•2festival•

336 23 1
                                    

Mila pov

Danny is niet mee merkt Jonas op. "Ja die was ziek" zeg ik hem maar ik kan men lach niet onderdrukken . Ik praat heel de rit met Charlie. Als we luidop lachen kijken de jongens altijd raar naar ons, wisten ze maar eens waar we het over hadden. Ineens tikt er een jongen op men schouderblad. Ik draai me om en hij zegt:" hallo ik ben Alex" ik glimlach vriendelijk en zeg;" Mila en dit is Charlie" terwijl ik naar men beste vriendin wijs. Charlie zwaait hevig naar de jongen.

"We zijn er " roept de begeleider door de intercom. Iedereen juicht. We stappen uit en pakken onze spullen. "Tent 1 is voor Jonas , Jimmy en Alex" zegt hij. Ze pakken de hun gerief en gaan hun gaan installeren. Ze hebben drie aparte maar kleine kamertjes in hun tent en in het midden staat een tafel. Na een paar tenten te hebben verdeeld zegt hij:" tent 11 Mila en Charlie" we pakken ons gerief en gaan naar de tent die net achter die van de jongens staat. Wij hebben maar een kamer maar veel maakt dat niet uit. "Ik blaas de luchtmatras op" roept Charlie door de tent. Ik knik en glimlach lief.

Enkele uren later
Jonas pov

De tent is verdeeld , man luchtmatras ligt klaar en de muziek begint. Ik wacht voor de tent samen met de jongens oo de beide meisjes. "Heey jongens" roept Charlie. Ik zwaai terug , men ogen zijn meer gewricht op de schoonheid achter haar. We stappen samen naar de festivalweide en Mila en ik zonderen ons af . "We gaan om bonnetjes " was ons excuus.

"Amai " zeg ik met grote ogen. Ik leg men arm rondom haar schouder. "Kom ik vanavond bij jou slapen ?" Vraagt ze geniepig. "Euhm je bedoeld morgen vroeg maar voor mij is dat super " zeg ik lachend. Ik draai men naar haar toe en pak haar heupen vast. Ze legt haar armen in men nek en onze lippen raken elkaar hevig. Het gaat er als maar wilder aan toe. Ze vraagt met haar tong om toestemming die ik haar natuurlijk niet kan weigeren. Onze kus vol passie werpt vonken af.

We keren met drinken terug naar de weide en Mila gaat direct al losser samen met Alex en Charlie. Ze dansen met hun heupen en armen en maken kleine stapjes met hun voeten. Jimmy en ik stellen ons er naast gewoon met een drankje in ons hand en voor de rest niks. Mila merkt het op en komt dichter naar mij ze pakt men hand en trekt me mee maar haar kracht is te klein om mij te doen verplaatsen. Ze geeft het op en komt dichter bij mij. Charlie en Jimmy zijn ondertussen met Alex naar het toilet want die moest zeer dringend. Ze komt dichter en dichter en begint bijna tegen mij te dansen. Ik pak haar heupen vast en beweeg met men handen zo mee. Ze kijkt in men ogen en kust me dan rap. Ik laat haar weer los en ze begint weer vrij te dansen voor mij. Ik geniet er wel van om haar zo te zien dansen. Ze komt weer dichterbij maar nu om te drinken. Ze pakt men pint in haar hand en drinkt ervan en steekt het dan weer in men handen. Ik lach zachtjes.

Na een halfuur heeft Mila er precies geen zin meer in. Ze is niet zat wel moe. "Gaan we naar de tent" roept ze in men oor. Ik knik en pak haar hand. Ik trek haar door alle mensen heen terug naar de camping. Op de camping leidt zij , ze doet de rist open en vraagt me:" welke?" Ik wijs baar de rechtse kamer in de tent. Ze doet die ook open en kruipt erin. Ze doet haar trui uit en legt die naast de matras. Ik kruip bij haar op de matras en ze komt naast me liggen. Met haar hoofd op men borstkas. Veel plaats is er niet maar veel hebben we niet nodig. Ze draait haar gezicht en kijkt me diep in men ogen.  Ze kust me zacht maar blijvend. Ze slaat haar been over men lichaam en gaat liggen op me. De kus blijft en worst geëvolueerd naar een tongzoen. Ik plaats men handen op haar blote onderrug en die van haar gaan naar men T-shirt . Vanonder gaat ze eronder en trekt hem uit over men hoofd. Ze kust me weer en legt hart handen op men blote bovenlijf.

Na de kus blijft ze op mij liggen en genieten we gewoon van elkaar. "Danny weet het" zegt ze stil. Ik schrik op;" hoe ?" Vraag ik. " ja ik heb het gezegd en daarom wou hij niet mee , om ons niet te storen" zegt ze verder. Ze draait haar hoofd naar mij en kijkt me verontschuldigend aan. " a Oke" zeg ik rustig. "Ben je boos?" Vraagt ze me triestiger. " neen natuurlijk niet" zeg ik vriendelijk.
"Maar moet jij miet dringend naar je tent ?" Vraag ik haar. "Ouhh geen zin in" zegt Mila vol tegenzin. Ze plaatst haar hoofd weer op men borstkas en blijft liggen. Maar dan horen we de rits open gaan.....

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now