•het licht dooft•

220 19 0
                                    

Mila pov

Ik leg men hoofd op Charlie haar schouder. Men ogen willen sluiten maar in slaap heb ik geen goesting. Ik vecht tegen het moe zijn en open ze elke keer opnieuw. Charlie is druk aan het sms'en met natuurlijk ;Jimmy. Ik kijk half mee , soms wel soms niet. Ze kust me op men voorhoofd , ik hef men hoofd op en kijk haar stomverbaasd aan. Ze lacht luid. "Wat was dat" vraag ik met een lach op men gelaat. "Een kusje" zegt ze kinds. " ohhh " zeg ik weer. Ik knuffel haar zo ver het kan. " we komen aan binnen twee minuten" luid er door de intercom. Iedereen juicht waardoor ook Jimmy die net lag te slapen wakker wordt. Hij schrikt zich dood door alle kinderen die roepen. Charlie gilt het uit. "Jouw gezicht" lacht ze . Ze wijst naar Jimmy die er verbaasd bij zit. Ik moet nu ook lachen, hij ziet er ook zo gek uit. Zijn haar in de war en zijn ogen geraken bijna niet open.

De laatste twee minuten gaan snel. Ik beslis om men gerief dat ik net heb uitgehaald terug te steken in de kleine blauwe rugzak die ik mee heb. De bus stopt , iedereen zijn riem gaat bij iedereen af. Een stormloop naar de deur wordt ingezet. Trap een , trap twee en JUMP zo van de bus. Men hoofd gaat omhoog en kijkt naar alle mensen die hun familie of vrienden begroeten, er komt niemand voor mij dat weet ik. Men mama is er niet meer en men vader , ja de die bevindt zich in de nieuwe wandeling. Straks ga ik gewoon te voet , het is ongeveer een kilometer of vijf naar men eigen begeleidt appartement .

Maa ik kijk diep in iemand zijn ogen , vertrouwde ogen. Ik voel me zeer gelukkig , liefde rispelt op binnen in men buik. Ik loop, men benen gaan sneller en sneller en nog sneller. Ik vlieg in zijn armen doe men benen Rondom zijn middel en knuffel hem zo hard als ik kan.

Jonas pov

Ik kus men vriendin op haar blonde haren. Haar armen klemmen zich rondom mij net zoals haar benen. Ze laat wat los en kijkt weer in men ogen :" ik heb je gemist" zegt ze . "Ik jou ook maar toch het meest dit" zeg ik. Ik kus haar direct vol op de lippen.

Ik voel een tikje op men rug. Ik zet men vriendin terug op de grond en draai me om . Men hand vindt de hare en ik laat haar niet meer los. "Heey Jimmy" roep ik als ik men vriend zie. Ik wil hem een knuffel geven maar als ik men hand wil lostrekken krijg ik weerstand van men vriendin met een guitig lachje. Maar ineens staat er iemand bij Jimmy als ik men hoofd terug draai.

De laatste die Mila wou zien

ANOTHER WAY // Ghost Rockers  ( voltooid)Where stories live. Discover now