Ochránim ťa!

3.9K 128 0
                                    

Ráno som sa zobudila na to, ako ma niečo tlačí do zadku. Najskôr som to nechala tak, ale potom mi to došlo. Jordan a jeho ranná erekcia. Vyplietla som sa potichu z jeho náručia a šla do kúpeľne, kde som si spravila rannú hygienu. Musela som robiť všetko potichu, pretože som nechcela Jorda zobudiť. Bol taký iný keď spal. Bol ako anjelik. Taký nežný a zraniteľný, no navonok pôsobil inak.

Sama pre seba som sa usmiala, obliekla sa do plaviek a na to som si dala crop - top s krátkymi kraťasami, ktoré odhaľovali viac, než by bolo treba. Pred pár mesiacmi by som si ani nebola pomyslela, že si na seba niečo také oblečiem. Ale teraz sa vďaka Jordanovi cítim úplne zmenená, za čo som mu vďačná a vždy aj budem.

Potichu som prešla cez chodbu a vyšla z našej izby. Rozhodla som sa, že sa pôjdem poprechádzať po pláži. Ostávalo mi len dúfať, že sa nestratím, pretože povedzme si to úprimne, môj orientačný zmysel je kurva zlý! 

Vyšla som von z nášho hotela a do očí mi hneď udrelo slnko, preto som si na ne nasadila moje čierne slnečné okuliare. Vyzula som si svoje sandálky a nohy sa mi zaborili do teplého piesku, ktorý už stihlo ranné slnko ohriať. Bol to v skutku úžasný pocit. Rada som sa prechádzala po pláži, ale vždy pri západe slnka. Síce v Zanzibare som ešte nebola, ale aj napriek tomu to tu bolo úžasné. Slnko príjemne pálilo a voda bola teplá aj v noci. Navyše bola krištáľovo čistá, takže bolo vidieť úplne na dno.

Keď sme s našimi chodievali na dovolenku, vždy som sa rada potápala a zbierala mušle. Bol to príjemný pocit, keď som mohla stráviť pod vodou. Vždy ma fascinovalo to, ako dokázali ľudia vymyslieť, že sa bude dať dýchať pod vodou. Alebo ako vymysleli ponorky, v ktorých môžu ľudia stráviť čas, ak si chcú spraviť výlet. Bolo to v celku zaujímavé.

,, Prepáčte slečna, ale nemáte nejaké drobné? " spýtal sa ma nejaký muž, ktorý mohol mať tak okolo štyridsiatky. Neuznávala som takýchto ľudí, ktorí žobrali peniaze. Nie že by som im nedala, ale neverila som im. Radšej by som im niečo osobne kúpila, potom by som nemala pocit, že si za to kúpili alkohol, nebodaj nejaké drogy. 

,, Prepáčte pane, ale nemám. " pokúsila som a o milý úsmev, ale pri ňom mi to nešlo. Vyzeral pomerne dosť divne a strašidelne. Sám o sebe bol normálny, ale jeho výraz bol taký zákerný. 

,, Ako sa voláš dieťa? " 

,, Lexie." 

,, A priezvisko? " 

,, To vás trápiť nemusí. " odvrkla som mu, pretože mi svojimi otázkami už dosť začínal liezť na nervy. Na čo sa vypytoval? Čo tým chcel dokázať?  

,, Takže si to ty. Ale opisoval mi ťa trochu inak. Vraj vychudnutá a chodí stále v čiernom. Ale ty si iná kosť. Dobré kozy, dobrý zadok, si sexy. Nečudujem sa, že ťa chce späť. " fajn, tak teraz mám už ozaj strach. O čom to hovorí? Kto ma opisoval? 

,, Prepáčte, ale ja neviem kto ste. Ja.. Mala by som ísť. " chcela som sa otočiť a odísť, ale on ma chytil za zápästie, ktoré mi silno držal a ja som si už teraz vedela predstaviť, akú veľkú modrinu tam z jeho pevného stisku budem mať.

,, Au! To bolí! Čo robíte? Pustite ma! " 

,, Nekrič maličká. Andy ma požiadal, aby som na teba dozrel. Odišla si na dovolenku a jeho plány sa skomplikovali. Nemal ťa pod dozorom. Povedal, že s tebou môžem robiť čo chcem , ale nemôžem ťa pretiahnuť, čo ma v skutku mrzí, pretože si vážne sexica! " pervérzne sa mňa pozrel a ja som si potom uvedomila jeho slová. Andy? Ja som vedela, že celý čas niečo plánuje! Ale nečakal som, že by ma od tej aférky s ním sledoval. On ma mal vlastne stále pod kontrolou a teraz poslal na mňa tohto panáčika! 

Nechaj ma! ✓Where stories live. Discover now