YENİ TAKIM,YENİ KOÇ

1.9K 119 27
                                    

Yazar

Okulun kapalı sahasına ilk olarak Akashi geldi. Onu karşılayan bir bayan oldu (medyada ki resim)
Kadın ciddi bir tavırla Akashi'nin yanına geldi. "Sen Akashi Seijiro musun?" Akashi tepkisiz bir şekilde kadına baktı "Evet. Siz kimsiniz?" Kadın seytanca sırıttı "Ben yeni koçunuz Hoshi Kaida" Akashi kadını baştan aşağı süzdü. Sonra da yanından geçip topların yanına gitti. Basketbol topu alıp atış yapmaya başladı.

Akashi

Koçu incelediğimde sert ve kuralcı bir yapısı olduğunu gördüm. Anlaşılan bu sene bayağı sıkı çalışacaktık.

Atışlar yaparken üzerimde bir çift göz olduğunu hissetim. Elimdeki topu atış yapmak için kaldırdım ve koça baktım. Beni izliyordu. Her adımıma her atışıma dikkatlice bakıyordu. Eminim ki bunların her birini beynine yazıyordu. İçimden sadece bu koçun iyi olmasını diledim. 10-20-30 atış derken içeri Daiki, Ryouta ve Taiga girdi. Benim onlara baktığımı görünce duraksadılar.

Onlara bir süre baktıktan sonra elimdeki topu potanın içine attım. Koç Kaida yanlarına gitti ve onları güzelce süzdü..

Koç Kaida

Ben Akashi'yi izlerken sahaya üç kişinin daha girdiğini gördüm. Bir sarı, bir kırmızı ve bir de lacivert saçlı olan bu kişileri karşılamaya gittim. Yanlarına giderken Akashi'ye baktıklarını gördüm. Arkamı dönüp Akashi'ye baktığımda Akashi'nin onları süzdüğünü gördüm.

Kafamı tekrar üçlüye döndürdüğümde ise yüzlerinde endişe ve korku gördüm. Demek ki Akashi denilen bu genç bayağı korkutucuydu. Sonucta onları sadece sahalarda gördüm. Normal şartlarda kim nasıl bilmiyordum... Ilk notumu almıştım; Akashi Seijiro grubu yönetebilecek sessiz canavardı.

Hızlıca yanlarına gittim. "Selam gençler. " diye onları karşıladım. Bayağı tuhaf karşılamışlardı bu sözü. Kızıl olan bana baktı ve " 'Selam gençler' mi? Kendimi yurt dışında hissettim" Ardından laciver saçlı olanı konuştu "Haklısın Taiga. Yurt dışına gitmedim ama öyle bir hava yarattı." Sonra da ikisi beni süzmeye başladı. Ben de onları süzmeye başladım... Bir süre birbirimizi süzdükten sonra sarı saçlı olan konuştu "Şey....siz kimsiniz acaba?" Bunu utangaç bir tavırla söyledi. Akashi'ye yaptığım gibi onlara seytanca bir sırıtış attım ve "Ben yeni koçunuz Hoshi Kaida"..bir süre sustular. Derin bir nefes aldım ve onların yerine devam ettim "Sanırım siz de sırasıyla Kise Ryouta, Kagami Taiga ve Aomine Daiki olmalısınız.." Kafalarını evet anlamında salladılar. "Ahh, gerçekten. Basketbol denince akla gelen isimlersiniz ve sizi tanımama şaşırdınız mı?! Sizinle çok işim var. " dedim içimden.

Momoi

Sınıftan çıkıp okulun kapalı spor sahasına gitmeye başladım.. Koridorda Mukkun ve Midorin'i gördüm. Bayağı koyu bir muhabbet halindeydiler. Hatta bir ara Mukkun kolunu Midorin'in boynuna attı ve Midorin hiç bir şey demedi. Şaşkınlıkla onlara bakarken bir yandan da gülüyordum. Samimi olmalarına sevinmiştim. Önlerini kesip "Midorin, Mukkun! Nasılsınız?!!" Midorin kafasını yana çevirip gözlüğünü düzeltti. Mukkun'da hafifçe gülümsedi. "Iyiyiz Momoi-chin." Ben de yüzümdeki gülümsemeyi arttırdım. Gülerken gözüm koridorda ki saate takıldı. Telaşlanarak "Eyvah! 10 dakika kalmış." Mukkun kafasını yana yatırarak "Neye 10 dakika kaldı?" Midorin de bana tip tip bakıyordu. "Haberiniz yok mu?! Basketbol kulübüne katılanlar bugün spor salonunda toplanacaktı. Ona 10 dakika kalmış." Şaşkın şaşkın bana bakıp "Hadi gidelim o zaman!" dediler. Üçümüz de hızlı adımlarla spor salonunda gittik.

Yazar

Momoi, Midorima ve Murasakibara salona vardıklarında tanımadığı bir çok genci gördüler. Etrafa bakıp diğerlerini aramaya başladılar. Murasakibara sakince "İşte ordalar." dedi. Bir yeri işaret ediyordu. Gösterdiği yerde Kise,Aomine, Kagami, Akashi ve Kuroko konuşuyorlardı. Kise Aomine'ye bir şeyler diyor sonra da kafasına yumruk yiyip duruyor, Kagami'de Kuroko'yla konuşuyordu.Akashi ise etrafı süzüyordu. O arda Midorima, Murasakibara ve Momoi yanlarına gelmişlerdi.

Kuroko

Momoi-san,Midorima-kun ve Murasakibara-kun'da gelince takım yeniden toplanmıştı. Momoi-san'ın zoruyla halka yaptık ama Kagami-kun gelmedi, geride kaldı. "Kagami-kun.." Kagami-kun kafasını kaldırıp bana baktı "Ha?" Momoi-san'da Kagami-kun'a bakıp "Kagami-kun!!Gelsene!!" arkadan Aomine-kun "Hadi Bakakami...gel." sonra Kise-kun "Evet Kagamicchi, gelsene.",Midorima-kun "Onları dinle ve gel Kagami" daha sonra da Murasakibara-kun" Bence de gelmelisin" ve en son Akashi-kun "Hadi gel....Taiga..." Kagami-kun şaşkınlıkla bir süre bize baktı sonra da gülümsedi ve halkaya katıldı. Herkez baş başa verdi. Momoi-san sevinçle "Muhteşem Nesil! Muhteşem Nesil!Muhteşem Nesil!" diye bağırmaya başlayınca bizimkiler de bağırmaya başladı..Herkes kafasını çevirip bize baktı. Biz de gülerek kafamızı kaldırdık. Birbirimize bakarak gülüyorduk. Etrafımızdaki insalar aralarında konuşmaya başladılar. "Bu muhteşem nesil mi?!" "Onlar varsa bizim katılmamız zor!" Onlar bizim hakkımızda böyle düşünse bile biz umursamıyorduk sadece gülüyorduk. Kafamı gülerek çevirdiğimde kafasinda kapşon bize hatta bana bakan birini gördüm. Tuhaf olan şuydu o kadar uzaktan beni görebilmiş miydi?

Evet arkadaşlar. Bölüm güzel olmuştur umarım.* okuyanım fazla yok ama neyse *

GİZLİ ÜYE (YAOI) TAMAMLANDIحيث تعيش القصص. اكتشف الآن