Nu?

476 15 1
                                    


(Melanies POV)
jag skulle precis gå ut men då kom Marcus hem.
-Varför är du hemma?
-Det blev ändrade planer men vart ska du?
-Hem
-Nähä du! Bara för att ni två har bråkat eller något så drar du inte hem! Inte en jävla chans! Du får sova hos mig eller något tills ni fixat det.
-Ver du ens vad som hänt? För om du bara visst-
-Ja Martinus ringde mig...Han har gjort något jävligt dumt.
-Har du vetat om det!?
-Nej jag fick nyss reda på det. Men kan du inte vara med mig tills du smält allt och sedan ni kanske kan prata och se vad som händer med eran relation? Och sedan så kan du bestäma ifall ni ska bli ni igen eller om du ska fortsätta att sova hos mig?
-Eller gå härifrån?
-Nej! Det får du inte! Jag vill inte att du ska bli utnyttjad eller något mer!
-Mm Okejdå.
Haltandes gick jag upp och in i Marcus rum där jag kastade ner väskan direkt. Marcus kom snart bakom mig och kollade oroligt på mitt ben.
-Vad har hänt?
-Igår hade vi inbrott och personen skar ett djup, avlångt jack på mitt ben.
-Får jag se?!
-mmm
Jag drog upp byxbenet och han kollade chokat på benet.
-Herregud, gör det ont?
-Inte lika ont som igår eftersom vi gick in och sydde det.
-Okej, du kan vila här om du vill så ska jag prata med Martinus
-mm

(Marcus POV)
Jag gick ut från rummet och in till Martinus. Han satt i sängen och grät men inga ljud lämna han. Jag satte mig bredvid han och kramade om hans ledsna kropp.
-Hur mår du?
-Skit. Jag har våldtagit min flickvän och här har jag gått och kastat skit på Oskar som om jag vore någon ängel?  När jag är exakt samma person.
-Nej Martinus du är inte likadan som Oskar! Du blev drogad och av någon anledning så var du full också! Men det ändrar inte på att det du gjorde var fel och att Melanie lär ta en lång tid innan hon kan förlåta eller ens prata med dig.. 
-Hon tror att jag bara är ihop med henne på grund av detta nu. Att jag inte älskar henne på riktigt. Men det gör jag! Visst i början ville jag bli hennes vän för att gottgöra det på något sett men jag har fått riktiga känslor för henne nu! Jag älskar verkligen henne.
-Då får du kämpa Martinus och när du pratar med henne så får du inte komma med bortförklaringar utan lägga all skuld på dig, visa att du vet att du gjorde fel och att du älskar henne!
-Nu?
-Nej inte nu Martinus, hon måste kunna smälta allt det här innan du pratar med henne
-Om hon aldrig smälter det här då?
-Då vet jag inte, men det lär du få veta

_______
Jag och några andra har skapat ett Instagram konto som heter slaygunnarsn :) skulle blivit jätte glad ifall ni kunde följa den. Okej,pöss,hejdå :)

Bad habits ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu