•onverwacht uit de kleinste hoek•

343 14 5
                                    

Jonas pov

Mila laat me ineens los. Ik weet dat ze werd geroepen maar mij loslaten had ze al bijna twee dagen niet meer gedaan en niet dat ik het erg vond. Ik kijk nu ook en zie dat Mila haar mond open valt. Ze ontwikkelt tranen in haar beeldschone ogen. Ik weet niet zeker of het van geluk is maar ik hoop met heel men hart van wel.

" Brandon?" Hoor ik haar zeggen. Ze loopt naar hem toe en ze geven een lange knuffel. Een steen valt op men maagwand en men hart scheurt. Hij kust haar op haar kruin en laat haar daarna weer los. "Lang geleden Mila" zegt hij met een grote lach. Mila draait haar om met een grote lach en ik probeer men jaloerse blik te verstoppen achter een fake lach. "Ja zeg dat wel maar binnenkort zien we elkaar weer vaker he " zegt ze lachend en bokst hem zacht tegen zijn rechter boven arm. "Weer op jacht ?" Vraagt hij. Ik snap niet wat hij bedoelt maar zij precies wel. "Ja en een nieuw roofdier gevonden" zegt ze en ze wijst met haar hoofd naar mijn richting. "Het lijkt meer een prooidier" spot die Brandon. "Elaba niets tegen de mijne he " zegt ze opkomend. Ze komt naar mij en legt haar arm rondom mij. Ik doe als reflex hetzelfde bij haar. "Allee poesie ik ga u laten , zie je 1 september he " knikt hij. Mila zwaait hem uit.

Mila pov

Brandon, mijn ex is weg en ik dans eindelijk weer opnieuw. Maar wat me nu pas opvalt is hoe hard Jonas probeert om zijn hoofd in de plooi te houden. Ik ga dichter bij hem en vraag ik zijn linkeroor:" jaloers?" "Neen ik nooit" zegt hij ongeloofwaardig. Ik moet lachen :" leer beter acteren voor je op het DAM gaat liefje" zegt ik hem gevolg door een kus op zijn wang. Ik draai me terug
om , met zijn hand nog vast en dans een beetje verder.

We besluiten met ons vijf dat we eerst inkopen gaan doen voor we weer op de bus gaan. Hier dichtbij is een supermarkt en ik heb zin in veel lekkers. We splitsen ons op en natuurlijk ga ik met men liefste, Jonas. "Ik wil deze chocolade koeken en een zak paprika chips, niet vergeten milka chocolade met nootjes zeker twee repen en dan nog lays oven zout chips." Jonas pakt het allemaal en legt het in ons karretje. Voor hem zelf pakt hij nog een pak Magnum double caramel ijs mee en een fles spuitwater. We gaan naar de kassa, kassa 4 voor enkel met bankkaart. Jonas zoals hij is betaalt alles terwijl ik alles in zijn rugzak steek, behalve de ijsjes en een reep chocolade. We zetten ons op het bankje voor de winkel en genieten beide van een ijsje. "Goede keuze" zeg ik eerlijk. "Ja he" zegt Jonas met zijn mond randen vol vanille ijs en stukjes caramel. Ik lach en lik de ijs van zijn mondhoeken en daarna een kus.

Jonas lacht met mij en schud zijn hoofd van links naar rechts:"zotteke" zegt jouw erbij. We wachten op de rest.

Als onze ijsjes op zijn komen ze eindelijk aan. "Eindelijk" zeg ik gepast. "Ja madam wou : chocolade van hands-off en dan nog ben & Jerry's ijs " zegt Jimmy al. "Een grote pot he" roept Alex ertussen. "En dan nog paprika chips van crocky" zegt Jimmy verder. "En Alex wou dan nog popcorn en kaas plus toostjes voor de kaas en natuurlijk een fles cola" zegt Jimmy verder. "Ja en jij dan " zegt Charlie. "Kleine salamitjes en TUC-jes en ook een blikje fanta en paprika nootjes" zegt Alex verder. Ik en Jonas lachen. "Madam wou ook veel" zegt Jonas lachend. "Elaba " zeg ik en ik boks hem zacht. "awww" neut Jonas fake. Ik kom dichter en kus hem zacht. "Eiiii" komt uit Alex zijn mond en we stoppen daarvoor zeker niet.

Na den halfuur gaan we de bus op en Jonas en ik delen oortjes. We luisteren naar mijn muziek en eten ondertussen heel veel maar echt heel veel. Ook de drie andere kunnen er wat van ...









Twee uren later komen we terug op de camping en omdat Danny het toch weet komt Jonas met me mee. Hij draagt men rugzak en smijt hem dan in de zetel. Hij plaatst zichzelf ernaast en ik ga op zijn schoot zitten, ik lag me tegen hem en hij pakt me vast.

Na twee uur moet Jonas wel weg want straks komt de begeleider info geven aan alle duo's apart. Ik kus hem rap en hevig vaarwel en daarna verlaat hij het huisje met zijn zware rugzak.

Jonas pov

Het was een leuke twee dagen maar nu wil ik tv kijken. Ik zet me in de zetel en pak een glas cola, een portie salami met pasta door de vloeibare kaas en nog een portie ijs als dessert. 'Misschien ben ik wel een beetje verslaafd aan ijs maar sssstt. 'Denk ik in mezelf. Ik zet de tv aan en geniet.

Twee uur later

De begeleider komt binnen en vertelt me wat hij te vertellen heeft maar het nieuws is niet al te best....

(Dit is het woensdag deeltje morgen geen WiFi )

Welke dessert persoon zijn jullie? Mila of Jonas of Charlie of Alex of misschien toch Jimmy? Laat het zeker weten !!

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon