46●Viseaza mai departe●

1.5K 111 32
                                    


ascultati in timp ce cititi =))))))


Deschid ochii cu greu. Ma uit in jur si vad lucrurile mele, geanta mea.... camera mea. Incerc sa ma ridic din pat dar ceva ma opreste. Braratul lui Cristi. Incerc sa-l foiesc cat de cat, dar fara rezultat. Cand intr-un final isi ia mana de pe mine, vreau sa ma ridic, dar o durere nebuna in partea de jos ma sfașie. Ma uit in jos si mai ca fac infarct. Fuck! sunt goala. Dupa doua secunde de panicat imi amintesc ce s-a intamplat noaptea trecuta. A fost cea mai frumoasa noapte din viata mea. Ma simt trasa inapoi in pat de bratul lui Cristi. Acum sunt lipita de un Cristi gol pusca si simt ceva tare si lung apasamdu-ma in fund. *Da-ma dracu' ca am facut si rima *

"Firar... sa ma ajute cineva" soptesc respirand sacadat din cauza posturii in care ma aflu pe moment. Aud un chicotit ragușit din spate si simt un sarut pe umarul stang.

"Neața"vocifereaza un pic cam ragusit Lucifer

"Neata. Poti te rog sa-mi dai drumul? Vreau sa fac un dus." zic stanjenita
" Ok odatace aceste cuvinte au parasit gura lui m-a eliberat. Am tras plapuma ca sa ma acopar si am pornit in pas grabit spre baie, dar la jumatatea drumului plapuma devine cam grea si realizez ca cineva... sa nu mentionez numele.. *tuse* Cristi*tuse* are chef de joaca. Ma intorc pe calcaie spre el si il vad intins in pat acoperit doar pe jumate cu materialul fin al paturii, strangand intre degete un colt al plapumei mele. Arcuiesc o spranceana si el face o mutra nevinovata.

"Ce?"zice el inocent, tragand incet de plapuma pentru a ma dezgoli mai tare.

"Ai chef de joaca?" intreb eu strangand mai bine plapuma.

"Cam asa ceva" zice acesta ranjind " si inca  ceva... te-am vazut aseara goala, de ce te mai acoperi?... nu te rusina ai un corp frumos

"Foarte amuzant. Da-i drumul plapumei " ii ordon indreptandu-mi degetul aratator spre el. Acesta la randul lui a inceput sa rada

Vai imi tremura chilotii pe mine de frica" spuse el ironic

"Boule "murmur si fug in baie. Nu apuc sa intru in dus ca aud trei batai ritmice la usa.

"Ce-i?"

"Boul vrea sa faca un dus cu Miss Inocena " zice acesta si eu incep sa rad de cum a folosit el insulta mea in favoarea sa .

"Viseaza mai departe" string din dus, dand drumul apei calde sa ma relaxeze.

Am mai auzit un marait frustrat si apoi un oftat adanc, dupa care Lucifer s-a astamparat. Iesind din baie am sesizat ca el lipsea total din camera. M-am imbracat repede cu niste pantaloni de trening si cu un maiou cu inscriptia "Fuck love! Be a BITCH"
(Probabil siti si voi engleza ) Si am croit drum la parter.

Acolo am dat de un Cristi imbracat in boxeri si purtndu-mi sort-ul de gatit cu inscriptua Kiss the cook, care mai avea desenate sii niste buze pe toata suprafata materialului. M-am apropiat silentios si l-am imbratisat din spate de talie. Acesta doar intoarse un pic capul, ma privi peste umar si revenise la gatit.

Este deja a doua oara cand imi gateste dimineata si sincera sa fiu ma simt stanjenita de situatie. Prima oara mi-a gatit dupa ce m-a salvat de la a fi violata de Darren, iar acum imi gateste dupa prima noapte. Hilar nu? Ce viata sa zicem... interesanta am. Intre timp Chris a terminat cu pregatirea micului dejun. Se intoarse gentil spre mine zi ma saruta in crestetul capului. Gestul lui ma facu sa chicotesc pe-nfundate. De cand ies cu el, e atat de dragut si grijuliu.

Poate chiar am dat peste baiatul potrivit, peste jumatatea care ma intregeste, poate cel care imi va fi alaturi in cele mai grele momente?

Cristian Munteanu | Lucifer |Onde as histórias ganham vida. Descobre agora