90.BÖLÜM

14.5K 1K 94
                                    

Akşam mutfakta biraz daha sohbet ettikten sonra yattık. Sabah kapının deli gibi çalınmasıyla uyandım. Ebru, Nihal ve Gözde üçlüsü kapıda çığlık çığlığa üstüme atladı. Ama arkadan gelen Zeynep hemen aramıza girip;

— Aaa kızlar ne yapıyorsunuz öyle kapı eşiğinde. Önce bir içeriye geçelim, dedi kaş göz işareti ile.

Hepimizi yukarı odama çıkarttı. Beni oturttu ve;

— Nermin'in size söyleyecekleri var dedi ve eliyle ortayı işaret etti.

Boğazımı temizledim;

— Arkadaşlar size bir haber vermem gerek ama gizli bilgi olduğu için lütfen kontrollü sevinelim. Fazla ses Nevin Sultan'ı işgillendirebilir ve ben hala yaşamayı çok seviyorum özellikle sizler teyze olurken, dememle gözleri şoktan pörtlemiş vaziyette bana bön bön bakmaya başladılar.

Önce Ebru kendine geldi;

— Teknede o yüzden ayılıp bayılıyormuşsun demeeek dedi ve bastı çığlığı;

— Yenge teyzesi oluyorum....

Gözde ve Nihal de çığlık atarak neredeyse zıplamaya başladılar. Zeynep hemen müdahale etti;

— Kızım az susun be zaten millet bir şeylerden şüpheleniyor hadi az ötede sessizce sevinin ben gelini hazırlayacağım.

— Sevgilisi avukat ya hatun cool takılıyor artık, dedi Gözde laf sokmak adına. Zeynep bu durur mu?

— Anam senin kocan avukat ama maşallah hiçbir coolluğunu göremiyoruz, dedi ve devam etti

—  Kızım ben hastanede kurtlarımı döktüm. (Baktı ki Gözde bozuldu onun yanına oturup omuz omuza anlatmaya başladı. Arada da ona omuz attı) Şirkette bayıldı bu, dedi beni işaret ederek. Hemde benim yanımda. Neyse Demir, ben ve Kenan aldık bunu doğru hastaneye. Ama o Demir'i görmeniz lazım sanki kırılacak porselen taşıyor. Ödü koptu buna bir şey olacak diye. Hastaneye gittik biz dışarıda bekliyoruz. Doktor ikinciye yanlarına girdi adam girerken normaldi çıktı alı al moru mor. Usulca Nermin Çapan dedik bize bir bağırdı gidin kendiniz sorun diye meğer çılgın Demir adamıda kucaklamış.... Gözde az önceki yediği lafı unutmuş goygoyu başlatmıştı. Benimle ve Demir'le baya bir kafa bulduktan sonra tebrik etmek akıllarına geldi.

— Bir de teyze olacaklar şunlara bak. Hele sen Ebru bir de eltim olacaksın, dedim sitemle.

— Kızım sağdan attın soldan geçtin benden sonra evlendin benden önce hamilesin ne bekliyordun ki? Speedy Gonzalesler sizi, diye dalga geçmeye başladı Gözde.

— E ama yuh yani gidin kendinize başka bir alay malzemesi bulun, dedim göbeğimi tutarak;

— Bizi rahat bırakın.

Gözlerim dolmuş yine ağlamaklı olmuştum. Olayların başından beri benim yanımda olan Zeynep yine olaya el attı.

— Kızlar hormonları tavan ota boka ağlıyor lütfen şunu rahat bırakın da hazırlayalım. Ayılıyor bayılıyor o yüzden sık sık dinlenmesi lazım. Şimdi kuaför gelir. Ağlatıp zırlatmayın, dedi.

Kızlar durumun vahametini anlamış olacak ki sustular. O sırada kapı çalındı ve kuaför geldi. Bence kuaför falan çok gereksiz bir haraketti ama bir şey demedim.

Saçım başım yapılırken tekrar kapı çalındı bu sefer ellerinde bir sürü kıyafetle modacı geldi. Bunlar hep Zeynep'in işleriydi. Kıyafet seçildi, saçım makyajım yapıldı. Ayakkabıya da karar verildi ve hazırdım. Tabii bu arada sık sık ara verilmiş bana hafif bir şeyler yedirip dinlendirmişlerdi. Hazırlıklarımız bitmiş, odamda ara sıra uzanarak gelmelerini bekledik.

Geç Gelen Aşk (#Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin