Domov

3K 113 8
                                    

Lexie

Čas v nemocnici mi ubehol v celku rýchlo, pretože Jordan so mnou bol celý čas.  Bola som však šťastná, že nikto predomnou nespomenul únos. Nechcela som sa k tomu vracať. Spravila som za tým hrubú čiaru a snažím sa cez moje zmiešané pocity dostať. Snažím sa zabudnúť na Andreho a stále si opakujem, že sa už nevráti a že sa už nič zlé nestane.

No aj tak sa neviem zbaviť obrazu, keď Jordan kľačal predomnou a díval sa, ako trpím. Vtedy vyzeral hrozne. Mala som pocit, že trpí dvojnásobne, že trpí za mňa. Bol to hrozný pohľad, ale som rada, že sa všetko takto skončilo. Navyše dnes idem konečne domov a uvidím  Megan.

Pomaly som sa obliekala do trička a legín, ktoré mi priniesol Jord. Malo to však jeden háčik. Žiaden výstrih a tričko mi siahalo pod zadok, čiže by sa dalo využiť ako šaty. Nakoniec sa mi v hlave sformuloval úžasný nápad. Vedela som, že je príliš žiarlivý na to, aby mi doniesol vyzývavejšie oblečenie. Nechcel ma ukazovať a chcel ma mať len pre seba. Bol tak majetnícky! 

Prevliekla som si tričko cez ruky a hlavu, takže teraz mi golier obopínal prsia. Rukávy som si vsunula dnu do trička, ktoré teraz vytvorili efekt mini bezramienkových šiat.  Musela som sa uškrnúť, pretože som presne vedela, ako Jordan vyletí z kože. Milovala som ho provokovať. Viem, že som sa ešte poriadne nezotavila a stále krívam na nohu, ale dnes zažije vzrušujúci večer! Potešila som sa, keď som si pomyslela na to, že budeme spolu zaspávať a konečne budem ležať v jeho teplom náručí. 

Legíny som odložila do tašky a šla sa obuť. No však tu nastal jeden malý problém. Jordan mi nepriniesol topánky!  Ja toho môjho chlapa roztrhnem! Kde si sakra nechal hlavu?! To mám ísť bosá? Samozrejme si nemyslite, že by mi to prekážalo, len odmalička som veľmi citlivá na chlad. Nemohla som chodievať bosá a ani sedávať na studenom, lenže to môj milý zrejme nedomyslel. 

,, Tak už som tu, môžme í.... " nedopovedal, pretože sa zasekol v prostriedku vety. Pozeral na mňa s otvorenými ústami a ja som si v duchu musela zatancovať víťazný tanec.

,, Lexieee! " zavrčal a ja som sa uškrnula.

,, Zlatko, nedoniesol si mi topánky." sladko som sa na neho usmiala. On bol však behom sekundy pri mne a prehodil si ma cez plece.

,, Gray! Okamžite ma daj dole! " kričala som, keď sme už vyšli z nemocnice. No musím však uznať, že výhľad som mala úžasný. Nemohla som si pomôcť, ale capla som ho po zadku. On mi to samozrejme oplatil, ale malo to jeden háčik. Bolo to dvojnásobnou silou! 

***

,, Lexieeeeeeeeee " skríkol niekto na mňa a hneď ako som sa stihla spamätať som ležala na zemi. 

,, Au. Au. Au. Megan prosím postav sa." sykla som od bolesti a ona sa okamžite vzpriamila. Dúfam, že nebudem krívať navždy. Že ma to nejak nepoznačilo.

,, Si v pohode?"

,, Ale hej Meg. Len ma bolí ešte noha. " usmiala som sa na ňu a objala ju. Moju tehotnú kamarátku. Zatiaľ vyzerala dobre. Jej postava bola stále úžasná.

,, Poď Lee, pôjdeme do izby. Nesmieš sa namáhať. " prihovoril sa mi Jord a ja som prekrútila očami, no radšej som nič nepovedala.

,, Ja som to vravel, že keď príde domov, bude jebačka!" víťazne sa uškrnul Tay a ja som ho spražila pohľadom. Je neuveriteľné, ako tí chlapi myslia stále na sex. 

,, Vieš že máš pravdu Taylor? Poď Jord!!!" uškrnula som sa a už som ťahala Jordana za tričko do svojej izby. Teda vlastne do našej, keďže tam Jordan trávi všetok svoj čas.

,, Ale.."

,, Sklapni Gray! " zavrčala som a otvorila som dvere do mojej izby. Ihneď som ich zabuchla a zamkla. Jordana som strčila na posteľ a sadla si na neho.

,, Tak čo, chýbala som ti?" pohla som sa na jeho rozkroku.

,, Á-áno" zakoktal sa a ja som sa potešila, že som ho vyviedla z miery.

,, Ále čo. Niekto sa nám tu zakoktal pán Gray! " uchechtla som sa a prilepila som sa na jeho dokonalé pery. Vlastne on celý bol dokonalý. Pre mňa  určite.

,, Pššt" priložila som mu na pery prst, keď som videla, že chce niečo povedať.

Uškrnula som sa a začala ho pomaly vyzliekať. Ostal predomnou len v boxerkách, ktoré vyzerali dosť tesno.

Strhla som mu ich. Hmm, keď tak rozmýšľam, na Vianoce mu pravdepodobne kúpim boxerky.

Ale čudujete sa mi? Je to ako keby máte vianočný darček zabalený v papieri a chcete ho okamžite otvoriť. Jednoducho ten papier pekne neotvoríte, ale ho roztrhnete.

Lenže tento darček je lepší, pretože po roztrhnutí obalu na mňa vykukne jeho tvrdý vták.

Okamžite som sa vyzliekla aj ja a bez váhania som sa na neho posadila. Zalial ma hneď ten úžasný pocit a zároveň sa mi v bruchu roztancovali motýle, pretože som Jordana veľmi milovala.

,, Lee, ja.. Ja nemám kondóm. "

,, To je mi jedno Gray. Milujem ť-ťa."  šepla som pomedzi vzdychy a znovu sa sústredila na jazdenie. Lenže on nás prevrátil a teraz sa skláňal nadomnou.

,, Si tak nádherná Lee. " šepol a ja som sa do neho zamilovala ešte viac. Vedela som, že nás nečaká drsný sex. Bolo to len milovanie, ktoré bolo plné vášne, nehy a hlavne lásky.

Bol nežný, ale zároveň ten dominantný. Dávali sme si najavo všetky naše city. Ako keby som časť seba odovzdala jemu a on mne.

Teraz som si bola na sto percent istá, že on je skutočne ten pravý. Keď sa mi zapozeral do očí, vždy dokázal prečítať to, čo cítim, čo sa vo mne odohráva.

Poznal všetky moje city, poznal keď som zraniteľná. Fungovalo to však aj naopak. Vedela som, keď sa cíti zle. Dopĺňali sme sa  navzájom.

Tvorili sme pár, ktorý len tak nikto nerozdelí. Preskákali sme si toho spolu dosť, no aj napriek prekážkam sme zostali spolu.

Milujem ho a to sa nikdy nezmení. Navždy.

Nová časť zlatíčka ☺️ Chcem vám oznámiť, že najbližšiu dobu nebudem aktívna, pretože idem na dovolenku. Predpokladám to na nejaké dva, či tri týždne, ale posnažím sa vydať aj pomedzi to nejakú novú časť.

Príjemné prázdniny zlatíčka 💓😍

*Gramatické chyby *

Nechaj ma! ✓Where stories live. Discover now