•scheiding van kanten•

274 16 5
                                    

Mila pov

Ik word wakker en naast mij ligt Jonas nog altijd. Hij ligt als een lepel rond mij en ik vind het wel schattig. Ik lach als ik hem zie slapen. Ik pak men gsm en kijk hoe laat het is. Ik draai me om en wrijf over zijn voorhoofd. "Wakker worden" fluister ik zacht. Zijn ogen gaan zacht open en hij kijkt me lief aan. "Goeiemorgen" wens ik hem en zet men handen net naast zijn gezicht. Men haren hangen rond zijn gezicht hij doet ze achter mijn oren . Ik lach zacht en ga dan van hem af. Ik stap uit het bed en ga naar de badkamer.

Jonas gaat naar beneden maakt een ontbijt. Ik kleed me aan en met men lossere t-shirt en aansluitende short ga ik naar beneden. De geuren vullen mijn neusgaten het zijn er teveel om er één specifiek uit te halen. "Amai" zeg ik als ik het hele ontbijtbuffet zie staan. Van vleeswaren tot koffie en van taartjes tot choco alles is er gewoon. Hij komt er bij aan tafel zitten en wenst me :"Smakelijk eten" "amai Jonas waaraan heb ik dit verdient?" Vraag ik hem met een open mond. "Omdat het onze laatste ochtend samen is" zegt hij iets triester. "Ja jammer ik vond het leuk" zeg ik oprecht. Hij pakt men hand vast die op tafel ligt. Ik hef men hoofd een beetje op en lach een beetje.

"We zullen verder eten" zegt hij. Ik eet men ontbijt met veel genot op. "Gaan we gaan zwemmen?" Vraagt Jonas . "Ja Oke en ga jij vanavond naar de fuif?" vraag ik hem. "Ik ben niet zo een fuiver ik kan niet echt dansen" zegt hij. "Maar kom gewoon" zeg ik half smekend. "Alle omdat jij het vraagt" zegt hij vriendelijk. Ik duw met men schouder tegen de zijne en por hem twee keer. Hij lacht me toe en begint me te kietelen. Ik zeg:" stop stop Jonas" hij stopt en lacht lief naar mij. "Maar ik zie je daar he !" Vraag ik . "Ja natuurlijk " zegt hij. Ik ga naar onze kamer, poets men tanden en maak men valies weer volledig. Ik roep :"Jonas !" Hij stormt naar boven en hij vraagt :" wat is er ?" "Kan je men valies dragen naar beneden want hij is wat zwaar" zeg ik vriendelijk. Hij knikt en als hij het wil oppakken zegt hij: "moet dat niet ook mee ? " vraagt hij. Hij wijst naar men beha van gisteren en ik bloos.

Jonas pov

Ik zet haar valies met de beha er nog in beneden aan de deur. "Nu we toch niet meer samen gaan zitten" begin ik. Ze kijkt naar me en lacht. "Ik vond het leuk met je Mila" zeg ik verder. Ze draait haar helemaal naar mij en lacht."vind ik ook " zegt ze. De begeleider komt binnen en doet een teken dat ze mee moet komen. Ik blijf hier en als er een meisje gevonden is komt ze bij me. "Dag Jonas" zwaait ze me uit en ze geeft me nog een kus op men wang en het bloed stijgt me in de wangen.

Ik verveel me maar hier alleen en eigenlijk mis ik haar wel. Het is een aangename, lieve en knappe dame. Ik heb haar wel graag. Ik herinner me ineens dat ik vanavond nog naar die fuif moet en dan zie ik haar wel terug. Ik stel me voor men valies. En zoek iets mooi om aan te doen. Het duurt zeker een halfuur voor ik iets vind. Het wordt een jeansbroek in de jeanskleur en een witte t-shirt en daarna een hemdje erover. Ik doe men schoenen aan en vertrek naar de fuif.

Mila pov

Ik zit samen met men nieuwe huispartner: Danny . Hij is wel vriendelijk maar helemaal niet zo als Jonas en hij heeft ook niet de beste looks. Soms eigenlijk meestal heeft hij alleen maar aandacht voor Julie een meisje van hetzelfde resort maar erg vind ik het niet. Ik sta met een kriekje in men hand en zoek heel de tijd Jonas.

Ik zie hem ineens ik loop naar hem toe en spring in zijn armen. Hij pakt me op en kust me op men voorhoofd. "Leuk je te zien" fluistert ik hem toe. Hij glimlacht en gaat tussen de muziek roepen. "Wederzijds" zegt hij me. Ik trek hem mee meer op de dansvloer en beweeg sierlijk met men heupen. Hij kijkt naar ze en dat merk ik op maar ik zeg er niets op.

Jonas pov

We praten even en Mila lijkt al wat weg te zijn door de drank. Haar huispartner zorgt niet echt voor haar wat eigenlijk wel zijn taak is maar omdat ik toch niemand heb en Mila wel een leuke is kijk wel eens naar haar. Mila wordt wat misselijk. Als ze bijna valt pak ik haar op. Ik draag haar op als een baby/bruid en draag haar naar men huisje. Ik breng haar naar het toilet en hou haar haren vast. Het blijft komen. Ik wrijf over haar rug en zorg dat ze kalmeert. Mila knuffelt me en ik probeer haar te kalmeren. Ik pak haar weer op en leg haar in bed. Ze probeert haar kleed uit te doen maar dat lukt niet ze roept :" Jonas wil je helpen" zegt ze. Ik kijk eerst raar maar ik doe het om te helpen dus ik zal het maar doen. Ik rits haar kleed open en doe het uit , haar prachtige lichaam komt tevoorschijn maar ik besluit om haar te laten slapen. Ik pak een aspirine en een glaasje water. Ik zet het al klaar op haar nachtkastje en nestel me zelf dan in de zetel beneden.

Mila pov

Ik wordt wakker met barstende koppijn en zie dan pas dat ik in het huisje ben van Jonas. Ik zie een glas water naast me staan en een medicijn tegen de kater. Wat is hij toch lief. Ik drink het op en voel me al wat beter. Ik doe men kleedje weer aan en ga de trap af. Daar ligt hij vredig te slapen op de bank. Ik maak een ontbijt als bedanking voor hem en terwijl de koffie opstaat kus ik hem op zijn wang en voorhoofd. Ik snap niet hoe close ik me kan voelen met een jongen die ik nog maar zo kort ken. Hij wordt stilaan wakker en zegt dan:" Goeiemorgen" met een brakken stem. "Niet teveel hoofdpijn?" Vraagt hij. "Neen bedankt voor je zorg" zeg ik vriendelijk en ik neem hem mee naar het ontbijt dat ik maakte maar dan komt er iemand binnen die de sfeer komt kapot maken...

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now