" a l w a y s "

358 11 4
                                    

Jonas pov

Ik kijk men lief raar aan, en leg men hand over haar buik. "Wat is er?" Vraag ik maar wel met een grote lach.  Ze kijkt nu recht in mijn ogen zo zie ik de onvervulde gangen in haar diepe ogen. "Niets binnepretje" zegt ze lachend. "Welk binnenpretje?" Vraag ik nieuwsgierig. "Gaat je niets aan" plaagt ze me.

Mila pov
Ik plaag hem zo graag, denk ik diep in men hoofd. Ik zie hem kijken , nieuwsgierig en teleurgesteld. Hij weet wel goed dat hij niet verder moet vragen want ja ik los niets, maar dat betekend niet voor hem dat hij het wil weten en dat weet ik maar al te goed. Ik zet me recht , kijk diep in zijn verbluffend mooie ogen en zeg : "maar liefje toch." Ik leg men handen op zijn wangen , tuit men roodgekleurde lippen en kus hem teder. Een tweede keer volgt als hij men onderrug zelfs bijna men kont raakt Met zijn twee handen.

Na het staan we recht want het is al laat en loopt hij mee naar men huis , hij kust me voor de deur maar gaat daarna toch mee naar binnen. Ik trek hem aan zijn t-shirt mee naar men kamer al kussend. Heel erg hevig kussend vallen we op bed.

05:20

Er wordt heel hard gebonkt op de voordeur. Ik merk ineens op dat Jonas naakt naast men ligt, hij wordt licht wakker door het gebonk en ik zeg fluisterend :" ik ga wel" ik pak rap Jonas zijn t-shirt van de grond en doe die aan en men onderbroek van gisteren ook. Ik loop naar de voordeur en doe open , een wenende maar opgeluchte Tori komt binnen. " waar is Jonas , is hij hier" begint ze . "Jaja  hij is hier" zeg ik rap.

Oh ja helemaal vergeten, Jonas is in slaap gevallen en het is geen weekend en we hebben niets laten weten. "Op men kamer" zeg ik tegen Jonas zijn mama. Ze loopt maar loopt echt naar boven. Ze doet de deur open en ziet dan ja , hoe noem je het , onze mesthoop van uitgetrokken kleren op de vloer van men slaapkamer. Ze heeft het direct door dat zie je aan haar blik , ze lacht luid op en Jonas wordt rood maar echt tomaat-rood.

Na deze fantastische nacht en vele opvolgingen van deze nacht maar dan zonder het ontmoeten van Tori ertussen leven we een mooi leven samen met ups en downs samen met al onze vrienden , de Ghost rockers







Ik denk dat jullie het wel zien, ik stop met dit verhaal. Wattpad is "dood" en dit verhaal heeft voor mij geen toekomst meer , iemand die wil verder schrijven ? Contacteer mij als je dit als basis verhaal wilt mag altijd

Bedankt voor het volgen van dit boek , de steun en de liefde , ik vond het fantastisch , ik ga wel nog even door met men messenger boek van Ghost rockers volg zeker dat boek

Dankjewel allemaal

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 19, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now