11.

314 23 1
                                    

Bude me dosadne zrake sunca. Budim se, a znam da on nije pokraj mene. Nekako sam se spremila i otišla na posao. Bio je jako naporan dan. Došla sam kući, napravila si kavu i upalila laptop da riješim neku papirologiju. Iako sam radila, mislila sam na Jamesa. Odjednom se začulo zvono. Iznenadila sam se jer nikoga nisam očekivala. Otvorila sam. Bio je to dostavljač s buketom ruža.

Dostavljač: "Vi ste Tina?"

Tina: "Da, ja sam"

Dostavljač: "Ovo je onda za Vas"

Tina: "Hvala"

Uzela sam buket i zatvorila vrata. U buketu je bila i poruka u kojoj je pisalo:

Ljepotice moja, znam da smo daleko, ali u mojim mislima smo jedno pokraj drugoga. Nadam se i u tvojim. Također nadam se da će se to ubrzo dogoditi. Volim te

James 💖

Kad sam pročitala, osmjeh mi se pojavio na licu. Bila sam jednostavno u svom svijetu. Kad sam došla sebi, nazvala sam Jamesa i zahvalila mu se za poklon. Nakon dužeg razgovora s Jamesom, morala sam se vratiti poslu. Počela sam pregledavati neke dokumente, kad mi je došao mail. Zanimalo me od koga je pa sam brzo otvorila.

Poštovana gospođice Tina, već neko vrijeme razmatramo Vaš rad i na temelju toga odlučili smo Vam dati ponudu da postanete glavni liječnik u klubu Bayern Munchen. Molimo Vas da nas što prije obavjestite o Vašoj odluci. Nadamo se suradnji.

Stručni stožer kluba

Jednostavno nisam mogla vjerovat. To mi je bila prilika života, ali ipak mi je bilo teško napustiti svoje radno mjesto. Znam da ako prihvatim ponudu bit ću češće s Jamesom, ali svejedno sam se dvoumila. Odlučila sam si dati vremena do sutra.
Završila sam s poslom i otišla spavati. Bila sam preumorna.

Ujutro...
Budim se nekako odlučnija. Zašto? Zato što sam odlučila prihvatiti ponudu. Također sam odlučila ništa ne reći Jamesu, željela sam da bude iznenađenje. Odmah sam upalila laptop i napisala mail.

Poštovani, odlučila sam prihvatiti Vašu ponudu. Ako može došla bih za dva dana na razgovor da da se dogovorimo oko suradnje.

Tina

Otišla sam na posao i odlučila sam sve reći Ani. Kad sam krenula prema njezinoj ordinaciji prekinuo me poziv. Bio je to James. Od cijele euforije zaboravila sam nazvati Jamesa. Bože, kako sam glupa... Javila sam se...

Bok. Bok.
Nastavak malo kasni, ali nadam se da se ne ljutite. Nadam se da vam se sviđa.
Može vote or comment?
Unaprijed hvala 💞

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now