• alleen wij •

326 24 4
                                    

Mila pov

Net voordat ze elkaar raken draait hij weg. Ik trek me terug en zeg zachtjes:" sorry " zijn blik is nu naar mij . Ik kijk naar men voeten maar hij heft het op met twee vingers.

"Ik wou gewoon de eerste stap zetten" zegt hij eerder stoer. Zijn hoofd komt dichter en hij legt zijn armen rond mijn taille. Zijn dons zachte lippen raken de mijne en ik zweef. Ik leg men armen rond zijn hals en hij lift me een beetje op. Na de kus blijven onze voorhoofden tegen elkaar. "Moet ik nu vragen of je mijn vriendinnetje wilt zijn?" Vraagt hij. "Dat mag" zeg ik speels. Hij laat me los maar houd men rechterhand vast. " Mila Santiago , wil jij mijn vriendinnetje zijn ?" Vraagt hij schattig. "Tuurlijk" zeg ik enthousiast en ik vlieg hem nog maar eens in de armen en geef hem een liefdevolle kus op zijn lippen.

"Maar we wonen wel niet samen voor nog een week ?!" Merkt hij op. "We zullen het stiekem moeten doen he " knipoog ik naar hem. "Is goed mijn meisje" zegt hij nog eens. Ik wil vertrekken maar , hij blijft staan. "Wat is er ?" Vraag ik lief. "Moet ik je dan heel de tijd missen ?" Vraagt hij triest. "Ik loop naar hem toe en pak hem vast. "We zullen smsen en afspreken in het geheim" zeg ik opbeurend. "Oke maar dan wil ik nu wel nog een kusje" zegt hij speels. Ik pak zijn gezicht vast en kus hem op zijn lippen. "Kom!" Roep ik hem. We lopen verder naar de rest. Iedereen zit terug op het strand en we proberen niet te gelukkig over te komen.

We plaatsen ons bij de rest en Charlie vraagt:" gaan we iets eten ?" Jimmy en Jonas roepen luidkeels :"ja"

We gaan naar de begeleider en van hem krijgen we toestemming om naar de huisjes te gaan. Eerst splitsen we ons op in de koppels , Danny en ik en niet Jonas en ik. We gaan ons omkleden en ik krijg een berichtje ik open het .

JONAS🤭♥️
Heey liefje
Zie je straks bij het eten!!
Mis je Xx
Veel plezier daar met Danny x

Ik glimlach en begin direct terug te typen.x

Ahhh grote
Jaaaa x
Ik mis je ook Xx
Zal ik doen jij ook met Ona xxx

Ik klik om verzenden en douche me rap, al dat zand moet van men lichaam.

Jonas pov

Ik krijg een schattig berichtje van men lief en ga me dan omkleden. Ik wil er goed uitzien. Ona is nog altijd niet terug maar nu pas zie ik het briefje op haar nachtkastje. Ik ga kijken en lees het .

Beste lezer
Beste Jonas.
Ik ben naar huis , ik was het moe en zocht alleen voor een relatie.
Maar die is me er hier niet gegund.
Jonas jou huisje blijft voor jou alleen want er is geen meisje meer over , sorry .

Au revoir

Ik glimlach een beetje want eigenlijk was ze wel schijnheilig. Ik maak me verder klaar en vertrek naar de afspreek plaats. Alleen Danny is er maar Mila niet. Charlie en Jimmy zitten al daar en praten luid. Ik plaats me naast Jimmy en praat een beetje mee. Ineens loopt Mila met een schotel chips naar ons toe en amai ze ziet er goed uit. "Kan je ven helpen met dragen?" Vraagt ze me en ik volg haar naar de keuken. Als niemand ons kan zien leg ik men handen rond haar taille. "Je ziet er beeldig uit", fluister ik haar toe. Ze lacht schattig en kust me rap. Ik vertel haar over Ona die weg is en ze klaart helemaal op. Men hand schuift per ongeluk naar haar kont. "Elaba" roept ze. Ik bloos. "Per ongeluk" zeg ik niet echt overtuigend. "Jaja " zegt ze me. Ik kus haar op haar kruin en laat haar dan los. "Voor het slapen kom ik nog eens langs bij jou" zegt ze lief en we vertrekken met de schalen naar de groep.

We praten zeker twee uren met de groep en besluiten dan om te gaan slapen. Ik vertrek alleen , jammer genoeg. Ik kleed me om en poets men tanden , ik zet me in de zetel en beslis om nog wat te scrollen door social media zoals Instagram en Facebook.  Na een kwartier wordt de deur open gedaan en loopt er een opgewekt kaboutertje op me af. Ze zet zich naast me en ik leg men arm rondom haar. "Wat was je aan het doen ?" Vraagt ze geïnteresseerd. "Gewoon een beetje scrollen door Instagram en zo" zeg ik vriendelijk. Ze staat op en legt men gsm op tafel. Ze komt op men schoot zitten en knuffelt me zacht.

Mila pov

Ik wil hier nooit meer weg, ik zit zo goed en zo veilig. "Moet jij niet eens terug gaan" vraagt Jonas. "Ela wil meneer me weg" zeg ik gespeeld boos. "Nene zeker niet" zegt hij terwijl hij wrijft op men rug, Van men nek tot aan het begin van men broek, en opnieuw. "Kom meneertje ik ga u in bed steken" zeg ik spottend. Ik trek hem recht en volg hem naar zijn kamer. Hij gaat zitten op bed en als ik hem wil plat duwen , trekt hij me mee.

We liggen daar nu. Ik recht op hem en onze lippen raken elkaar direct, het is precies een reflex. Ik stel me recht naast het bed en leg het deken over hem neer. "Slaapwel liefje" wens ik hem lief. "Nog een nachtzoen" zegt hij bijna smekend. "Allee eentje he " zeg ik precies of ik het niet wil maar hij als ik weten wel beter.

Ik leg mijn handen op zijn wangen en breng men hoofd dichterbij. Daarna loop ik gewoon het huisje uit en ga terug naar Danny.

"Waar bleef je ?" Vraagt hij. Ik was wel even weg zeker een half uur maar ik had niet verwacht dat hij ging wachten. "Euhm gewoon bij Charlie , daarnet konden we geen meisjes paar houden omdat al die jongens er waren " lieg ik. "A Oke meisjes toch" zegt hij lachend. "HA HA" zeg ik gespeeld boos. Hij stapt de trap op en kruipt in bed, ik vind het een beetje raar om met hem een bed te delen terwijl ik samen ben met Jonas. "Kom je " roept hij van boven. "Ik kom " roep ik terug en loop de trap op.
Ik klim bij hem in bed en val direct in slaap want ik kan geen seconde meer wachten om te dromen over mij en Jonas.

Ik ga proberen vanaf nu als ik een deeltje klaar heb en het vorige heeft meer dan 15 sterren / ook al is het geen post dag toch een deeltje te posten x ( ik blijf sws posten de woensdag en zaterdag)

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu