10- Yasak Teknik

852 55 61
                                    

Sakura, önünde yatan bedene bakarken boğazında bir şeylerin düğümlendiğini hissediyordu.

Geçen yılların ardından dokular çürümüş, geriye sadece iskeleti kalmıştı. Ama yine de ondan yükselen güç odayı dolduruyor; kadına güven, Orochimaru'ya ise endişe veriyordu.

"Sence işe yarayacak mı, Sakura-chan?"

"Yaramak zorunda." Kiraz kadın, kendisine düşünme fırsatı bile vermeden ileri atıldı. Şimdi geri adım atarsa, bir daha asla ilerleyemezdi.

İskeletin uzandığı taş zemin yerden yaklaşık bir metre yükseklikteydi. Gecenin karanlığı ve odadaki aydınlatma eksikliği loş bir ışığa sebep olurken Sakura narin ellerini iskeletin göğüs kafesine yerleştirdi. Yapmalıydı.

Sonucunda ölüm bile olsa, yapmalıydı.

Bu düşünce kemiklerini sızlatırken yanan gözleri ağlayacağının habercisiydi. Kuruyan dudaklarını ıslatarak arkasından kendisini izleyen adama seslendi.

"Orochimaru... Eğer planladığım gibi gitmezse, onlara ne söyleyeceğini biliyorsun."

"Elbette."

Son kez, belki de gerçekten de son kez, derin bir nefes alarak chakrasını ellerine yönlendirdi. İşini ustaca yapıyor, hataya mahal vermiyordu lâkin aklının köşesinde dönen bazı düşünceleri canını yakıyordu.

Üzgünüm, Sarada. Bundan sonrasını bensiz halletmelisin. Yapabileceğini biliyorum; benim güçlü, güzel kızım. Beni ve babanı gururlandır.

Acı dolu, tek bir damla kadının çehresini ıslatarak zemindeki ölü bedene damladı. Bir anneydi o. Çocuğunu geride bırakmak ruhunu milyonlarca parçaya bölüyor ve her parçaya ayrı bir işkence çektiriyordu

Üzgünüm, Sasuke-kun. Artık yanında olamayacağım. Saçma sapan triplere girdiğinde seni dizginleyemeyecek, peşinde dolanıp seni sinir edemeyeceğim. Ama biliyor musun... Bu yaptıklarımdan dolayı bir gün olsun pişmanlık duymadım.

Yeniden dünyaya gelsem, yeniden sana aşık olurum.

Bedenindeki tüm gücün çekildiğini hissedebiliyordu kadın. Chakrası yetmeyecek miydi?

"Şimdi değil... Shannarooo!"

Ellerinde biriken chakra, deminkinden de güçlü parladı. Bırakmayacaktı. Fiziken yanlarında olamasa bile ailesinin ellerini bırakmayacaktı.

Sarada'ya iyi bak, Sasuke-kun.

Chakra akışı kesildi.

Üzgünüm.

Geriye doğru birkaç adım sendeledi kadın.

Seni seviyorum.

Ve oraya yığıldı cansız bedeni.

Daima » SasuSaku (Yeniden Yazılacak)Where stories live. Discover now