•ik zie JOU niet staan•

318 17 3
                                    

Mila pov

Toen Jonas weg was kwam ineens weer in me op dat hij een vriendinnetje heeft. Dus hij was gewoon vriendelijk zoals...... vrienden doen. Danny komt bij me zitten en we praten over wat er net gebeurt is. Danny is wel vriendelijk en hij kan goed luisteren. Na een halfuurtje besluiten we te gaan slapen want eigenlijk is het al de volgende dag morgen dag 7 de helft van de test zit erop. Ik ben er wel blij om maar we worden morgen verwacht bij de begeleider en dat is een mindere. Ik slaap goed door en wordt wakker met een glimlach op men gezicht. Ik droomde over .... ja, Jonas natuurlijk.

Ik weet dat ik hem niet kan krijgen maar hopen en dromen maag nog net. Als ik naar beneden ga kom ik Charlie tegen, totaal onverwacht. "Wat doe jij hier ?" Vraag ik aan haar. "Ook een goedemorgen" reageert ze lachend. "Goedemorgen charlss" lach ik het een beetje weg. "Ik moet je dringend iets vertellen!" Roept ze bijna. Danny die in de keuken staat kijkt op, zeer nieuwsgierig.

"Kom mee" zeg ik haar terwijl ik met men arm een teken doe naar de kamer. "Meisjes binnen twee minuten moeten we buiten staan" zegt Danny opmerkzaam. "Oeps dan vertel ik het erna !" Zegt Charlie terwijl ze weer de trap af stormt en naar haar eigen huisje loopt. Nu ben ik wel nieuwsgierig . We gaan buiten ons huisje staan en verzamelen zoals derest bij de begeleider.

"Beste
Vandaag gaan we iets speciaal doen . " zegt hij spannend. Ik wacht nieuwsgierig af. "We gaan ergens naar toe !" Zegt hij verder. Hij maakt me als maar nieuwsgieriger en ik kan er bijna niet meer tegen. "We gaan naar het strand" roept hij enthousiast. Iedereen gilt het uit van geluk. "We spreken hier af binnen een uur" roept hij nog en iedereen loopt naar zijn huisje.

Jonas pov

Ik lig te bruinen op men handdoek. "Hallo maatje" roept iemand , ik open men ogen en zie Jimmy gevolgd door Charlie , Danny en natuurlijk Mila. Ik zet me even rechter om hen te begroeten en zij nemen plaats naast mij. "Kom Jimmy" roept Charlie en zij gaan naar de zee. "Ik moet even plassen" zegt Danny. Het leek al lachend maar dat kan ik fout gezien hebben. Ik draai even naar Mila. Ze licht daar met enorm veel kleren aan voor op het stand te zijn. Haar shortje en T-shirt blijven aan terwijl de zon brandt op onze huiden. "Geen zin om te zwemmen ? "Vraag ik. "Neen niet echt" zegt ze rap. Jimmy komt terug en legt hem te bruinen op zijn handdoek. Ik probeer men ogen weer te sluiten maar ik voel druppels op men gezicht.

"Heey liefje" zegt de stem die ik herken. Ze wil me kussen maar ik draai weg, ik wik haar helemaal niet , ik wou haar zelfs nooit maar zij moet mij perse weer kussen.

Mila pov

Jimmy komt bij mij en probeert iets te fluisteren in men oor . Na tien keren versta ik het. Hij zei:" hij wil niet met haar zie je , je hebt kans" ik schrik , hoe weet hij dat ? Is het zo opvallend? Zou Jonas het weten ? Al die vragen spoken door men hoofd. Ona loopt bozer weg en neemt haar spullen mee. "Ik dacht dat wij iets echt hadden " zei ze nog boos. "Wij hadden nooit iets " zei Jonas redelijk rustig. Ik slik luidkeels. Hij is niet met haar , hij is alleen.

"Mila?" Hoor ik ineens hem zeggen. Ik knik . " wil je mee een ijsje eten , ik wil hier even weg " zegt hij. "Ja graag " antwoord ik.  We lopen samen over de dijk.

Jonas pov

Was het wel een goed idee om haar zo direct te vragen ? Maar ja ze is toch mee. Dat is toch iets. Spookt helemaal door men hoofd precies een engel en een duivel die me toefluisteren.

"Gaan we hier" vraag ik haar als ik een ijsshop zie dat redelijk goed gevuld is . "Ja super" zegt ze met een grote lach. We stappen binnen en ik bestel een dame blanche en zij drie verschillende bolletjes. We plaatsen ons aan het laatste lege tafeltje maar het is perfect. "Smakelijk" wens ik haar. " jij ook " zegt ze met een grote lach. "Is er iets ?" Vraag ik als ze sip kijkt.

"Euhm ..... heb jij iets gehad met Ona " vraagt ze verlegen. Ik schrik van haar vraag. Ik leg mijn hand op de hare op tafel en kijk haar aan. "Neen, ze kuste me gewoon ineens" zeg ik rustig. Ze glimlacht. "Zullen we ons ijsje opeten voor het smelt" lacht ze een beetje. "Is goed" lach ik.

Na een halfuur lopen we de shop uit en ze zoekt met haar hand naar de mijne en neemt hem vast. Ik lach naar haar en ze bloost. "Alle we zijn er bijna weer " zegt ze en ze laat men hand los, we stoppen even met wandelen.

Mila pov

Ik kijk naar zijn donzige lippen. Onze hoofden komen dichter en onze lippen willen net .......

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now