuširao se i spremio za izlazak. U međuvremenu me nazvala Tina i čestitala mi. Nakon poziva sam uzeo jaknu, sjeo u auto i krenuo u klub. Tamo sam bio nakon 10 minuta vožnje. Pred klubom su me čekali ostali igrači. Ušli smo i sjeli za šank. Naručili smo tekilu. Ubrzo smo svi bili pijani. Dok sam eksirao Jack prišla mi je neka djevojka.

X: "Hej. Jesi za ples?"

James: "Da, može"

Otišli smo plesati. Odjednom me počela ljubiti i voditi me prema WC-u. Znao sam kuda to ide pa sam na vrijeme pobjegao i nekako došao kući. Bacio sam se na kauč i tamo zaspao.

Tina POV
Kad smo sletili u Munchen otišla sam u hotel. Znala sam da James ima kuću u Munchenu, ali nisam htjela ići tamo jer je bilo 2 sata ujutro. U hotelu sam dobila ključ i broj sobe. Ušla sam u sobu i legla na veliki bračni krevet. Ubrzo sam zaspala.

Pozdrav. Evo me opet. Malo sam razočarana jer ne komentirate priču. Nemam drugo mišljenje i ne znam sviđa li vam se priča. Tako da ću možda pauzirati prču. Još ću razmisliti... 😢

- Vote or com.. Jako puno mi znači..

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now