Bazén

4.9K 182 4
                                    

Pane bože! Za čo ma trestáš? To ma až tak nemáš rád? Dobre, chápem, že koľkokrát na teba nadávam, ale to len v návale hnevu! Vážne som si nemyslela, že sa mi pomstíš tým, že sobotu ráno sa zobudím o šiestej na to, ako moja najlepšia kamarátka prerúša vzdychy môjho brata. No vlastne keď to mám upresniť, tak šesť hodín a jedna minúta!

So zavrčaním som vyliezla z mojej teplej postieľky   a potichu z izby zdrhala do kuchyne.

,, Aj teba zobudilo.." 

,, Ak máš namysli Megan kričiacu" Poď Tayloor!! Ešte ! Ahhh ", tak v tom prípade áno!" prerušila som Jordana a nasrdene mu odpovedala. On sa rozrehotal na celú kuchyňu.

,, Pššššt Jord! " prikryla som mu okamžite rukou ústa. Stíchol a zadíval sa mi do očí. Pomaly som mu z úst dávala dolu ruku, ale náš očný kontakt sa neprerušil. Mal tak vrúcny pohľad, ktorý mi rozhorúčil celé telo a spôsobilo mi to taký divný pocit v podbrušku. Inak povedané, po celom tele sa mi rozlial kŕdeľ motýľov. 

,, Mám nápad." zachrapčal a ja som len nemo prikývla. Momentálne by som pre neho spravila všetko. Netrápil ma Andy, netrápilo ma nič, len on. Jeho prítomnosť a príjemná jemná vôňa, ktorá mi vždy pri ňom udierala do nosa. Teraz keď sa tak na to pozriem, bol sexy. Jeho vypracované ruky lemovalo obtiahnuté biele tričko, cez ktoré bolo vidno aj jeho tehličky. Neovládla som sa a zahryzla si do pery. Ach! Čo to ten so mnou robí! Pred nedávnom by som na sex nepomyslela a teraz? Objala som ho a  rozmýšľam nad tým ako by stál a ja pred ním kľačala a vyfajčila ho. Nie som normálna. Vážne nie. 

,, Dobré ránko. Čo ste tak skoro hore? " vošli do kuchyne Megan a Taylor, ktorý nás pozdravil. My sme sa s Jordanom na seba uškrnuli a postavili sa. Jord sa postavil za mňa a chytil ma za boky. Jeho dotyk mi spôsobil mravčanie po celom tele, ale hlavne pálenie tam, kde sa ma dotýkal. Začal prirážať a ja som "zavzdychala" 

,, Poď Jordan! Ešte! Ahhhh! " okamžite ako som to vyslovila, sme sa rozosmiali. Snažila som sa nevnímať to, že moje boky horeli po jeho dotyku. Odvrátila som od neho zrak a pozrela sa na Megan, ktorá bola červená a Taylor sa k nej pridal.

,, Pane bože! " ostala som stáť s otvorenými ústami. Dneska nejak veľmi spomínam toho Boha. Mala by som s tým prestať.

,, Čo? Je ti niečo? Je ti zle? " pribehol ku mne Taylor a ja som sa snažila udržať v sebe smiech, čo vyzeralo, že sa drhnem.

,, Lexie, nemali by sme zájsť k doktorovi?" ustarostene sa spýtal, ale bolo na ňom ešte stále vidno ako sa červená. Nemohla som. Okamžite som od neho ustúpila a spustila hrdelný smiech. 

,, Keby... Keby si sa videl Tay! Ešte nikdy som ťa nevidela červenať. Sám Taylor Oven sa červená kvôli tomu, že mi pretiahol najlepšiu kamošku! " znovu som rozosmiala, keď sa na mňa zamračil. 

,, Je príjemné ťa znovu vidieť úprimne sa smiať Lexie. Že by za tým bol Jord? " uškrnul sa a ja som vedela kam tým mieri. Chcel ma dostať do rozpakov tak ako ja jeho. Chce hrať hru? Má ju mať! 

,, Áno! Ako si vedel? Vieš keď ma nakladal odzadu a ty si to videl, muselo to byť pre teba riadne trápne keď sme ťa počuli, čo? " uchechtla som sa a on znovu očervenel. Ouuu yeaaah! 

,, Ale čo pán Oven. Namiesto toho, aby ste dostali do rozpakov mňa, dostali ste len seba. Zase vyzeráte ako poriadne prezretá rajčina. "  Jord sa rozosmial. Jeho smiech bol úžasný, hlavne keď som ho spôsobila ja.

,, Neprovokuj ma Lee! " zavrčal nasrdene. Vždy som ho rada provokovala, ale nikdy som nevedela, čoho bol schopný. Nikdy by mi neublížil, ale vždy vymyslel niečo, čo by ma ani vo sne nenapadlo. Navyše ma nazval Lee, takže začína provokovať aj mňa! 

,, Ja ťa neprovokujem pán Oven. To ťa provokovala slečna Johnsonová a nie ja." videla som ako napol svoje svaly. Neznamenalo to nič iné ako...

,, Áááááááá! " vypískla som, keď si ma prehodil cez plece. Toto neznie dobre. Toto je kurva zlé! Niečo mi však nesedelo. Nešli sme do kúpeľne, ako to bývalo zvykom. On otvoril vchodové dvere a kráčali sme do záhrady.

,, Taylor neblbni. Pusti ju. " skríkol Jord. 

,, Ticho! " povedal drsne, ale ja som vedela, že to len hral. Postrehla som v jeho hlase náznak hravosti. Nikto o našich súrodeneckých "bitkách" nevedel. Tentokrát to bola premiéra. 

,, Lor! Nechaj ju! Ešte jej ublížiš! " smrkla Meg, ale aj tak sa nedal oblafnúť. 

,, Taylor opováž sa ma hodiť do toho bazéna, lebo ti odtrhnem gule a už nikdy nevyšukáš Megan tak, ako dnes ráno! " rozosmiala som sa a on ma hodil do bazéna. Počula som ako Megan zhíkla.

Ponorila som sa pod vodu a preplávala som na druhý koniec bazéna ku schodom. Vyšla som z nich, ale ako som vychádzala som zistila, že moje tričko niekam zmizlo. To znamená, že som vychádzala v čiernom, čipkovanom spodnom prádle. Vďaka bohu, že som pod tým mala spodné prádlo!  Videla som, ako Jordan zalapal po dychu. Uškrnula som sa na neho a blížila sa k Tayovi. 

,, Kde máš tričko?! Kurva Lexie tento magor ťa očumuje! " rozčuľoval sa Tay.

,, Tuto pri kraji. Prosím ťa, donesieš mi ho z vody? " spravila som na neho psie oči a on sa vybral po moje tričko, ktoré tam vôbec nebolo.

,, Hej Lexie, veď tu nemáš žiadne..."  nestihol dopovedať, pretože som ho strčila do bazéna. Hádam si myslel, že mu to prejde? Rozhodne nie!

,, To aby si troška stratil svoju červenú farbu!" zasmiala som sa, ale stále som cítila na svojom tele jeho pohľad. 

,, Bože vy ste idioti! Tay, tak som sa zľakla! " podišla k nemu Meg a dala mu bozk.

,, Uži si to Tay, zrejme bude ďalšie kolo. " rozrehotala som sa a spolu s Jordanom utekala do domu.  Zaviedla som ho do izby a tam ma čakalo nemilé prekvapenie v podobe otvoreného okna.

Veď keď som odchádzala, to okno bolo zavreté! 

Máme novú časť zlatíčka :D Dúfam, že sa vám príbeh páči :) 

Nechaj ma! ✓Where stories live. Discover now