34●Trecem peste●

1.7K 168 22
                                    

Next la 50 de voturi .
Si multumesc mult tipei care mi-a facut coperta habar n-am cum e pe Wattpad deoarece mi-a trimis-o pe Instagram .
Cum vi se pare cartea noua cu fratele relevant de pe Yt?
-----------------------------------
Ema POV.

Au trecut două luni de cînd i-am calicit pe boii ăia doi. Azi e ziua mea şi vreau să stau acasă evitîndu-i pe toți draculu'. Niciodată nu am avut dispoziție de 'ziua apariției mele nenorocite pe lume'... aşa îmi numesc eu ziua de naştere. Dorm linştită, dar sunt întreruptă de gărgăuinii mamei. Intră în camera mea cu urletul

"LA MULȚI 18 ANIŞORI!" Şi se puse pe suflat din toate forțele în trombon. Stai trombon? De unde dracu îl mai are şi pe ăsta? Sufla în instrumentul nesuferit ca şi cum dă alarma de trezire la armată. Încep să țip se urcă pe pat şi sare cîntînd în continuare la trombon. A sărit pe pat pînă nu am căzut eu jos.

"Serios?" urlu cît mă țin plămînii ca să o astup, nici un rezultat a cîntat pînă nu am intrat în baie. Cu doi ani în urmă mi-a adus ca cadou de dimineață un golden retriever. Vă imaginați cum e să te trezeşti cu aşa o mutră admirîndu-te?

Dar din păcate cainele a murit.

Mă uit în oglindă şi am un şoc. Claia mea şatenă de păr arată ca o păpădie. Cum o să pieptăn dezastrul ăsta.

"Cea mai rea zi din viața mea" strig nervoasă. Dar ce rost are? Oricum nu voi scăpa. După o dimineață dezastruoasă ajung într-un sfîrșit la şcoală. Prima oară mă bucur că am ajuns la şcoală. Fac un singur pas de la intrarea în clădire şi sunt ridicată pe sus într-o îmbrățișare de Cezar.

"La mulți ani păpădie" țipă din răsputeri

"De unde dracu ştii cum arăta părul meu azi dimineață?" Strig la el."a făcut cumva Cristi o poză şi va arătat-o?" El se uită perplex la mine

"Trecem peste" adaug şi o iau la picior

"Ema la mulți ani"urlă Kate şi Becca în unison. Apoi s-au apucat să-mi cînte la mulți ani acompaniate de Aly, Calin,Cezar şi Mike. Elevii se duceau în clase presupun că dăduse sunetul, nici nu mai ştiu nebunii ăştia şase astupă sunetul. După ce şi-au treminat serenadele am intrat în clasele noastre. Cristi nu era. Mi s-a părut un pic ciudat. Dar ce să-i faci poate are treabă. Sesizasem că nu mai apăruse deloc după şcoală. Unde-o fi? 

Urc maşină şi pornesc acasă. Deschid uşa şi mai nu leşin de uimire. Toată casa învăluită în petale de trandafiri, care formau un covor gros ce mirosea mirific. Pe covor erau nişte urme de picior decupate şi vesel colorate. Merg pe ele pînă ajung în living şi răsuflarea mi se taie... Cristi cu un buchet enorm de trandafiri şi cu un urs cît el de mare în mîini zîmbind şi strigînd

"LA MULȚI ANI !"Alergasem spre el îmbrățişîndu-l strîns. Poate că ziua de azi nu era aşa de rea. Dau drumul lacrimilor. Şi aud din toate părțile confetii care explodează. Mă uit în jur ş văd toată lume din jur, toți prietenii mei, toate persoanele pe care le iubesc, mama, Aly, Cezar, Calin, Vlad, Sophie, Mike, Becca, Kate şi cel mai important ... Cristi. Mi-au înmînat cu toții cadourile. De la Aly am un colier identic cu al ei pe care scrie 'Best Friends Forever'. Calin mi-a dat un aparat foto. Vlad lănțişor. Becca şi Kate o rochie crem pentru diseară, le-am întrebat ce va fi diseară dar tăceau.etc etc. Nu mai ştiu care şi ce cadou mi-a dat. Dar ultimul cadou de la Cristi m-a dat jos de pe picioare era un golden retriever identic cu Max. Cîinele pe care mi l-a dat cadou mama. Am luat cîinele în brațe şi am observat că avea legat de lesă un bilețel băgat într-un inel? Cel mai frumos cadou din lume. Am citit biletul şi mi-am dat seama pentru ce trebuia rochia. Cristi mă scoate la o cină romantică.

Next la 50 de voturi .
Si multumesc mult tipei care mi-a facut coperta, habar n-am cum e pe Wattpad deoarece mi-a trimis-o pe Instagram .

Cristian Munteanu | Lucifer |Where stories live. Discover now