Lütfen okuyunuz :)

7.8K 96 21
                                    

Arkadaşlar ilk öncelikle söylemeliyim, hepinize hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim :)
Ben bu hikayeyi yazmaya başladığımda; bu kadar okunma olacağını hiç düşünmemiştim, gerçekten ben çok mutlu ettiniz :)

Bölümlerle ilgili bilgi vermek istiyorum. İnşallah bölümleri beğeniyorsunuzdur, sizi bekletmemek için elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum. Fakat bazen sık sık bölüm yayımlayamayabiliyorum mazur görürseniz çok memnun kalırım...

Arkadaşlar bölümlerle ilgili pek fazla bilgi vermiyorum normalde, bu aralar ama yorumları okuyorum yb yazıyorsunuz o yüzden açıklama yapmak istedim. Ben bölümleri önceden planlayıp yazmıyorum arkadaşlar aklıma anında gelirse ve o anda ilham olursa hemen bunu yeni bölüme çeviriyorum :) o yüzden bölümler geç geliyor bazen.

Şunuda söylemeden geçmek istemiyorum; sizin yorumlarınız gerçekten benim için çok önemli, yorumları okuyabildiğim kadar okuyorum cevaplamaya gayret gösteriyorum :) telefondan pek yazmak istemiyorum genellikle bilgisayardan bölümleri yazıyorum ki yazım hatalarımı daha iyi görebileyim.

Hikayeye geri dönecek olursak eğer; hikayenin konusunu umarım beğenmişsinizdir. Ben normalde böyle öldürme konusunu abartacak şekilde şeyler yazmam birinci hikayem bu hikayeye göre daha sakin işleyiş içerisinde. İzlediğim yabancı diziler sağolsun bu hikayemde böyle bir konu olsun istedim. Bazen Aral’ın yaptığı delilikleri yazdığımda ve önizlemeyi okuduğumda bende kendime inanamıyorum. 😂😂😂😂

İnşallah oyuncuları beğenmişsinizdir :) Sizleri gerçekten seviyorum, beni mutlu ediyorsunuz. Size soru sormak istiyorum bir çoğunuz şuana kadar ki oyuncuları izlediğiniz yabancı dizilerden biliyorsunuz :) İzlediğiniz yabancı dizileri, yazarmısınız. Kimin fanısınız görelim :)

Okuduğunuz için teşekkürler :)

Mafyanın EsaretiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin