24●Lesinatule●

1.8K 181 41
                                    

Cristi cobora cu săruturile pană la decolteul meu. Nenumărate gemete de plăcere îmi părăseau buzele. Eram fără suflare. Mă imobilizase doar cu o mană ce era plasată în jurul taliei mele. Înainte să poată trece la treabă mana mea se plasase pe pieptul său făcand un pic de distanță între noi. Îmi era frică că nu mă va înțelege

"Cristi stai. Nu pot"spun şoptit

"Ema ce ai pățit? Tremuri îngrozitor"spuse el extrem de îngrijorat

"Trebuie să îți spun ceva"mai aveam puțin şi terminam dar el mă întrerupse

"Ce....?"mă îndemna să continui

"Sunt.... virgină"expir cuvintele speriată." El se holba perplex la mine preț de cîteva secunde apoi căzuse la pămant ca un buştean. Super şi-a pierdut cunoştința din cauza şocului.

"Super acum mai trebuie şi să te car pană pe pat. Mersi boule.!"exclam eu nervoasă. Am sunat ambulanța

"Alo bună ziua. Este o urgență. Un băiat şi-a pierdut cunoştința. "

"O locatie exacta domnişoară?"

"Bulevardul Tomis Nord Blocul 5"

"Şi care este motivul din care şi-a pierdut cunoştința? "

"Şoc puternic"

"Motivul şocului?"

"A aflat că este însărcinat.(😂😂😂😂) De şoc pur şi simplu. De ce ar trebui să ştiți altceva?" Frate cat de proşti pot fi ăştia. Peste vreo cinci minute a apărut ambulanța

.....La spital....

Cristi POV.

Deschid ochii leneş şi de îndată mă pocneşte la cap că ceva nu e în regulă. Unde în pielea mea mă aflu. Întorc capul în dreapta şi o văd pe Ema. Mi-a ajuns o secundă să îmi amintesc. Fuck! E virgină. Ce e cu fata asta. E apogeul inocenței? La prima inpresie nu prea pare. E atat de dezvoltată încat aş fi putut să jur că a mai avut sex de cateva ori. Dar totuşi tremurul ei la fiecare atingere o dă de gol. Abia acum am sisizat. M-am ridicat pe pat în fund şi îmi detensionam tamplele masandule cu două degete.

"În sfarșit te-ai trezit"se făcuse auzită şatena mea"nu m-am gîndit că vei reacționa aşa altfel ți-aş fi spus să te aşezi"

"Glumeşti nu?"spun cat de calm posibil 

"Nu cumva eşti Miss Inocență 2018?"

"Foarte nostim"spuse cu sarcasm evident în vocea ei. M-am ridicat de pe pat şi i-am plasat un sărut pe frunte. ,Nu o voi forța să îmi spună motivul chiar dacă mă manca extrem de tare într-un loc să aflu răspunsul. O voi întreba pe Aly. Poate că ea ştie ceva.

"Auzi de ce doctorii se holbează la mine?"întreb cand sesizez mulți ochi pe mine 

"Le-am spus că eşti însărcinat"(😂😂😂😂)exclamase razand nebuna văzandu-mi expresia feței. Aş fi ras şi eu dacă nu eram în situația asta

"Ai dat-o-n bară rău de tot sălbatică mică"maraisem amenințător la ea şi rasul cristalin se diminuase într-o surprindere.

"Ei haide nu înțelegi o glumă?" mă întrebă sperand că va mai scoate din vină. Maraisem la ea şi o lovisem puternic fundul.E uimitoare şi nu am de gand să o rănesc. Nu sunt capabil mintal să o fac. Sunt atras de ea mult prea tare. Am prins-o într-o îmbrățișare pe mica mea maimuțică. Dar gandul îmi era la Maria.  Şi acum a apărut ea. Ema e ca o copie a Mariei, dar mai neastampărată. Dacă pe Maria o cumințeam pe moment, cu Ema intervin unele probleme. Dar îmi place să o 'dresez', să o obişnuiesc cu modul meu de a fi. Să o cumințesc va fi plăcerea mea mai ales dacă mă va provoca.

Hei, hai repede cu 30 de voturi si pun next ,=))

Cristian Munteanu | Lucifer |Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum