50●Nu cred ca ai facut-o●

1.1K 151 18
                                    

Imaginea din fata mea e devastatoare, Ema alba ca varul, cu pleoapele rosii, buzele aproape visinii si inconjurata de sange. Podeau baii era toata rosie. Din mana ei continua sa picure sange. M-am aruncat in baltoaca rosie si i-am mangaiat obrazul ei. La primul contact al mainii mele cu pielea ei am tresarit. Era rece. Dar nu moarta. I-am controlat pulsul si din fericire pentru mine, ca de slab era, important ca era. Am luat-o in brate si am iesit val vartej pe usile din casa ei, una dupa alta. In mai putin de douazeci de secunde, eram in masina. Am bagat brutal cheile in contact si am pornit in tromba spre cel mai apropiat spital. Goneam cu minim o suta douazeci la ora, dar nu-mi pasa. La moment tot ce vreau, e sa o salvez pe Ema.

Stau de doua ore langa patul ei si lacrimile curg fara pic de retragere. Ema inca e inconstienta. Mama ei ma innvinuieste pe mine si are dreptate, bineinteles a trebuit sa-i spun despre tot ce s-a intamplat inclusiv noaptea. Ma simt oribil. E ca si cum eu i-am taiat venele. Nu pot sa cred ca blonda aia tampita i-a turnat gogosile alea Emei, exact atunci cand ea era mai vulnerabila.

Cat timp ma inecam in propriile lacrimi Kate a intrat in salon.

Dispari! Ea nu vrea sa te vada- zise Kate cu ura

Ce am mai facut de data asta..nu apuc sa zic ca ea ma intrerupe

Ai facut destule. Dispari. Acum. O vei ranii mai tare dacat se va trezi si te va vedea. zise ea pe acelasi ton.

Nu! Poate ca acum ma uraste, dar o voi recuceri. - spun mangaindu-i usor obrazul pal al ei.

Chris -soptise parca cu incetinitorul Ema, cu ochii in lacrimi. Ne-am intors ambii si am vazut-o pe Ema cea normala. Rozul din obrajii ei revenise, buzele ei rozalii erau mai tentante ca niciodata, ochii ii sclipeau din nou. Inainte ca sa pot reactiona Kate se repezise sa o imbratiseze

Promite-mi ca nu vei mai face asta niciodata. Promite Ema! -exclamase ea cu lacrimi in ochi. si acum o vad pentru prima oara cu lacrimi.

Imi pare rau -soptise Ema.

M-am apropiat lent de ea, in caz ca ma va respinge macar sa nu o sperii. Ema m-a privit cu indurerare, apoi izbucnise in plans.

Nu o cred. Nu cred ca ai facut-o.-zise ea plangand isteric.

M-am asezat pe pat, langa ea si am sarutat-o pe frunte, zambindu-i cald. Daca dau de Samantha (Regina Curvelor) o vand la organe sau la un bordel. Numai sa dau de ea.

Emily POV .

L-am vazut pe Chris plangand a doua oara. E imposibil sa fie adevarat. El nu m-ar insela, tine la mine. Mi-a dovedit-o prin lacrimi. Daca ma folosea doar ca pe o jucarie nu ar fi plans. Dacao prind pe Regina Curvelor iese rau. Chris plecase sa imi aduca de mancare si eu am ramas doar cu Kate.

Kate-zic nesigura

Ema sa stii ca cel mai tare tin la tine din toti prietenii nostri -zice si ma lasa masca

Stii, eu tot am fost cu Cristi. Nu eram virgina, dar m-a folosit. Eram normala pe atunci, zambeam aproape intotdeauna, plangeam sa am o noapte cu el. In urmatoarea zi, cand am intrat in liceu toti ma numeau in toate felurile, am fost proclamata curva, pentru ca m-am culcat din prima noapte cu el, dar am facut-o pentru ca el insista. Cand m-am apropiat de el si l-am privit in ochi, el mi s-a ras in fata. Spunandu-mi ca am fost o aventura. Am fugit din liceu si eram intr-o stare deplorabila. M-am urcat pe un pod si ma gandeam la ce viata josnica am. Atunci l-am intalnit pe el Vlad. M-a vazut si s-a uitat la mine cu compatimire.

Kate Flashback.

Vrei sa inoti? zise blondul batjocoritor.

"Foarte amuzant! Lasa-ma! -exclamasem eu. El s-a apropiat un pic si mi-a intins mana.

Daca vrei sa ma faci sa  ma razgandesc, slabe sanse.-zic sigura pe mine.

Ok- cu astea zise el a escaladat barele si acum amandoi ne aflam pe partea periculoasa a podului. Tremuram toata si lacrimile care curgeau neintrerupt, nu ma ajutau.

Hey am o propunere. Daca vom muri impreuna hai sa ne cunoastem. Vlad -zise el vesel

Kate. Nu prea semeni cu un sinucigas. -zic calmandu-ma.

Ce nu fac eu sa nu fiu un derbedeu

Tu deja esti unul. Vrei sa te sinucizi pentru ca m-ai vazut plangand si vrei sa-mi tii companie?

Cam asa. Viata mea e perfecta. Am un frate geaman si o sora mai mica .Ce mi-ar mai trebui? Am avut parte si de pericole mai mari ca asta. Totul e perfect. Dar nu te pot lasa aici.

#End Of Flashback.

Dupa momentul ala ne-am dat jos. M-a obligat sa-i promit ca nu voi mai incerca      sa-mi pun capat zilelor. Si pana acum m-am tinut de cuvant. Dar acea zi m-a schimbat definitiv. Mi-am schimbat look-ul, caracterul, mi-am vopsit parul si mi-am sters definitiv zambetul pur si inocent pe care l-am avut odata. Cristi m-a distrus psihic. Noi doua ne asemanam. Poate Becca a trecut peste, avand aventuri cu altii, dar eu nu am putut s-o fac, pentru ca pana in prezent il detest. si la cea mai buna oportunitate l-as strangula.

____________________________

Pana nu fac 80 de voturi nu mai pun next

Cristian Munteanu | Lucifer |Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang