9.

355 25 0
                                    

James POV
Kad smo se razišli, otišao sam na trening. Nije bilo previše naporno. Dečki su me pozvali na piće, ali sam odbio jer sam obećao Tini da ćemo provesti najljepši dan u životu. Poslije treninga otišao sam u zlataru i kupio poklon za Tinu. Krenuo sam do bolnice, a ona me čekala ispred.

James: "Hej. Jesi spremna za najljepši dan u životu?"

Tina: "Da"

Tina POV
Kad sam ga ugledala ispred bolnice bila sam presretna.

James: "Hej. Jesi spremna za najljepši dan u životu?"

Tina: "Da. Što ćemo raditi?"

James: "Idemo u ZOO Maksimir. Jesi li za?"

Tina: "Može. Bit će nam super."

Ušli smo u ZOO. Bilo je puno životinja, a mi smo hodali zagrljeni i razgledavali ih. ZOO je bio jako velik. Kad smo sve obišli, na izlazu je bila jedna mala, slatka klupica. Bila je posebna.

Tina: "James, možemo li sjesti? Malo sam umorna."

James: "Naravno. Sve za moju ljepoticu"

Sjeli smo na klupicu. James je posegnuo u džep.

James: "Tina, znam da odlazim i jako sam tužan zbog toga. Ne znam kako će nam biti kad budemo razdvojeni, ali želim da znaš da u svakom trenutku mislim na tebe. Zato sam ti kupio poklon koji će te podsjećati na mene"

Dok je govorio, suza mi je kliznula niz obraz. Nadam se da nije primjetio. Dao mi je crvenu kutijicu. Kad sam ju otvorila, u njoj je bila predivna zlatna narukvica koja je imala ugravirano:
💖 Tina & James 💖
Nisam znala što reći. Jednostavno je bila predivna.

James: "Sviđa ti se?"

Tina: "Da. Predivna je. Obećajem ti da ću je nositi do kraja života."

James: "Jako mi je drago da ti se sviđa."

Tina: "Možeš mi ju zakopčati?"

James: "Da"

Nakon što mi je zakopčao narukvicu, zagrlio me je oko struka, a ja sam stavila svoje ruke oko njegovog vrata i poljubili smo se. Bilo je savršeno. Ni u najljepšim snovima nisam mogla zamisliti da ću se zaljubiti u jednog nogometaša koji će me obožavati.
Nakon ZOO-a otišli smo u Jamesov stan. Imao je velik stan. Njegova soba bila je plava, vidi se da je muška. Na zidu ima medalje i pehare.

James: "Želiš li nešto popiti?"

Tina: "Pa..."

Nisam ni odgovorila, a James je već dolazio iz kuhinje s dvije čaše i crnim vinom.

Tina: "Nisam ni odgovorila,a ..."

Prekinuo me poljupcem.
Nasipao je vino i dao mi jednu čašu. Pili smo vino. Ponijelo nas je i popili smo cijelu bocu. Kad smo pogledali na sat, bilo je već kasno.

Tina: "Kasno je. Moram ići kući"

James: "Ne moraš. Zašto ne prespavaš kod mene?"

Nije ni čekao da odgovorim. Počeo me ljubiti i odveo me u svoju sobu. Skinula sam mu majicu, a i on meni. Ubrzo smo ostali potpuno goli....
Bila je to jedna od najljepših noći u mojem životu. Nakon prošle i vrlo bolne veze nisam mislila da ću se tako brzo zaljubiti u nekoga.

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now