İntikam (2)

7.9K 156 11
                                    

Yazarın anlatımı...

Genç kadın onu hapis eden adamdan kurtulmak için her türlü planı sırasıyla uyguluyordu. Annesini bulmuştu fakat kurtarmak için daha vakti vardı. Aral, genç kadını izliyordu. Tüm hareketlerini takip ediyordu. Zişan'daki bu değişimi Aral'da dahil Hazar, ve diğer adamlar da farketmişti. Aral adamlara nasıl davranmaları gerektiğini açıklayıp, herhangi bir durumda kendisine haber vermeleri gerektiğini sıkı sıkı tembihlemişti.

***

Zişan hazırlanıp aşağı inmeye başladı. Topuklularının sesi sayesinde herkesin odağı olurken Asel ıslığını çalınca Zişan tebessüm etti.

 Topuklularının sesi sayesinde herkesin odağı olurken Asel ıslığını çalınca Zişan tebessüm etti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

- Bugün bir yerlere gidelim diyorum ne dersiniz bayan??

Dedi Zişan. Asel arkadaşının onu sürekli kısıtlayan ve eziyet eden adamdan kurtulma hırsını gözlerinde görüyordu. Zişan'ı her zaman destekleyecekti:

- tabiki taş hatun.

Dedi ve kıkırdadı. Kurduğu cümle Zişan'ında gülmesine neden olmuştu ve Asel birşeyi daha farketmişti; gülünce çok güzel oluyordu karşısındaki güzellik, sadece güldürmeyi bilmeyen bir katille birlikte yaşıyordu o kadar.

(Zişan'ımız ve muhteşem gülüşü ^^ ♡)

- Asel, Aral gelmeden çıkalım istersen kuzum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

- Asel, Aral gelmeden çıkalım istersen kuzum. Onun çenesini çekemem şuanda.

Demişti Zişan. Hemen dışarı çıktılar, çıkmalarıyla geri girmeleri bir oldu. Dışarıda normalden fazla koruma vardı. İki genç kadın birbirlerine noluyor der gibi bakarken Asel bıkkınlıkla:

- seninki bir şeylerden şüphelenmiş canım. Sende olan değişimi sokaktaki kedi bile farketti, senin manyağın farketmemesi olağan bir durum olurdu.

Dedi. Zişan nefesini dışarı verdikten sonra:

- Allah aşkına seninki deme şuna. Böyle gece uyurken felan odasına gidip boğasım geliyor yada yemeğine fare zehri katıp ölürken izlemek istiyorum.

Mafyanın EsaretiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin