DAHA GÜZELİ

701 38 8
                                    

Himuro

Her şey tersine dönüyordu. Artık o benim peşimden değil , ben onun peşinden koşuyordum. Ama onun gibi sevmeyi bırakmayacaktım, hatta ona bana yaptığından kat ve kat daha güzel çıkma teklifi hazırlayacaktım. Ama ne yapacaktım? İşte bu, hayatımın en ciddi sorusuydu.

Murasakibara

Konuşmanın sonunda Murochin'in düşüncelere daldığını gördüm. Fırsat bu diyerek ona uzun uzun bakmaya başladım. İlk önce yüzünün düştüğünü gördüm ardından da bir heyecan kapladı, neler dönüyordu acaba aklında?

Dayanamayıp yanağını okşadım, bana şaşkın bir ifadeyle bakmaya başlayınca ona sarıldım. "Murochin..." Nefes alış verişi derin ve sıktı, heyecan... Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle ona baktım, tam gözlerinin içine. O uçsuz bucaksız galakside, umutlarının arasında dolanmak... Bir bebeğin annesinin kucağınada iken gördüğü rüyalarla eş değerdi.

Hızla sarıldı "Murasakibara.." Omuzumun ıslandığını hissettim ve elimi saçına götürerek sarıldım. Boynuna ufak bir öpücük hediye ederek kulağına fısıldım "Seni seviyorum..." Gözlerimi kapatarak nefesini dinlemeye başladım, ne kadar da huzurlu...

"Hey Murasakibara! Hey!!" Ani bir sarsılmayla gözlerimi açtım. Murochin beni dürtüyordu. "İyi misin?"  Başımı tuttum, geriye yaslanarak beynime kan gitmesini sağladım. Hepsi hayal miydi?! Huzurum, umutlarım... Hepsi mi hayaldi?

" Ne düşünüyordun?" Kafamı kaldırıp  Murochine baktım "Eski zamanları.." Kafasını hafifçe eğip küçük ama bir o kadar da sıcak bir gülümseme gösterdi yüzünde "Eski zamandan hangi anıları peki?" Bu cümleden çıkarmam gereken ana düşünce 'Murochin'in kalbine giden her alyuvar birer umut taşıyordu.' Pekala, ne yapmam gerekiyor? Eğer direk atılırsam benle dalga mı geçiyorsun diyebilirdi. Sonuçta dalgınlığımla onu artık sevmediğimi söyledim ve şansa bakın ki o bana aşık olmuştu. Acaba sessiz mi kalmalıydım? Ona ne demeliydim? Tanrım bana yardım et!

Hey hey hey! Selamlar :) bu bölümü kısa tuttum çünkü ilham perilerim trip atıyor olsa gerek pek fazla cümle gelmedi aklıma, he bi de heyecanlı yerinde kesmek istedim. Ehehehe her neyse. Umarım okurken eğlenirsiniz :)

GİZLİ ÜYE (YAOI) TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now