Κεφάλαιο 14

43 20 17
                                    

Stephanie's Pov

Μπαίνω στο σπίτι και αφού τακτοποιώ τα πράγματα, ανεβαίνω στο δωμάτιο της αδερφής μου αλλά την βρίσκω να κοιμάται με ένα βιβλίο να ακουμπά απαλά στο στέρνο της.

Εξετάζω και το υπόλοιπο σπίτι και καταλαβαίνω πόσο μοναχικό είναι πια. Αμφιβάλλω εάν οι γονείς μας νοιάζονται ή έστω μας θυμούνται κάποια στιγμή μες την μέρα. Δεν παίρνουν τηλέφωνο, δεν στέλνουν μήνυμα, δεν ασχολούνται γενικώς.

Με έχουν αφήσει να περνάω δύσκολα και να αντιμετωπίζω έναν θανάσιμο εχθρό.

Ανεβαίνω στο δωμάτιο μου και ενώ είμαι έτοιμη να ξαπλώσω παρατηρώ το γραφείο μου και έπειτα ένα ρυάκι από.. μελάνι, ελπίζω.

Πλησιάζω πιο κοντά και μια φριχτή μυρωδιά εξαπλώνεται στον χώρο. Μυρωδιά αίματος.

Αρπάζω το ημερολόγιο που βλέπω πάνω στο γραφείο μου και διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφει.

"Μην νομίζεις πως θα γλιτώσεις στο σπίτι σου. Ούτε εσύ ούτε η αδερφή σου. Βέβαια δεν είστε τόσο σκληρές ή έτοιμες για να σταματήσετε την φωτιά που πρόκειται να μετατρέψει το σπίτι σας -και τους γονείς σας - σε στάχτες. Μα μην φοβάσαι! Σύντομα όλοι σ' αυτήν την πόλη θα καούν. Εκτός εάν αποφασίσεις να θυσιάσεις ένα από τα μεγάλα ονόματα.

Γιατί είμαι σίγουρος πως αυτή η φιλία δεν είναι γερή. Τι ξέρεις πραγματικά για τον Τζακ, την Ρόουζ ή τον Ίαν; Ξέρεις όσα θέλουν να ξέρεις. Δεν γνωρίζεις τίποτα ουσιαστικό και δεν θα μάθεις γιατί φοβάσαι να ρωτήσεις.  Είσαι έξυπνη. Πάρε την σωστή επιλογή. Θυσίασε κάποιον και θα σώσω κάποιον που αγαπάς στ' αλήθεια. Θα περιμένω όσο χρειαστεί αλλά δεν έχεις και μια αιωνιότητα.

Εξάλλου έχω πάντα κάτι με το οποίο θα σε απειλώ. Ας πούμε.. με ποιανού αίμα γράφω ή ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκα στο σπίτι;

XOXO ❤
-Friendly Girl! Ουπς
-Anonymous 😜

Rose's Pov

Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω στο μαύρο αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι μου.

《Γεια σου Ρόουζ》
《Γεια σου Γκάρετ》Χαμογελώ μόλις τον βλέπω και για λίγη ώρα μένουμε σιωπηλοί. Τα μάτια του εξερευνούν το πρόσωπο μου και έπειτα όλο μου το σώμα.

4 Lives As One | ✔ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα