Čo tu robíte?

3.1K 104 5
                                    


Troška erotiky zlatíčka 😜😈💕💕

***

Po týždni

,, Jordan choď si sadnúť! Nemáš sa namáhať! " zakričala som na môjho neposlušného frajera, pretože stále behal okolo mňa. Som síce tehotná, ale nie som chromá. Ani Taylor sa tak nespráva a to je viac starostlivejší než Jord.

,, Ale no táák, Lee. Chýbala si mi." postavil sa za mňa a objal ma. Bradu si položil na moje rameno a na krku mi zanechával jemné bozky, čo mi spôsobovalo zimomriavky.

Nohy sa mi roztriasli a keby ma Jordan nedrží okolo pása, tak pobozkám zem. A myslím, že bozkávať Jordana je lepšie.

,, Joooord. Nedráždi. Vieš že... "

,, Chcem ťa Lee. Tak veľmi ťa chcem. Môj vták len tak vibruje v boxerkách. Chcem ťa cítiť. Chcem byť v tebe a cítiť tvoju vlhkosť. Chcem vidieť, ako na mne jazdíš." zavrčal mi do ucha a moje nohavičky sa začali otvárať samé od seba. Nemala by som s tým problém, keby je Jordan v poriadku. No takto sa mu jeho štichy môžu kedykoľvek pretrhnúť a môže začať krvácať.

Je však absurdné, že ako som tehotná, som stále nadržaná. Moje hormóny si so mnou hádžu ako keby som stála na nejakom vysokom moste a skákala bungee jumping.

Teda z toho vyplýva, že jeho slovné dráždenie mi rozhodne neprospieva, už len kvôli tomu, že z pohľadu na jeho rozkrok by sa dalo z mojich nohavičiek žmýkať a ja by som sa mohla kľudne urobiť silou vôle. Seriózne. Stačilo by ma len slovne dráždiť a urobím sa. Už len pohľad na neho ma rajcuje.

,, Jord, to.. to nemôžeme. Potr.. hali b.. by sa ti šti.. Ach.. štichy" hovorila som trhanie pomedzi vzdychy, keď si ma otočil a zasypával ma jemnými bozkami po krku, ktoré smerovali nižšie a nižšie.

,, Jordan, musím.. Musím to dovariť. " šepla som. 

,, Nebudeme mať obed."

,, Kašlem na to, ja chcem na obed teba!"  zavrčal a posadil ma na linku. Rozkročil mi nohy, medzi ktoré sa postavil a vrhol sa mi na pery.

Rukami mi však začal hladkať stehná  a posúval sa vyššie a vyššie až mi prešiel jedným prstom po mojich totálne mokrých nohavičkách.

,, Vidím, že aj ty ma chceš. Prosím Lexie. " zapriadol mi do ucha a ja som slastne vzdychla, keď mi odhrnul nohavičky a prstom sa dotkol klitorisu.

,, Jo.. Jord... Čo keď sem niekto p..príde?" snažila som sa hovoriť pomedzi vzdychy.

,, Nepríde ak budeme potichu. " šepol a pobozkal ma. Pri tom do mňa strčil jeden prst, s ktorým začal pohybovať. Najskôr pomaly, no potom začínal zrýchľovať a robiť intenzívne pohyby.

Musela som si zahryznúť do pery, aby som nevydala zo seba nejaký hlasný vzdych. Bol to tak blažený pocit! Chcela som jeho vtáka vo mne! Nestačili mi len prsty, no to som mu povedať nemohla. Nemohla som dovoliť ohroziť jeho zdravie.

Vsunul do mňa i druhý prst. Myslela som si, že sa neudržím! Tak kurva moc som ho chcela! Zrazu sa však začal sklaňať a o chvíľu som pocítila jeho mäkké pery na mojom stehne, ktoré sa posúvali smerom k vagíne.

Jednou rukou mi držal odsunuté nohavičky, druhou do mňa vsúval dva prsty, ktoré akčne pracovali a zapojil do toho aj svoj jazyk, ktorý mi krúživými pohybmi láskal klitoris. Stačilo pár pohybov a celým telom sa mi rozlial pocit blaženosti. Svaly sa mi stiahli a ja som jemne privrzla Jordanovu hlavu medzi mojimi nohami.

,, Jordan" vydýchla som trhane a on sa na mňa pozrel. Zložil ma z linky a na tvári sa mu rozlial široký úškrn.

Jordan

Bol som tak kurva nadržaný, že sa to ani opísať nedá. No samozrejme nemohol som Lexie nútiť do niečoho, čo nechcela. Nikdy by som ju nenútil a nespravil nič proti jej vôli.

