•verdriet in de eerste blik•

284 22 4
                                    

Mila pov

Men nieuwe huisgenoot stapt boos binnen. Ik weet niet waarom maar ik denk dat we dat elk moment zullen ondervinden. "Wat doe jij hier" zegt hij boos aan mij gericht. Jonas probeert voor me op de komen maar dat stop ik met een hand op zijn schouder te leggen en te knikken van neen. "En heb jij met diene oelewapper geslapen ? Het is de bedoeling dat je bij mij bent he" zegt Danny nog altijd boos. "Ik sliep boven en hij kijk wel naar mij uit" zeg ik kwaad. Zijn blij verandert , een beetje meer schuldgevoel borrelt in hem op. "Sorry, kom je terug mee?" Vraagt Danny. Ik kijk naar Jonas en wil hem eigenlijk niet verlaten.

Ons oogcontact wordt weer verstoord maar nu door de begeleider. Onze blikken draaien allemaal naar hem. "Euhm Mila Danny jullie zitten toch op een ander resort ?" Vraagt hij ons. We knikken beide. "Oke ga dan maar terug he." Zegt hij iets wat vriendelijker. Ik lip naar Jonas 'DANKU' en hij glimlacht naar mij. Als ik jammergenoeg uit het huis stap loop ik tegen iemand. Het is een knap meisje, blond , groot maar iets kleiner dan Jonas en ze draait een jeansshortje dat verklapt dat ze een groot achterwerk heeft. " sorry" zeg ik rap. Maar vriendelijker dan verwacht zegt ze :" geeft niks" we wisselen nog even blikken tot ze wordt geroepen: " Ona , Jonas is hier !" Roept de begeleider. Ik moet even slikken , zij dat mooi perfecte meisje wordt het huisgenootje van Jonas. Tranen vormen zich in men ogen maar ik probeer ze tegen te houden. Ik haal het stuk in dat ik verloren heb en loop terug naast Danny. Hij lacht lief naar me en we stappen naar ons huisje.

"Heb je zin om iets te doen?" Vraagt hij als ik me in de zetel plof. "Euhm ja misschien wat sporten ofzo?" Zeg ik aarzelend. "Oww ja goed idee, euhm wat wil je juist doen?" Vraagt hij. "Ik weet het niet echt" komt rap uit men mond. "We kunnen gaan fitnessen" stelt hij voor. Ik knik van 'ja'. Ik storm de trap op en doe in de badkamer mijn sportkleding aan.

Als we in de fitness aankomen zien we dat we niet de enige waren met dit plan. "Ik ga lopen" zegt Danny en ik knik goedkeurend. Ik hou me wat bezig om een paar andere toestellen tot men blik valt op een meisje. Het is Ona van Jonas. Duizende vragen schieten binnen in men hoofd. Ze komt binnen in de sport zaal al lachend en niet veel later volgt hij, ja Jonas helemaal aan het lachen.
Ze hebben zo te zien veel plezier samen en mij is hij vergeten. Een zure laag van jaloezie komt boven. Ik probeer men blik af te wenden en ga dan maar weer met Danny sporten.

Als we ons willen gaan douchen maakt Danny een opmerkzame opmerking:" is dat niet die Jonas?" Vraagt hij zacht aan mij. "Ja " zeg ik maar ik kijk hem niet aan. Danny loopt naar Jonas toe maar ik probeer hem tegen te houden. Het lukt niet zoals verwacht. "Hallo Jonas" zegt Danny vriendelijk. Ik sta er maar naast met men blik gericht op de grond. Mijn tranen mag hij niet zien, ik ben niet zwak, en zeker niet over jongens. "Ah Heey Danny en Mila" zegt Jonas vriendelijk. Men hoofd komt rechter en ik kijk naar hem , zijn vriendelijke glimlach siert zijn gezicht. Als ik Ona haar gezicht dan ook zie slaan mijn gedachten op hol. "Kom Danny we moeten gaan" zeg ik om mezelf te redden uit de situatie.

Charlie stormt ineens binnen in ons huisje, ik ga echt eens moeten leren om die schuifdeur op slot te doen. "Heey Charlie " zeg ik. Ze knuffelt me direct en zegt al hijgend :"Heey ...... Mila " ik moet ervan lachen;" heb jij een marathon gelopen ?" Vraag ik haar lachend. "Neen ik kom je uitnodigen voor een kampvuur met marshmallows vanavond bij Jimmy en mij en u huisgenoot mag ook mee." Zegt ze met een betere adem. "OW Jeej leuk we komen zeker" zeg ik vriendelijk. "Oke ik zie je dan om 18:00 " zeg ze. Ze knuffelt me rap en vertrekt dan terug weg . " Danny we gaan binnen twee uren naar een kampvuur" roep ik naar hem. Hij roept van boven terug:" Oke."

De klok slaat zes uur en we zitten aan het kampvuur , gezellig met zen vier. Ik plaatste me op een stoel naast Charlie en aan men andere kant Danny. Maar dan komt er een schim op ons af en Jimmy roept:" daar zal je men beste vriend hebben"

Ik schrik ...

Ik heb al een paar 'opmerkingen' gehad dat ze zeggen dat dit boek beter is dan men andere maar men stemmen en reacties en zelfs lezer bewijzen het tegendeel ?! Kan iemand me helpen ?

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now