DÜNÜN ACISI (SMUT'DA COŞUYORUZ)

1.5K 55 9
                                    

Beni yere yapıştırdı ve üstümü çıkartmaya başladı "Ta-Takao" Kıyafetlerimi çıkartmak için eğik olan kafasını kaldırıp dudaklarıma yapıştı. Sonra da dilimle oynamaya başladı.

Kafasını yavaşça kaldırdı "Seni istiyorum Shi-chan..." Ardından tekrar dudaklarıma yapıştı. Bir eli de aletime dokunuyordu. Her zaman yaptığı gibi boynumdan öpmeye başladı sonra ve aşağıya doğru indi. Hedef bölgeye ulaştığı zaman ise kafasını kaldırıp bana baktı "Boşalmaya şimdiden hazırlan" Bir şey diyemedim,  onun dediğine uyum hazırlanmaya başladım sadece.

Benimkini eline aldı ve ağzına götürdü. Kafasını bir ileri bir geri yaparken zevkten dört köşe oluyordum. Her inlememde Takao biraz daha hızlanıyor,  o hızlandıkça benim inlemem artıyordu. Böylece boşalmanın sınırına dayanmış oldum...

Takao

Shi-chan ellerini yumruk yaptığında anlamıştım ki sınırına gelmişti. Aletini ağzımdan çekmemle suratıma boşalması bir oldu.

Kafamı onda doğru kaldırdım. Her zamanki gibi yine kızarmıştı. Bir de beyaz bir tene sahip olunca daha da kırmızı görülüyordu. "Shi-chan, bunları konuşmuştuk. Utanmana gerek yok, her zaman yaptığımız bir şey" Yine de bana bakmadı.

Biraz daha rahat hissetsin diye onu tekrar öptüm. Ama bu defa tüm dille oynama işini ona bıraktım. Bu konuda benden daha iyi..

Çok uzun bir süre öpüştükten sonra Shi-chan'da başka bir refleks olmadığını gördüm, öpmesi hariç. Üzgünce dudaklarımı onun dudaklarından ayırdım. O arada Shi-chan hızla beni üzerinden yere itti ve o benim üstüme çıktı. "Shi....Shi-chan" Gözünden çıkartmayı unuttuğu gözlüğü çıkarttı ve masanın üstüne koydu "Tekrar aynı nedenden kırılmasın diye" Güldüm, o da bana bakarak sırıttı. Dudağıma bir öpücük kondurdu ve kulağıma yaklaştı "Şimdi sen hazırlan Takao..."

Ilk önce üstümde ki tişörtü çıkardı, ardından da pantalonumu. Boynumu emerek öperken bir yandan da benimkiyle oynuyordu. Boynumdan göğüsüme geçti. Birini emerken diyerininkin de ucunu sıkıyordu. Bu ne kadar canımı acıtsa da beni zevke de getiriyordu...

Sonra emmeyi bırakıp ısırmaya başladı. O arada elinin biri aşağıdaydı ve giriş yerini arıyordu. Bir süre arka tarafımı fark etmeden okşadı ve ardından aranan deliği buldugunda da parmağını yavaş yavaş o deliğe soktu.

Ilkten yavaş yavaş git gel yaparken bi anda coştu ve bayağı hızlandı. Benim ise inlemelerim dışarıdan duyulacak diye korkmaya başlamıştım. En sonunda parmağını çıkardı ve yerine kendi aletini soktu.

Nedendir bilinmez canım fazlasıyla acımıştı. Yani ilk sefer kadar acımıştı. Heyecandan diyerek onemsemedim...

Midorima

Aksama kadar bu şekilde devam ettik. Ertesi gün ise okulla gittim.

Her zaman yaptığım gibi sessizce dersleri dinledim ve çıkışta da spor salonuna, koçun yanına gittim. Yani takımca gittik. Koç Kaida bize biraz egzersiz, biraz biraz koşu, biraz atış, biraz maç yaptırdıktan sonra (YN:Ne kadar insaflı bir koç..) bizi yanına çağırdı.

Koç Kaida tam bize açıklama yapacaktı ki biri çağırdı ve gitmek zorunda kaldı. Bu yüzden haberi veren Momoi oldu.

GİZLİ ÜYE (YAOI) TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now