67. BÖLÜM

16.3K 1K 55
                                    

Doktor dediği gibi neredeyse iki saatte bir gelmiş beni uyandırıp bir iki soru sorup gitmişti.

İlk geldiğinde Demir'le beni aynı yatakta görünce öksürük krizine girmiş kızarmış bozarmıştı. Tabii minnak sevgilim yatağın çoğunu kapladığı için ben neredeyse yatağın dışında kalıyordum.

Demir'i uyarmak ister gibi oldu ama uykudan uyanınca hafif Hulk'a benzeyen koca adamı ikaz etmeyi pek gözü yemedi sanırım.

Sonraki gelişlerinde zaten kanıksadı sorularını sorup gitti. O kadar çok uyuyup uyanınca sabah çok çabuk oluverdi.

Kenan ve Zeynep erkenden geldiler. Kahvaltıyı otelde yapalım yeter bu kadar hastane havası dediler.

Doktor son bir muayene etti ve taburcu olabileceğimi çıkmam için bir sakınca görmediğini söyledi. Bu arada Demir çıkış işlemlerimi halletti ve hastaneden çıktık.

Zeynep'ler her şeyi hazırlatmışlardı. Demir'in talimatıyla suit odaya taşınmıştık. Ben bir kaç gün odadan çıkamayacağım için geniş oda tercih etmişti.

Aydınlık, İzmir körfezi manzaralı bir odaydı. Kahvaltı masası körfeze karşı kurulmuştu. Sevdiğim her şey masada vardı.

Demir ve Kenan hızlıca kahvaltı edip kıyafetlerini değiştirip fuara gittiler. Ben ve Zeynep odada kaldık. Doktor duş almamda bir mahsur olmadığını söylese de Demir o gelene kadar yatmamı ve istirahat etmemi tembihlemişti.

Zeynep bilgisayarında iş yapıyordu. Bana film açtı biraz film izledim. Biraz uyudum. Bol bol sıkıldım. Demir sık sık aradı. Beni yokladı. Telefonum Zeynep'in yanında duruyordu o açıyor uyumuyor isem bana veriyordu. Bir ara Engin aradı. Fuar nasıl gidiyor diye sordu. Ben Beste'yi tamamen unutmuştum. Engin arayınca aklıma geldi. Hemen kapatır kapatmaz onu aradım;

— Bestem nasılsın güzelim?

— İyiyim Nermin Ablam sen nasılsın?

— Ben teknede ufak bir kaza geçirdim. Merak edilecek bir şeyim yok. Hemen telaşlanma. Takıldım düştüm kafamı çarpmışım. Demir ve Berzan beni hastaneye yetiştirdi...

— Abla sen ne diyorsun? Bir şeyin var mı? Gelelim mi?

— Kuzum gelip ne yapacaksınız. İnan ki bir şeyim yok. Dikiş bile atmadılar. Küçük bir kesikmiş yapıştırdılar. Emar falanda çekildi. Temiz çıktı. Akşamda hastanede kaldım. Zeynep zaten yanımda. Merak etme yani. Ama şöyle bir gelişme oldu. Hımmm şey ben Devran Holding ile bağlarımı koparttım. Yani sen Akın'la kalır mısın yoksa benimle çıkar mısın?

— Ablacım Akın Bey beni aradı zaten. Senin ayrıldığını söyledi ve iş teklifinde bulundu. Ama ben senin ve benim eşyalarımı topladım istifamı sundum eve döndüm. Çünkü şirket çalkalanmaya başlamıştı bile. Senin ayrıldı haberinden önce saçma sapan bir skandal yayıldı şirkete.

— Nasıl yani?

— Bahar hanım şirkette samimi olduğu bir iki kıza telefon açmış. Senin için ağzına ne gelirse saymış.

— Ne demiş mesela?

— Ya abla boş ver. Şimdi yani.

— Söyle güzelim söyle.

— İşte sen Berzan Bey'le anla işte beraber olmuşsun. Berzan Bey istediğini alınca senden sıkılmış. Seni işten atmış. O kadar büyük bir kavga etmişsiniz ki İzmir'den dönüşü bekleyememiş.

Sinirden dudaklarımı yemeğe başlamıştım. Adi Bahar yapacağını yine yapmıştı. Berzan onu memlekete yollamış o İstanbul'a telefonla yetişmişti.

Geç Gelen Aşk (#Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin