39●Nu-mi vine sa cred boule●

1.7K 138 27
                                    

Next la 50 de voturi bitchizzzzz

Ema POV
Dupa ce m-a inebunit cu actiunile lui deplasate , a zbughit-o din peisaj?

"Imbecil" spun si-mi aranjej parul PE CARE mi la ciufulit Lucifer. Daca simplele lui atingeri ma inebunesc , atunci ce sa mai spun despre.....
Doamne la ce ma gandesc .
Imi preocup gandurile cu altceva si ma pun sa invat.Peste o ora vine Cristi cu sorțul si cu micul meu dejun , am inceput sa rad la imaginea de pe sort , era mutra lui cu multe inimi in jurul ei.

"Ti se potriveste" il iau peste picior chiar daca stiu ca o caut cu lumanarea

"Vrei bataie ?" intreaba cretinul frecandu-si palmele

"Nu " tip cat ma tin plamanii

--luni--

Sunt in Iad .....upss adica la liceu.Ma indrept spre cantina si o vad pe Aly .Se aproprie de mine si vad ca este suparata .

"Ce-ai patit?"intreb interesata

"Nu am putut sa ajung la petrecerea de ieri ca ,Calin ne-a bagat la el in camera .Plus ca a incuiat usa si ghici ce a spus, ca pana nu ajungem la un armistitiu , nu ma lasa sa ies.Stii ce armistitiu mi-a propus ? Mi-a propus sa fiu prietena lui.Iti poti imagina ? Idiot!" exclamase fluturand ca nebuna din maini, am vrut sa-i spun ceva dar aparuse Becca radiind de fericire.

"Fetelor am avut cea mai frumoasa seara din viata mea " spuse ea entuziasmata

"Si ce seara ? " intervine Mike

"Am facut-o cu Cezar, si cand te gandesti ca un asa baiat sa ascundea intr-un gay.Frate nu m-a lasat sa inchid un ochii toata noaptea " la afirmatia Beccai , Mike lesinase , eu imi cautam maxilarul pe jos si Aly era impietrita .

Aparuse Cezar, nu-mi vine sa cred il omor

"Salut fetelor " spuse zambind dulce .Ii sterg eu zambetul ala de pe mutra , cand eram gata sa atac Aly mi-o luase inainte .

"Nu-mi vine sa cred boule , ai ales-o pe Becca , cand eu eram gata cu doi ani in urma sa fiu iubita ta .Si de cat timp ti-ai schimbat orientarea." spuse Aly enervata si batandusi joc de el.

"Si cand ma gandesc ca Sambata imbracam haine un fata ta si tu puteai in orice moment sa sari pe mine , si ma puteai viola." spune Aly cu lacrimi in ochii.Intre timp isi faceau aparitia Cristi si Calin

  "Ce a-ți pățit?\"întrebară ambii în unison. 

"Ei sunt de vină. M-au obligat să țin asta secret. Cristi a zis că nu vrea ca Ema să afle pentru că se teme că mă mai iubeşte şi că ar putea pleca. Iar Calin mă ruga de fiecare dată cînd o vedeam pe Aly în lenjerie să fac o poză şi să i-o trimit. Nu sunt eu cel rău aici. Calin este acela. El o place pe Aly şi o vrea a lui dar din cauză că Aly nu-l suportă zice că n-are nici o şansă."țipase Cezar.

 Mă uit la Cristi şi-mi vine să-l omor, dar totodată mi se pare drăguț gestul lui. Cît despre Aly, ea i-a sărit în cap lui Calin şi la pălmuit cum poate ea mai bine. Apoi fugise din peisaj. Calin o luase pe urmele ei. Aly avea nevoie de sprijinul meu. Fug după ea şi mă opresc cînd văd scena. Aly plînge la pieptul lui Calin. După care el îi ridică capul cu două degete îi spune   

  "Pentru tine am renunțat la toate fetele. Ce rost mai are să am toate fetele la picioare dacă tu mă ignori?" apoi o sărutase cu pasiune.  

Cristian Munteanu | Lucifer |Where stories live. Discover now