48●Dar nu era un coșmar●

1.2K 103 38
                                    

Uuuuaaaauuuu -spuse Aly cu gura larg deschisa. Eu doar stateam si ma roteam ca o idioata

Eiii... acum e randul meu presupun - spuse ea dupa un moment de liniste si pace

Stai ce? Aly, te rog chiar nu e nevoie sa.... stai o clipa!! Tu estii Calin asai?- Spun si ea dand aprobator din cap

dumnezeule mare- tip ca o apucata din cauza socului.

Ma asurzesti tampito!!!- exclama ea astupandu-si urechile.

Scuze - zic stanjenita si Aly incepe sa rada ca o isterica. M-a luat in brate si mi-a soptit la ureche

El a fost primul. Sa nu-i spui lui Cristi ca ne omoara, si pe mine, si pe Calin.- Chicotesc la afirmatia ei. Sunt deacord, Chris chiar poate fi uneori mult prea protector.

După inca doua ore de tipat Aly a obosit si a plecat acasa

Cand ma porneam sus pe scari soneria s-a facut auzită. Cand am deschis in fata usii se afla Kate.

Hey Kate!! Intra - o poftesc eu inauntru.</p>

Mersi -zise ea timid

Am stat de vorba si am ras in continuu. Vorbeam despre cum era scoala cu zece ani in urma si am fost uluita si aflu ca si Kate a cazut farmecelor lui Cezar, cand usa rasunase din nou. Am presupus ca e mama, asa ca am fugit sa descui. Cand usa nu mai ascundea persoana care batea insistent in lemnul brut, am observat-o pe Regina curvelor, cum iubeau fetele sa o numeasca, in prag. M-a lovit peste fata cu palma sa si as putea jura ca si-a infipt unghiile in obrazul meu.

Tu, tarfo! Sa nu te mai vad langa Cristi al meu -

Cristi al tau? Nu prea cred iubire... Cristi e al meu. Ma iubeste si il iubesc. Si tu adevarata tarfa a scolii sau chiar a orasului nu te vei baga. Capiș? -zic scoasa din sarite.

Te iubea si atunci cand s-a culcat cu mine?? si crede-ma asta a fost acum cateva luni -spuse ea si am simtit cum mi-am înghițit  propria inima

Imposibil! Nu poate fi real. Minti - tip ca o apucata si cred ca m-au auzit toti vecinii,dar putin imi pasa

Si-a scos telefonul si a pornit un video in care ea si cu Cristi.... La cele vazute ochii ma dureau si erau plini de lacrimi. I-am ars o palma de i-a dat sangele si i-am traantit usa in nas. Ea fiind o scorpie nu a vrut sa plece fara sa-mi mai adauge sare pe rana.

Sa stii ca daca te-a avut deja, nu-i mai trebuiesti. Ai fost una din jucariile lui. Numai pe mine ma vrea si ma pretuieste. Numai si numai pe mine. - Am izbucnit in plans gandindu-ma ca are dreptate. M-am rezemat de usa plangand in hohote si cazand pe jos. Intr-adevar Cristi e un player si nici o fata nu-l va schimba. Playerul, player ramane. Nu-mi vine sa cred ca am cazut in capcana lui.

Bun venit in clubul victimelor lui Cristian Munteanu. - zise Kate si se apropiase de mine. S-a asezat pe jos langa mine si m-a luat in brate.

De ce trebuie sa fiu asa o PROASTA , Kate? am zis printre suspine. -

Toate am fost proaste. -ma incurajase ea.

Mi-am pierdut virginitatea cu el azi noapte.- lacrimile se imulteau cu fiecare cuvant rostit. La cele auzite Kate ma stransese mai tare in brate.

Am plans in bratele ei ore in sir si tot nu puteam sa ma refac. Sunt distrusa psihic. Din pacate Kate a plecat, nu,sa nu credeti cumva ca m-a lasat de izbeliste, eu am rugat-o să  plece, cu scuza ca am nevoie sa fiu singura.Plangeam in camera mea cu tricoul lui in maini. Strangeam materialul puternic in pumni pentru a face ca totul sa fie un cosmar si pentru a incerca sa ma trezesc, dar nu era un cosmar, era cat se poate de real.

Cristian Munteanu | Lucifer |Where stories live. Discover now