No aj tak som sa s ňou chcel pohrať. Nebolo nič lepšie, ako počuť moje meno, keď sa urobila. Bolo to pohladenie pre uši.

Nemohol som si pomôcť, proste som ju znovu pobozkal. Snažil som sa nevnímať, že mám tlaky v boxerkách, no veľmi mi to nešlo. Bola taká sexy!

,, Jord, musím ísť dovariť tie špagety. " šepla a ja som nespokojne zavrčal.

Nechcel som ju od seba pustiť ani na krok.

,, Ách ja to kašlem!" zavrčala a podišla ku mne. Môj prekvapený výraz sa nedal prehliadnuť. Pobozkala ma a zrazu mi stiahla moje tepláky, cez ktoré bolo vidno moju nadržanosť. Boxerky neboli výnimkou.

Keď na ňu vystrelil môj stoporený vták, okamžite si ho vzala do úst a ja som len tak zalapal po dychu. Jej jazyk mi prechádzal po celom vtákovi a ja som bol rád, že vôbec dokážem stáť a udržať to v sebe.

Perami mi oblapila žaluď, po ktorom krúžila jazykom. To bol môj koniec. Už som to viac nezvládol udržať v sebe. Úplne som sa uvoľnil a spravil sa jej do úst.

,, Tak a teraz môžem v kľude dovariť. "  úškrnula sa na mňa pri tom, ako mi vyhŕňala boxerky s teplákami.

Lexie

,, Vieš, že vás milujem?" usmial sa na mňa a ja som mu úsmev opätovala.

,, Nemám ani tie najmenšie pochybnosti. " dala som mu bozk na líce a konečne sa mohla venovať mojim špagetám.

Jordan celý čas sedel za stolom a pozoroval ma ako gepard svoju korisť.   Síce ma spravil , ale ja som bola nadržaná stále. Nebolo to také ako keby mal vtáka vo mne.

Ešte stále som cítila jeho prsty vo mne. Keď som si predstavila, ako nimi pohyboval a jeho jazyk, ktorý sa so mnou hral, ide ma poraziť z toho, že sa s ním nemôžem vyspať.

,, Čo tu vy dvaja takto sami robíte?? " prišiel Taylor s Megan a Jer... Čo tu robí Jerry? A kedy prišiel?  Musela som sa nad tým zasmiať, pretože keď som sa pozrela na Jordana, celý bol červený.  Zrejme rozmýšľal nad tým, nad čím som rozmýšľala ja.

,, Jordan?  Je ti niečo? Si celý červený." spýtal sa starostlivo Taylor a ja som sa musela rozosmiať. Keby ste ich videli! On celý červený a Taylor úplne biely, pretože sa zľakol.

,, Pane bože Lexie! Dúfam, že ste..."

,, Nie Meg. "

,, Ale niečo ste predsa.."

,, Áno "

,, Linka?"  len som prikývla.  Len my sme chápali, čo sme si chceli povedať. Preto sme sa aj rozosmiali.

,, Neboj sa Taylor. To len má Jordan pervérzne myšlienky. Však zlatko?"  uškrnula som sa a žmurkla na neho.

,, Ty si pretiahol moju sestru v kuchyni? " zvráštil  čelo Jordan.

,, Aj tebe by to prospelo. Teda nie s tvojou sestrou. "  zasmiala som sa a každému som nabrala na tanier špagety. Seba som vynechala, pretože som nemala chuť na jedlo. Cítila som, že by skončilo v záchode.

***

,, Lexie prosím, prosím, prosím! Poď so mnou na nákupy!" už hodinu ma presviedča Megan, aby som s ňou šla nakupovať veci pre bábätko.

,, Aarghh! Keď poviem áno, sklapneš už?" zamračila som sa na ňu a ona zvýskla od radosti.

,, Stalo sa niečo? "

,, Nie Taylor. Ideme nakupovať. Potom to oznám aj Jordanovi, keď sa zobudí a my tu ešte nebudeme.

Obliekli sme sa a zamierili sme si to priamo do nákupného centra s oddelením pre bábätká. Nechápem, čo chce Megan kupovať, keď ešte ani nevie pohlavie.

Pred nákupným centrom som však zastala, pretože som pocítila bodavú bolesť v bruchu.

*Chyby*

Ospravedlňujem sa zlatíčka, ale nejak mi nevydalo celú časť 💔😞

Nechaj ma! ✓Where stories live. Discover now