Tehdit

27.7K 683 159
                                    

Aral'ın o söyledikleriyle taş kesildi genç kız. Resmen tehdit ediliyordu ve eli kolu bağlıydı, lanet olsundu. Siniri üst katlara çıkarken bu sefer silahı ona doğrulttu:

- sen beni tehdit mi ediyorsun Allah'ın belası. Kendini ne sanıyorsun. Blöf yaparak beni vazgeçirebileceğinimi sanıyorsun Aral. O kadar güçlü mü sanıyorsun kendini.

diye bağırdı. Hem bağırıyor hem de ağlıyordu. Aral tok bir şekilde kahkaha atarak:

- illa sana izletmem gerek değil mi güzelim. Sana kanıtlamam gerek değil mi yapabileceklerimin önüne kimsenin geçemeyeceğini.

dedi ve cebinden telefonu çıkardı. Sanırım Hazar'ı arıyordu. 2 dakikalık bir konuşmanın ardından telefonu kıza çevirdi. Bir video vardı:

- Kızım, yavrum... Seni çok seviyorum annemm... Kızım o katil ne diyorsa yap...

Kameranın yönü değişti. Kızın karşısında kanlar içerisinde yatan babası vardı. Ağlaması daha da şiddetlenirken videoyu izlemeye ve annesinin söylediklerini dinlemeye devam etti:

- Acımadılar kızım. Babana acımadılar. Öldürdüler onu. Kızım ne olur o adamın dediğini yap...

Sesli bir şekilde ağlarken:

- ne yaptın sen Aral. Ne yaptııınnn. Babamı nasıl öldürürsün. Hiç mi acımadın.

dediğinde adam kızın yanına geldi ve elinde olan tabancayı alıp:

- eğer benimle şuan, burada evlenmezsen Zişan. Aileni tamamen öldürürüm. Babanın öldüğünü öğrendiğin için üzgünüm. Ama eğer dediklerimi yapmazsan annenide babanın yanına yollarım. Şimdi uslu bir kız ol ve o nikah masasına otur.

silahı beline koyarken kızda iğrenerek ona bakıyordu. Babasını öldürmüştü hemde hiç acımadan. Dişlerinin arasından:

- senden nefret ediyorum.

dedim. Oda yanına gelip kızın gözyaşını silerek:

- bende seni seviyorum birtanem.

dedi. Adamı ittirerek kapıdan çıktı kız. Oda kızın peşinden gelip elini sıkıca kavradı. Kulağıma eğilerek:

- davranışlarında umarım değişme olur Zişan. Yoksa cidden annene yapacaklarımı görmek istemezsin yada sevdiğin herhangi birilerine...

Kız adama iğrenerek bakarak:

- Allah belanı versin Aral.

**************

Yarım saattir yoldaydılar. Yollar gözünde büyüyordu, uzuyordu Zişan'ın. Aral arada dikiz aynasından kıza bakıp sanki birşeyin peşindeymiş gibi önüne geri dönüyordu. Korkuyordu kız. Annesine yada sevdiklerinden birine bişey yapacak diye korkuyordu. Bu adam babasını gözünü kırpmadan öldürmüştü.

Kız yüzünü buruşturmasıyla Aral imalı imalı:

- ne için yüzün ekşidi o kadar.

onunla konuşmak istemediği için cevap vermedi ve önüme döndü Zişan. Bu sefer daha sert bir sesle:

- sana birşey sorduğumda cevabını almak isterim. Benim dediklerimi yapacaksın. Sen benim karımsın, ona göre davran. Anladın mı beni ??

dedi. Tekrar cevap alamayınca arabanın hızını arttırdı. Umurunda bile değildi. Aklında sedece babası vardı. Babasını iki senedir hiç görememişti, sarılamamıştı. Bu şekilde öldüğü aklına geldikçe Aral'a olan nefreti daha çok büyüyordu.

Sessizce ağlamaya başladı. Gözündeki yaşlar hiç durmadan akıyordu. Keşke kendini öldürseydi. O zaman evlenmek zorunda da kalmayacaktı. Psikopat kendine yeni bir kurban seçip ona delirtecek düzeye getirirdi en fazla diye düşündü...

Arabanın durmasıyla kendine geldi kız, düşüncelerinden sıyrıldı. Kapıyı açıp indi. Aral'da inince kolunu sertçe kavrayıp :

- balayımızı burda yapmayı düşündüm karıcığım...

Çevresine baktığın da karşısında kocaman bir yalı gördü Zişan. Sınırlarını zorluyordu. Gerçekten tepesi atıyordu. Karşısında kendisini inceleyen adama bakarak:

- ne balayısı Allah'ın belası. Ben seninle aynı dünyada yaşamaya katlanamıyorum sen bana balayı diyorsun...

Sıkıca kızın kolunu kavrayıp:

- öylemi Zişan hanım. Demek istemiyorsun balayı. Ama biliyor musun... Ben istiyorum. Belki senden bir çocuğum olsun istiyorum. Belki baba olmak istiyorum...

diye sinirle söylendi.

- senin gibi bir katilin çocuğunu taşıyacağıma o çocukla birlikte kendimi öldürmeyi tercih ederim. Şimdi bırak beni.

dedi ve kolundan kurtulmaya çalıştı kız. Çenesindeki kasların gerildiğini görünce geri adım atmaya kalkıştı fakat atamadan Aral dudağına yapıştı. O kadar sert öpüyordu ki ondan ayrılamıyordu kız. Karşılık vermediğini görünce sinirle öptüğü dudaklarını bırakıp nefes nefese konuştu:

- düşündüm de ben senden bir çocuk kesinlikle istiyorum...

Selamlar selamlar ☆☆

Yeni bölüm ile karşınızdayım. Biraz kısa oldu ama yapacak birşeyim yok, çok yoğunum...

İnşallah beğenirsiniz yeni bölümü...

Düşüncelerinizi yorumunuzda belirtmeyi unutmayın öpüldünüz 😘

Mafyanın EsaretiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin