Κεφάλαιο 17

37 15 12
                                    

Ian's Pov

Κοιτάζω μέσα στα μάτια της καθώς γελά. Έχουμε καιρό να βγούμε μόνοι μας και να πούμε τα νέα μας. Η Λούνα είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα από την τρέλα του -Α. Μόνο αυτή μπορεί να με κάνει να ξεχαστώ, να γελάσω, να θυμηθώ πως ειμαι απλά ένας νέος και δεν χρειάζεται να παίρνω  στα σοβαρά ό,τι συμβαίνει γύρω μου.

  Πριν λίγο μου είπε πως έχασα το χιούμορ μου και την διάθεση μου.

《 Πάντως..έχεις κάτι διαφορετικό πάνω σου 》

《 Είμαι πιο καυτός; 》Γελάμε ανεξέλεγκτα.

《 Όχι. Είσαι πιο ώριμος. Είσαι πιο σωστός και λογικός. Σαν να μεγάλωσες απότομα και να κατάλαβες πως ο κόσμος δεν περιστρέφεται μονάχα γύρω σου. 》 Τώρα νιώθω έτοιμος για δήμαρχος. Μου λείπει μόνο το εύκολο ψέμα και το αθεράπευτο μίσος για τον αντίπαλο.

《 Ξέρεις.. ίσως το έκρυβα μέσα μου τόσο καιρό. Όμως ήρθε η ώρα να το δείξω προς τα έξω. Να φανερωθω. 》Μου χαμογελά γλυκά και βολεύεται καλύτερα στην αγκαλιά μου.

《 Το χρειαζόμουν αυτό το ρεπό. Η αλήθεια είναι πως μου έλειψες αρκετά. 》 Της χαϊδεύω στοργικά τα μαλλιά και αυτή γελάει σαν παιδί. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουμε για ζευγάρι μα δεν θα της πω να σηκωθεί.

《 Βρε βρε δες ποιος αποφάσισε να εμφανιστεί! 》 Γυρίζω το κεφάλι μου και παρατηρώ το Τζακ. Κάθεται διαγώνια και ακουμπά πίσω.

《 Εσύ δεν θα έπρεπε να μου πάρεις παραγγελία αντί να κάθεσαι πάνω στον Ian; 》 Ρωτά νευρικά τον Τζακ.

《 Όχι γιατί εγώ ρεπό. Αν θες τόσο πολύ να παραγγείλεις να φωναξεις τον καινούριο. 》 Ο Τζακ ρολάρει τα μάτια του και πηγαίνει στο μπαρ.

Νιώθω περίεργα που δεν μου μίλησε ή δεν κάθησε να συζητήσει μαζί μου κάτι από τα πιθανά σχέδια του -Α. Φάνηκε απόμακρος.

《 Αχ σήκω ρε Λούνα. 》 Με κοιτάζει παράξενα και σηκώνεται.

《 Εμ..μαλιστα. 》 Ψιθυρίζει και πάει να φύγει μα δεν προλαβαίνω να την σταματήσω.

Το κινητό μου χτύπα και μπορώ να μαντέψω ποιος είναι και τι θέλει. Ανοίγω το κινητό και πηγαίνω στα μηνύματα. Αυτή την φορά ειναι ένα βίντεο. Πατάω επάνω και παρακολουθώ σαστισμένος τον -Α να μιλά με το Τζακ.

《 1..2 》

《 Ροουζ! 》 Τα μάτια μου ανοίγουν διάπλατα και το αίσθημα της οργής αυξάνεται κάτω από το δέρμα μου. Πώς μπόρεσε να προδώσει έτσι την παρέα μας; Πώς μπόρεσε να καταστρέψει αυτό που ο ίδιος δημιούργησε; Πώς μπόρεσε να το κανει; Δεν σκέφτηκε τις συνέπειες; Δεν σκέφτηκε πως θα το μάθουμε; Πώς μπόρεσε να εμπιστευτεί αυτό το κτήνος και όχι εμάς!

《 Τζακ 》 Η φωνή μου βγαίνει βαριά ενώ νιώθω πως το βλέμμα μου πετάει  φλόγες. Πηγαίνω με γοργά βήματα στο μπαρ και αγγίζω με δύναμη την πλάτη του. Γυρίζει κοιτάζοντάς με με ένταση.

《 Τι πήγες και έκανες; 》 Ξεροκαταπινει.

《 Πώς τόλμησες να μας προδώσεις Τζακ; 》 Βάζει το χέρι του στα μαλλιά του μα δεν μιλά.

《 Το έκανες για το εαυτούλη σου 》 Γελάει ειρωνικά

《 Ολοι θα το κάνουμε Ian! Μάλλον η φίλη μας το έχει κάνει ήδη. Ολοι θα προδώσουμε! Δεν καταλαβαίνεις; Αυτό είναι το παιχνίδι του. Εμείς είμαστε τα πιόνια. Μας χρειάζεται. Παίζουμε αυτό που θέλει να δει. 》 Ενα δάκρυ κυλά στο "πετρινο" πρόσωπο του.

《 Γιατί όλοι έχουμε αδυναμίες. 》 Συνειδητοποιώ. Νευει καταφατικά το κεφάλι του.

《 Ακριβώς. Γιατί έχουμε οικογένειά και προσωπική ζωή. 》

《 Γιατί έχουμε κάτι που βάζουμε πάνω από την παρέα. 》 Λέω με ένταση.

《 Δυστυχώς ναι Ian. Εγώ την ελευθερία, τον στόχο και εσυ την οικογένεια. 》 Προσπαθώ να σκεφτώ λογικά. Δικαιολογείται. Το έκανε για εκείνον. Μα..εαν ο -Α κανει κάτι στην Ροουζ; Εάν της κάνει κάτι δεν θα συγχωρήσω τον εαυτό μου και τον Τζακ.

《 Πρέπει να φύγω από κοντά σου. 》 Του φωνάζω και τρέχω έξω. Ρίχνω μια ματιά πίσω για να παρατηρήσω τον Τζακ απελπισμένο και την Λούνα σαστισμένη. Πρέπει να φύγω από κοντά τους. Πρέπει!

Και άλλο μήνυμα. Αυτή την φορά ειναι μια φωτογραφία. Είναι..είναι η αδελφή μου. Χτυπημένη, ματωμένη, πιθανόν ναρκωμενη στα χέρια αυτό του τέρατος!

" - Να την σκοτώσω ή όχι; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις Ian. Ξέρεις πολύ καλά τι χρειάζομαι. Έχεις 2 λεπτά.
-Α"

Τώρα καταλαβαίνω πως είναι. Τώρα ξέρω πως πρέπει να αντιδράσω. Όμως ποιος αξίζει να πέσει στα χέρια αυτουνού; Κανένας! Μα φυσικά κανένας. Μα πρέπει να πω όνομα. Και πρέπει να το κάνω τώρα.

-Έχω το όνομα που χρειάζεσαι.

- Ακούω Ian


- Στεφανι.

Λυπάμαι Στεφ. Αλλά το αγόρι σου αποφάσισε να παίξει βρώμικα. Και πίστεψε με ξέρω καλά από τέτοια παιχνίδια.

*Τέλος κεφαλαίου.

Μετά από μία ψηφοφορία στο Instagram βγήκε το αποτέλεσμα ότι θα ανεβαίνουν κεφάλαια καθημερινά καθώς το βιβλίο έχει ολοκληρωθεί.

Ελπίζω να σας αρέσει.

Πατήστε το αστεράκι 🌟 και αφήστε ένα σχόλιο 💬.

See you soon🔜*

4 Lives As One | ✔ Where stories live. Discover now