13●Acel sărut●

1.9K 195 13
                                    

...erau ochii de gheață care m-au uimit din prima. Mă priveau cu o dorință nebună. Ce se va întîmpla acum? Habar nu aveam nici măcar eu. "Ema"vocea angelică se răsuna melodios în urechile mele. Nu puteam scoate nici un cuvînt eram împietrită de persoana care mă privea la momentul dat.

Nu îmi era frică de el. Simțeam chiar o oarrcare plăcere că eram față în față cu Cristi. Nu puteam vorbi. Eram şocată de modul în care mă privea. În următoarea secundă buzele lui se zdrobiseră de ale mele cu o dorință şi o pasiune de nedescris. Era primul meu sărut şi mă bucur că cel care mi l-a oferit nu era Cezar. După ce s-a oprit din a-mi devora buzele flămînd şi sălbatic mă privea, exact o minută pur şi simplu mă privea fără a spune ceva, ca mai apoi să mă sărute din nou, mai doritor, mai fierbinte. Dacă prima oară simțeam surprindere şi plăcere, acum simțeam fluturi în stomac. Simțeam o scînteie şi cred că nu numai eu o simțeam. Buzele lui senzuale se potriveau cu ale mele perfect. Dar instinctiv am rupt sărutul şi am fugit.

..........

Au trecut luni de cînd Cristi m-a sărutat. Am încercat din răsputeri să-l ignor. M-am mutat în bancă cu Aly. Cu Cezar nu am mai vorbit, mai am nevoie de timp, ca să-mi adun gîndurile.

"Hey bomboano nu fii tristă. Şi apropo îmi spui şi mie motivul depresiei tale?"spuse Aly aşezîndu-se pe pat.

"E o poveste lungă"spun eu oftînd

"Am tot timpul din lume. Nu-ți face griji poți avea încredere în mine."spuse ea încurajator, dar cu un zîmbet vag.

Era îngrijorată de starea mea. După ce i-am povestit tot

"Wow"e tot ce a putut scoate pe gură

"Da"spun eu oftînd şi gata să plîng

"Hey nu-i atît de rea situația cu Cezar. La mine a fost mult mai rău."spuse ea rîzînd

"Ce vrei să spui?"

"Păi tu nu eşti unica care s-a îndrăgostit de el."

"Serios?"întreb eu cu ochii cît cepele "Oh doamne de ai şti ce am făcut eu ai rîde în continuu!"exclamase ea"frate ce proastă am fost"

"Ai vrut şi tu să îl săruți nu?"

"La mine a fost de o mie de ori mai rău"spuse ea rîzînd "Păi noi stăteam la mine pe pat şi ne uitam la Tom şi Jerry, eu stăteam la pieptul său, iar el mă ținea atît de dulce. Apoi mi-a venit o idee nebună. Am lăsat TV-ul şi am sărit pe el. Eu eram deasupra. Mai întîi lui i se părea un joc aşa că a început să rîdă. Dar apoi nu mă mai puteam stăpîni. Mă întindeam spre el. Vroiam să îl sărut. Aveam nevoie de buzele sale. Dar el m-a refuzat. Mi-a spus de în dată că este gay. Eu ca o isterică am început să plîng şi să țip la el. N-am vorbit un an întreg."

"Doamne Aly eşti nebună"am spus eu rîzînd în hohote

"Hey măcar ți-am ridicat dispoziția"spuse ea rîzînd împreună cu mine. Soneria de la uşă se făcuse auzită. Cînd am deschis, era Cezar

"Ascultă Ema am vrut să îmi cer scuze că nu ți-am spus mai devreme şi scuze că am ajuns în aşa situație."spuse el cu vinovăție citită de pe față.

"Vin-o încoace nătărăule "am spus eu şi Aly în unison trăgîndu-l pe Cezar într-o îmbrățişare.

-------------------------

Uuuuuuu, incepem capitolul cu un neasteptat sarut , scrieti in comentarii daca v-ati asteptat la asta....15 voturi si pun next

Cristian Munteanu | Lucifer |Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum