Pilot

13K 331 56
                                    

Cüzdanım, son model telefonum -bu detayı vermezsem olmaz-, cüzdanımın içinde olan kredi kartlarım.

Gecenin bir yarısı ıssız asfaltın üzerinde gidebileceğim en son hız ile arabamı sürüyordum.Canım çok yanıyordu nereye gideceğimi bilmiyordum hemde hiçbir şekilde zaten bu halde gidebilecek tek yer evimdi sanırım, arabanın direksiyonunu kırıp evimin olduğu tarafa sürmeye başladım.

Şu an tek yapmak istediğim bağırmak ve ne var ne yok kırıp dökmek.Başka bir şey değil.

Arabayı saçma salak park edip eve doğru ilerleyip kapıyı açtım.Zihnime ulaşan görüntüler git gide daha beter bir hal alıyordu.

Sevdiğim adamı biri ile onun yatağında, eskiden bizim olan yatağımızda basmak ne kadar harika olabilirdi bilmiyordum ya orası istisna.

Kafam iyice gidiyordu.İçeriye geçip koltuğa kendimi attım.

Kafamı geriye atıp saçlarıma ellerimi geçirdim.Unutmak istiyorum şu an en çok o görüntüyü hafızamdan silmek, unutmak istiyorum.

Onu aldattığı adamın altında görmek.Ah...kahretsin hâlâ ister istemez gözümü kapattığımda zihnimde oluşuyor o görüntüler. Bir orospu çocuğu için değmez biliyorum ama olsun yinede o görüntüler onun o adamın altında inleyişi kulaklarımdan sesi ve zihnimden görüntüsü gitmiyordu.

Koltuktan kalkıp dolapların olduğu yerden bir bardak alıp yanından hemen içkiyi doldurdum. ( 🥃) Zihnim bulanıklaşana kadar içmek istiyordum böylece unutabilirdim kısa süreliğine olmaz mı?

Yarın okulun olması zerre umurumda değildi benim bu kafayı dağıtmam gerekiyordu. Yaşadığım her ilişkide bunun olması mı gerekiyordu cidden anlamıyordum.

Böyle yaparak insanda güven duygusu diye bir şey bırakmadınız orospu çocukları. İnsan yeni birine güvenmeye çalışırken bile korkar oldu onun gibiler yüzünden.

Üzerime giydiğim tüşörtü çıkarıp pantolonumuda aynı anda çıkarıp banyoya doğru yürüdüm elimdeki bardağı bitirip bir kenarı koydum.

Banyoya girip boxer'ımdanda kurtulup soğuk suyun altına soktum bedenimi. İlk başta geri çıkmak gelsede suyun altında durdukça soğukluğuna alışmıştım.

Sanki hem bedenimi hem zihinimi uyuşturuyordu soğuk su ama titremeye başladığımı fark ettiğimde suyu biraz daha ılık yapıp öyle bekledim suyun altında.

Belki bir belki yarım saat beklemişimdir parmaklarım buruşmuştu çünkü. O kadar şey düşünmüştüm ki ve bazı şeyleri göremeyecek kadar nasıl kör olduğumu anlamıştım.

4-5 aydır sevgiliydik ve son 2 aydır nasıl beni oyaladığını nasıl yanımdan aceleyle kaçtığını anlayamamıştım ve neden hiç sorgulamamıştım bilmiyordum kahretsin.

Nasıl bu kadar kör olabilmiştim ki? Bu kadar çok mu güvenmiştim ona? Aptal kafam. Her seferinde güveniyordum işte ilk başta sorguyla yaklaşıp daha sonra bende o güveni nasıl kazanıyorlardı anlamıyorum. Sanırım birazda benim hatam yüzümden oluyor, demek ki güvenmeyi o kadar çok istiyorum ki hayatıma giren kişiye hemen güveniyorum.

Son kez durup suyu kapatıp çıktım banyodan vücudumu kurulayıp havluyu belime bağladım.

Yatağımın kenarındaki komidinden yeni boxer'ımı alıp havluyu attıktan sonra üzerime geçirip bedenimi yatağa attım.

Olan olmuştu değil mi? Bir kansız orospu çocuğu yüzünden bu hale gelmem komik olurdu. Onun için şimdi kendime bir söz verip toparlanmalıyım ve yarın sabah bunları atlatmış ve daha farklı biri olarak uyanmalıyım.

Yeni Yeni Yeni

umarım bunada bölüm atmayı uzun uzun uzatmam ve buda diğerleri gibi başarı gösterebilir.

yeni bölümü sizin tepkinize sevip sevmemenize göre yazıp yayınlarım yorumlarımızı bekliyorum

İZ [bxb]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin