Κεφάλαιο 23

28 13 8
                                    

Laura's Pov

Με κοιτάζουν σαν εξωγήινοι μα δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Κάθομαι στην καρέκλα και αφήνω το τάμπλετ στα πόδια μου.

Ειναι έτοιμοι να με γεμίσουν με ανόητες, άσκοπες και ανούσιες ερωτήσεις. Χτυπάω τα χέρια μου και τους κοιτάζω άγρια.

《 Ο -Α με κυνηγούσε και εμένα ενταξει; αλλά τώρα έχει χάσει τα ίχνη μου. Μια κρυφή βοήθεια  όπως εγώ σας χρειάζεται. Οπότε θα αρχίσω με τα πιο σημαντικά γεγονότα. 》 Με κοιτάζουν ήσυχοι καθώς κάνουν νόημα να συνεχίσω.

《 Σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν να μπήκε ο -Α εδώ μέσα χωρίς να άφησε αποτυπώματα. Κατάλαβα πως ο -Α έχει βοήθεια και μαλιστα άτομα που εμπιστευόμαστε. Γιατί εκείνη την μέρα ήρθε εδώ η Τζέσικα και έφυγε βιαστικά ενώ μετά εξαφανίστηκε. Η Τζέσικα ή βοηθάει ή είναι ο -Α. 》 Βλέμματα γεμάτα έκπληξη, θυμό, περιέργεια και..και θλίψη.

Η αδελφή μου σηκώνεται και σφίγγει τα χέρια της σε γροθιές. Θέλει να εκτονωθεί, θέλει να κλάψει και να φωνάξει. Οι ανάσες της είναι γρήγορες και δάκρυα απειλούν να βγουν από τα μάτια της. Ο Τζακ της αγγίζει απαλά το χέρι.

《 Δεν αξίζει και το ξέρεις. Τώρα είμαστε ένα βήμα μπροστά και ίσως μπορούμε να πάμε και άλλο. Πρόσφατα επισκέφτηκα το τάφο της Λιλης ή έστω το σημείο στο οποίο πέθανε.

Καθώς έβλεπα την κορνίζα παρατήρησα πως κάτι είχε μέσα. Χωρίς δεύτερη σκέψη την πήρα μαζί μου. Όταν έφτασα σπίτι και την έσπασα βρήκα ένα χαρτάκι το οποίο έγραψε κάποια νούμερα. Ήταν βήματα. Λογικά από τον τάφο της Λιλης. Το θέμα ειναι οτι ο -Α δεν έχει ιδέα για αυτό. Σίγουρα έπρεπε να το είχε βρει κάποιος άλλος. Ίσως η Τζέσικα. 》 Βγάζει ένα χαρτάκι από την θήκη του κινητού του και το δινει στον Ian.

《 Πρέπει να δούμε τι υπάρχει εκεί. 》 Καταλήγει η αδελφή μου η οποία είχε ηρεμήσει. Η Ροουζ φαίνεται διστακτική ίσως θέλει να μεινει σπίτι.

《 Μα..εαν πάμε όλοι μαζί ο -Α θα μας καταλάβει. Πρέπει να υπάρχει αντιπερισπασμός. 》 Προσθέτει εύστοχα ο Ian.

Το κινητό της Ροουζ και του Τζακ δονουνται για αρκετά λεπτά μα δεν κάνουν την κίνηση να το κλείσουν. Έπειτα ακούγεται η ειδοποίηση του μηνύματος. Το ανοίγουν ταυτόχρονα.:

《 Υπέροχα! Ο -Α θέλει να μας συναντήσει. Υποθέτω πως ξεκίνησε η όλη φάση με τα ονόματά.》 Λέει ο Τζακ.

《 Άρα..εσύ και η Ροουζ θα πάτε στον -Α και εμείς θα πάμε σε αυτό το σημείο. Και εσύ Λάουρα θα καθυστερήσεις τους βοηθούς του -Α εντάξει; 》 Νευω καταφατικά.

《 Μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον Κονορ; 》 Χαμογελώ διαβολικα.

《 Φυσικά. Και την Λουνα εάν θες. Αρκεί να μην την μπλέξεις. Να μην μάθει για τον -Α. Ανησυχεί πολύ. 》 Σηκώνομαι και ανεβαίνω στο δωμάτιο μου. Πλέον ξέρω πως θα καθυστερήσω αυτούς τους μπουμπουνες.

*Τέλος κεφαλαίου ❤

Ελπίζω να σας άρεσε 😄

Βλέπω πως πλέον και τα reads και τα votes έχουν πέσει μα δεν πτοούμαι.
Πατήστε το αστεράκι 🌟 και αφήστε ένα σχόλιο 💬

See you soon 🔜 *

4 Lives As One | ✔ Where stories live. Discover now