• eindeloos leven •

219 18 2
                                    

Jonas pov:

Vandaag komt Mila terug. Ik ben blij dat ze terug komt maar zij wou liever langer blijven. Wat ik ook wel snap maar ik ben toch blij dat ze dicht bij mij is . Binnen twee weken zitten we elke dag aan dezelfde schoolbanken , ik ben benieuw wat dat gaat geven. Ik geloof erin dat het fantastisch wordt , ik hoop het ook. Het is acht uur en ik zit aan de keuken tafel in men huis. Men mama wou perse dat ik me thuis eens kwam opfrissen. Het was waarschijnlijk wel nodig, dus nu zit ik hier te chatten met mijn meisje na een lange douche en een lekkere boterham met choco. Oon men bed en men nachtrust had ik gemist maar vanacht heb ik heerlijk gedroomd.

Ik beslis om eens verder te doen, niet heel de dag lui zijn Jonas, ik ruim men bord af en doe de vaatwas machine aan. Ik kruip rap in verse kleren en strik men witte sneakers. Ik check of alle lichten uit zijn en pak dan men groene jas. Ik doe hem rap aan, rits toe en spring op men redelijk oude fiets. De deur valt in het slot en weg ben ik , op naar het ziekenhuis.

Mila pov

Busritten, ik haat ze en natuurlijk is Charlie weer helemaal vrolijk, terwijl ik Me erger aan elke kleinste ding in deze bus. Gelukkig kon ik daarnet nog chatten met men vriendje. Ik zie hem toch zo graag. Maar nu moest hij naar zijn vader, wat ik natuurlijk snap want hij zou elk moment meer kunnen doen en Jonas wil erbij zijn als zijn vader terug kan zien dat hij er staat. Wat is hij toch mooi, vanbinnen en vanbuiten, een groot liefdevol hart en hij is een stuk maar echt een stuk. Ik droom weg met men hoofd dat langs het koude raam glijdt. Ik droom over men toekomst met men vrienden en men man. Ik zou later wel kinderen willen, hoeveel weet ik nog niet maar zeker geen 1.

Charlie en in spelen uno in de bus , de intercom luidt ineens als volgt :" beste reizigers we komen binnen een drie kwartier aan in Gent" zegt de mannelijke stem. Ik juich net zoals elk niet slapend kind op onze bus.

Men gsm wordt overbelast door al het sms verkeer tussen mij en men prins. Hij kan precies niet wachten tot ik terug ben. Charlie leest mee over men schouder, ze denkt dat ik het niet doorheb maar ik ben niet achterlijk he. Ze lacht lief en schattig bij elk mooi bericht van Jonas, echt helemaal Charlie.

Jonas pov

In men ene hand ligt het bruinere hand van men vader. Hij reist veel, ook voor zijn werk. Hij is piloot , daarom zie ik hem niet veel. Zijn handen boeken stevig, een echte man. Zijn wijsvinger tikt op men handpalm. Elke dag kan hij een beetje meer, ook al is het nacht , bijna 5 uur. Mila zou al bijna aankomen. Nog een uurtje ofzo stuurde ze me daarnet voor haar gsm uitviel. Ik pak men ander hand en leg het ook op zijn hand, zachtjes wrijf ik op zijn arm terwijl ik me rechtstel. Men hoofd gaat rustig naar de zijne , onze wangen raken en ik zeg zacht: " sorry dit moet ik doen "

Zo snel mogelijk vervolg

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now