"BEN EMREDERİM!"

885 37 57
                                    

Momoi

Ve işte o gün gelmişti. Aramızda yer almaya hak kazanacak olan o üye kim olacaktı? Acaba özelliği ne olacaktı, hatta bi özelliği olacak mıydı? Ve ben neden televizyon şovlarının bölüm öncesi fragmanı gibi kendime gaz veriyorum?

"Ahhh duş almalıyııım!" diye gerindim yatakta. "Ama önce Tetsu-kun'a günaydın mesajını atayım yoksa unutabilirim" Günlük rutinim olmuştu bu mesaj olayı. Hatta arada Dai-chan'a da atıyordum, garibim sevinsin diye, sonuçta bi kız bulamadı kendine.

Bunları düşünmeye vaktim yoktu aslında. Hızla duşa girip, yemek yiyip, okula gitmeliydim. Belki yemek bile yemeyebilirdim.

Duş ve yemek işini çabucak hallettikten sonra Dai-chan ve Mukkun'un zamanında gelmeleri için dua ederek gidiyordum okula. Bahçeye vardığımda derse 5-6dk vardı. Herkes bana bakıyordu... Ne vardı ki bende bu kadar?

"Hey Momoiccin!" Kafamı çevirdiğimde yanıma Kise-kun'un geldiğini gördüm. "Efendim Kise-kun?" İçten ve sıcak bir gülümseme ile "İlk önce günaydın :D Az gelsene sana yedek kadroya alınan 2 öğrenciyi tanıtayım." Yedek kadrosuna 2 yeni öğrenci mi? Ama yedekler çoktan dolmuştu!
-Yedekler dolu değil mi?
-Doluydu ama gelen kişiler daha güçlü olduğu için koç bazılarını alt gruba aldı.
-Kimmiş ki bunlar?

Kise-kun'u takip etmeye başladım. "İşte yeni yedekler" diyerek ileriyi işaret etti. "Şaka mı yapıyorsun?!" dedim şaşkınlıkla. Güldü.

"Hayır şaka değil"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hayır şaka değil"

Koşarak yanlarına gittim "Himuro-kun ve Takao-kun!" Himuro-kun ve Takao-kun bana dönerek "Merhaba Momoi" dediler.

-Siz bu okulda mıydınız? Sizi hiç görmedim de

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Siz bu okulda mıydınız? Sizi hiç görmedim de...
-Hayır, nakil aldırdık.
Başımı hafif yana eğip "Neden ki?" Himuro sakin ses tonuyla soruma yanıt verdi "Çünkü gittiğimiz okullarda iyi oynayan basketçiler yoktu. Hepsi ya acemiydi ya da hiç bilmiyordu bile. Sizin de bu üniversitede topladığınızı duyunca nakil aldırmaya karar verdik." dedi.

-Bu çok güzel bir haber! Eee Kise-kun haricinde bilen var mı???

Yan tarafımızdan "Ben" diye bir ses duyuldu. Bakın o anda 3 gencin ormanda kaybolmasını anlatan bir korku filmi çekiyorduk ve bu an ise en gerilimli sahneydi sanki!

GİZLİ ÜYE (YAOI) TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now