11- Hoş Geldin

858 49 56
                                    

"İşe yaradı mı?"

Orochimaru, Sakura'nın cansız bedeninin yanından geçerek tepki vermeden masanın üzerinde yatan kişiye yaklaştı. Şu an, yanındaki ölü kadından çok, az önce dirilen kişi dikkatini çekiyordu.

Lâkin yine de, Sakura'nın bedenini öylece bırakmayacağı da bir gerçekti. Byakugou'yu ve kadının chakra sistemini incelemeyi her zaman istemişti ve artık bu şansa sahipti. Eh, ne olursa olsun o Orochimaru idi. Sadece Orochimaru.

Cesedi kendisi alacaktı. Yapacağı deneyleri düşünmek yakıcı bir heyecanın boğazından tırmanmasını sağlasa bile bu hissi yok sayarak masaya biraz daha yaklaştı. Şu an daha heyecan verici bir şeye tanık oluyordu.

Taştan masanın tam önüne vardığında yaşama dönüş sürecini kaynayan bir merak ile izledi. Kaslar ve dokular yeniden oluşuyor, kemikler birleşiyordu.

"İyi iş çıkardın, Sakura-chan." Kadının bu tekniğe yetecek gücü olması adama saçma ama bir o kadar da mantıklı geliyordu.

Son olarak deri kendini yenilediğinde, yıllardır ölü olarak anılan o'nun gözleri açıldı. Derin bir nefes çekti az önce oluşan ciğerlerine. Ardından keskin bakışları çevresinde dolandı. "Ne- Orochimaru?" Biçimli kaşları çatılarak alnında ince bir çizginin oluşmasını sağlarken yavaşça doğruldu. Ölümden döndüğünde bile tedbirli ve tetikteydi.

Yılanların hakimi, her zamanki alışkanlığıyla dudaklarını yaladı.

"Yeniden hoş geldin..."

Elini o'na uzattığında, işe yaramayacağını biliyordu sanninlerin en kurnazı. Hiçbir zaman yaramamıştı. Fakat kendisini denemekten alıkoyamıyordu adam.

O, henüz dirilmiş olmasına rağmen göz alıcı bir çeviklikle fırladı.

"Bana her şeyi anlatacaksın, hemen."

Sakin sesi, yaratacağı depremlerin ilk habercisiydi.

Y.N//

Anlık yazar:

Dipnot: sıçtım. Net.

İngilizcesine güvenen varsa bana bir el atsın. 1600 İngilizce sorusu bitmiyor. Dil seçen aklıma tüküreyim diyecem ama bölümümü de seviyorum yagfkaifjai sadece ben tembel bir cadıyım :')

Daima » SasuSaku (Yeniden Yazılacak)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin