27. Borțoasă la școala generală

865 87 193
                                    

      Ohooo, cât am lipsit! Mă mir că nu s-a șters cartea singură. V-a fost dor de mine și de prostiile mele? Normal că nu, că doar nu ați stat ca triștii în casă, așteptând să postez. Ei bine, o dată în viață îmi las rolul de leneșă cu acte și merg cu părinții și cu sor-mea la mare, proastă idee, oricum. Am zis vreodată cât urăsc plaja și apa de mare? Vă zic acum, le URĂSC! Îmi place la piscină, însă. Revenind, m-am ars toată deși am fost dată cu un kil de cremă și am mai stat și la umbră. Pe lângă asta, noi am stat la o mătușă care insista să nu mai dăm banii pe mâncare că are ea brânză și roșii, iar mai rău, a trebuit să dorm cu sor-mea.

      Ați zice că, probabil, dramatizez, nu? Ei bine, că dorm cu sor-mea, că dorm cu un luptător de box pe steroizi, e la fel. Abia că puteam închide ochii. Apoi, am fost să călăresc și m-am ales cu o febră musculară de toate zilele, iar dacă nu era destul, am mai și vâslit la o barcă gonflabilă de la Lidl. Ideea e că m-am dus atât de departe încât mama a făcut crize pe plajă și s-a apucat de bocit și uite așa mi s-a cam dus pe Dunăre vacanța.

      Aaaaa, nu e tot! În ultima zi îmi era rău și am zis că mă doare capul, dar ai mei au crezut că nu am chef de ei și de aia zic asta. Ei bine, cine s-a ales cu amigdalită cu puroi și febră 40? Exaaact, eu! Iar acum sor-mea e supărată pe mine că nu s-a mai dus în Satu' de Vacanță din cauza bolii mele. Pe scurt, era mau bine la țară, loc unde m-am și întors și o să stau până pe 28 august. Apoi plec la Galați și gaaataaa, pot posta în liniște. Sau, stai... nu pot face asta, fiindcă vin verii mei. O să mă opresc din vociferat și voi trece la așteptatul capitol:

      Despre ce va fi vorba? Despre minunatele cărți în care protagonista rămâne gravidă la 13, 14, 15 sau 16 ani, fiindcă se fufi fără prezervativ cu Vlad Munteanu ori cu Harry Styles. Ce e rău la cărțile ăstea? TOT! Și nu, nu zic că nu există adolescente de genul, însă cum pun fetițele ăstea problema lasă de dorit. În continuare, am pregătit un ,,țap ispășitor" ca să pot explica mai bine ce consider eu că este clișeic. Vă avertizez că vă vor durea ochii.

 Vă avertizez că vă vor durea ochii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Copertă minunată? Bifat. Titlu original? Bifat. Vizualizări mai multe decât am eu la nașpetele mele de povești? Bifat. Ce poate oare fi rău la cartea asta?

 Ce poate oare fi rău la cartea asta?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
150 de clișee și idei pentru a le îndreptaWhere stories live. Discover now