17●Povestea lui●

1.8K 209 30
                                    

Cristi POV.

"Nu ştiu ce ai de gînd tu, dar eu îi voi spune. Ema trebuie să ştie de ce ai devenit aşa. Trebuie."spuse Alice şi se îndepărtase de mine.

Nu-mi vine sa cred că a reuşit din nou să mă scoată din transa asta. Cum naiba reuşeşte? Oricum îi mulțumesc. Mă întorc pe călcîie şi intru înapoi în casă. O să fac un duş ca să mă trezesc.

Ema POV.

Mă duc la uşă şi cînd o deschis dau de Aly.

"Ascultă dacă vrei să-mi ții morală că nu te-am aşteptat, să ştii că nu am chef de asta"spun înainte ca ea să deschidă gura.

"Nu e ăsta motivul pentru care am venit. Ceea ce îți voi spune îți va şterge lacrimile provocate de fratele meu."cuvintele m-au uimit, dar nu vroiam să aud scuze pentru comportamentul său.

"Alice eu..."nu apuc să termin că ea intră în casă

"Promit că toate suferințele tale din cauza lui Cristi se vor evapora cînd îi vei afla trecutul. Promit" spuse şi făcuse ochii unui cățeluş mic.

"Firar"oftez eu greoi. Şi fața ei se înfrumusețase cu un zîmbet hilar.

......

"Aştept"spun cînd mă aşez pe pat

"Ei bine acum trei ani în urmă Cristi a întîlnit o fată. O chema Maria. A dat-o întîmplător jos prin şcoală. Cînd era gata să plece ea l-a apucat de gulerul cămaşei şi l-a amenințat că-i taie bogăția dacă el nu-i ridică cărțile de pe jos. El n-a avut de ales şi le-a ridicat. Într-un fel lui i-a plăcut caracterul ei înțepat. A pariat cu băieții că o va băga în patul lui. Dar pînă a putut să o facă s-a îndrăgostit ca un copil mic. A renunțat la pariu. Cînd au făcut pentru prima oară dragoste el i-a marturisit că la început totul a fost un pariu dar după s-a îndrăgostit în ea. S-au certat îngrozitor. Ea a fugit. Peste o lună pe stradă Cristi a întîlnit-o din nou şi a ajuns-o din urmă. Au strigat unul la altul apoi ea a spus că a regretat că şi-a pierdut virginitatea cu el.El a pornit ca un nebun să treacă strada nu îi păsa cîtuşi de puțin că erau maşini. Cînd un autobuz era pe cale să îl calce ea a sărit şi l-a împins ajungînd ea sub roți. În spital i-au spus lui Cristi că ea avea cîteva organe zdrobite. El era gata să i le cedeze. Uimitor dar organele lor aveau compatibilitate de 98% la sută. Era pe masa de operație alături de ea. Doctorul era gata să îi pună anestezie cînd deodată aparatul ce o menținea în viață scosese un sunet strident.Maria murise în fața lui. A stat lîngă cadavrul ei în morgă pînă nu au venit părinții ei. L-au învinuit pe Cristi de moartea ei. Şi el nu nega. Cînd au luat cadavrul pentru a o înmormînta, doctorii l-au anunțat pe Cristi că Maria era însărcinată. Era însărcinată de la el. Pînă în prezent Cristi se chinuie. Spune că el i-a omorît, pe ea şi pe micuț. Ema lui îi este frică să nu fie rănit cum a mai fost cînd a pierdut-o pe ea. Ține la tine şi nu vrea să te piardă. Ăsta e motivul din care s-a purtat aşa." am rămas fără cuvinte

Next la 20 de voturi , si daca puteti sa-mi dati o parere scurta despre aceasta carte , multumesc!


Cristian Munteanu | Lucifer |Where stories live. Discover now