5 ●Blonda tampita●

2.4K 274 22
                                    

----- dimineața -----

Mama pregătește cana cu apă rece deasupra mea pentru a o goli complet. Eu avînd instincte de felină cum am simțit prezența mamei în camera mea am sărit din pat ca o sălbătăciune ce sunt cu urletul

"Dălă draculu'!!!!! sunt trează bine?" La cele văzute mama rîdea isteric cînd din greşeală s-a împiedicat şi a turnat cana cu apă rece pe ea. Acum eu rîdeam ca o ultimă tîmpită.

Ce? Era amuzant să o văd pe mama gustînd din propriul medicament. Mama a părăsit camera murmurînd ceva de genul

"Vezi tu mîine dimineață " la un moment chiar m-am speriat pentru că numai mama ştia ce putea să îi nască mintea pînă dimineața următoare. Mi-am făcut rutina de dimineață şi am țîşnit-o la şcoală. Cînd am ajuns la şcoală spre fericirea mea nu am dat de Blake. Mă îndreptam spre clasă cînd am realizat că am fost trasă în debaraua îngrijitorului. Cînd m-am întors să văd ce dobitoacă m-a tras aici dau cu ochii de namila de cine credeți?bineînțeles era Blake. Vedeam o furie nebună ce îi traversa ochii cînd deodată vocea lui s-a răsunat în încăperea mică, făcîndu-mă să tresar.

"De nu mi-ai spus că pleci săptămâna viitoare din şcoală" spuse namila aproape urlînd la mine

"Tu ce trebă ai de mine. Mai bine ți-ai urmări fufa aia blondă să nu între altul în chiloții ei, de mine n-are ce te zgîria în fund"spun nervoasă. Nu eram nervoasă că Blake umbla cu fake barbie, din cîte am înțeles el umbla cu jumate din liceu, aşa că nu era mare lucru, pe mine mă irita mai tare că eram într-o încăpere cu el şi plus la asta era alert de aproape de mine. Asta era tot ce mă durea acum, de altceva- nu-mi păsa.

El stătea doar şi se uita în ochii mei fără să mai scoată vreun sunet. După vreo 10 secunde de holbat dobitocul a dat glas. Rîdea. Pur şi simplu rîdea!! Apoi a făcut neaşteptatul... s-a apropiat de buzele mele dar nu mă săruta măcar atîta îi mulțumesc. Apoi a rostit într-un ton batjocoritor.

"Dulceață chiar crezi că mă doare undeva de blonda aia tîmpă? Îmi pasă mai mult de profi decît de ea. Tu eşti prioritatea mea numărul unu...la moment" a spus rînjind pervers.

La asta nu m-am aşteptat deloc. Stau ca toanta şocată. Nici nu voaim să mai scot o vorbă pe gură că m-am blocat dracului de şoc. De ce zgîrie-noru ăsta are aşa efect asupra mea? Firar a naibii să fiu.

"Şi venind vorba de chiloți,aş umbla cu o deosebită plăcere în ai tăi dar din cauza mirosului de aici fantezia mea nu funcționează cum ar trebuie: se opreşte la momentul în care rup hainele de pe tine" spuse curva din fața mea. Acum va trebui să-mi caut maxilarul pe undeva pe podeaua asta infectă.

Inconştient palma mea face contact direct cu falca idiotului din fața mea. In momentul de față vreau să-i rup ceva şi să i le vîr pe gît. Dar nătărăul începe a se văita de falca sa roşie care pare a se umfla. Nu am putut face nimic decît să rîd.

"De ți-ai vedea mutra. Firar e neprețuită."de abia dacă puteam scoate cuvintele pe gură rîzînd în hohote.

"stai să-ți fac o poză."mai adaug scoțînd telefonul din buzunar, aveam de gînd să îl postez pe facebook. După ce l-am pozat cu falca roşie limba mea mai dorea să îşi bată joc de el. Involunar înainte de a ieşi din debara m-am întors cu fața spre el şi l-am întrebat

"Vrei să ți-o decorez şi pe cealaltă să fie simetrice?" După acestea spuse presupun că vroia să mă omoare, dar prea tîrziu eu eram afară din debara în drum spre clasă.

----------------------------------

Daca apesi pe butonul de vot acum iti dau un leu =))))

Cristian Munteanu | Lucifer |Where stories live. Discover now