28. kapitola

1.8K 100 30
                                    

A vyhráva C. Zdá sa mi to, alebo je to často C, ako víťazná odpoveď? Či som veľa pila?

Charlotte sa ku mne nakláňala, ako jej to len reťaze dovoľovali. Otvorila ústa. Chce niečo povedať? Nie, chce ma uhryznúť. Prerušilo nás ale buchnutie dverí. Och, ahoj Jin!

,,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" vykríkol.

Zapchal som si uši. Bože, kričí, ako keby rodil trojičky! Keď jeho krik utíchol, pozrel som sa naňho ako na debila. Vtedy som si všimol tú fľašu vody, čo držal, ale bolo neskoro. Všetka voda, ktorá v nej bola, sa ocitla na Charlottinej tvári.

,,Choď preč, Satan! Opusti toto telo!" kričal Jin a z prstov urobil maličký kríž.

,,Jin, spamätaj sa!" napomenul som ho.

Charlotte zo seba striasla vodu a začala sa nekontrolovateľne smiať. Úprimne, zvládnem všetko, ale toto desilo aj mňa, lebo som vedel, že to nie je ona, ale ako povedal Jin, Satan.

,,Spamätať by sa mala ona," povedal Jin potichu.

Charlotte otočila hlavu k nám. Mokré vlasy sa jej lepili na tvár a pripomínalo mi to tú malú z jedného hororu, kde vyliezla zo studne a každých sedem dní zabíjala. Lenže toto dievča predo mnou zrejme zabíja každých sedem sekúnd. Kútiky úst sa jej rozšírili tak ďaleko, ako jej to jej svaly dovoľovali a svietiace oči mala doširoka otvorené.

,,Čo sa stalo, Taehyungie? Nebodaj sa ma bojíš," smiala sa. ,,To som predsa ja, tvoja Charlotte!"

,,Nie," zašepkal som. Nechcel som si to priznať, ale nebudem si klamať. Nie je to ona, ale prisahám, že pravú Charlotte privediem späť za každú cenu. ,,Ty nie si moja Charlotte, ale démon."

Ten tvor predo mnou sa len ďalej smial. Jej smiech by ma dokázal priviesť do šialenstva. S Jinom sme ju zavreli a vrátili sa hore.

,,Nemal si sem chodiť," prehovoril Jin po chvíli ticha.

Tváril sa pokojne, ale v jeho očiach sa skrývali výčitky. Mal som ich poslúchať, ale ako vždy, aj teraz som to neurobil a spôsobil tak problémy.

,,Prepáč, hyung. Ale musel som, chápeš?"

Jin chápavo prikývol a objal ma. Zažmúril som oči. Nechcel som plakať. Nechcel som ukázať, že som slabý. Podsvetie ma predsa pozná ako jedného z najdesivejších. Lenže dokázal som udržať vlastné slzy, preto čoskoro dopadli na Jinovo plece.

,,Ja chcem naspäť svoju Lottie," vydral som zo seba.

,,Neboj," tíšil ma Jin. ,,Hoseok urobí tie testy a uvidíme, s čím vlastne máme dočinenia. Určite vrátime starú dobrú Charlotte, len to chvíľu potrvá."

Chvíľu som ešte fňukal, no upokojil som sa. Ani som sa nestihol nadýchnuť, a už tu bol Jungkook. Bol na smrť vydesený.

,,Poplach! Lisa je preč!"

,,Nešla sa náhodu prejsť?" spýtal sa Jin.

,,Hej, pred dvoma hodinami! Nedvíha mi mobil. Yoongi sa ju cez neho snažil vystopovať, takže idem s ním, Hosoekom, Jiminom a Joonom do sídla EXO."

Lisa pov
Zobudila som sa v nejakej tmavej miestnosti. Je tu zima. Ešteže mi tu niekto pripravil matrac, ale dávam tomu jednu hviezdičku z piatich. Zistila som niečo zaujímavé. Stoja pri mne dvaja neznámi muži.

,,Môžem sa na ňu konečne vrhnúť?" spýtal sa jeden z nich a oblizol si pery.

Padaj odo mňa! Vydesene som sa posunula až ku stene. A tu končím. Čo teraz?

,,Upokoj sa, Luhan! Povedal som ti, že máš ísť za nejakou kurvou. Lise sa nesmie nič stať."

,,Suho, s tebou nie je sranda!" Luhan odišiel a Suho sa na mňa ďalej zamyslene díval.

,,Kde to som?" spýtala som sa potichu.

Suho sa usmial. ,,V sídle EXO, predsa!"

Do väčšej kaše som sa dostať nemohla. Suho čosi vytiahol. Môj mobil! Hodil ho na zem a rozbil.

,,Asi to už potrebovať nebudeš, Jung Lalisa."

Nechápavo som sa naňho pozrela. Ako mi to povedal? Nad mojím výrazom sa začal smiať. ,,Prepáč, prosím, ale je to vtipné. To, ako sa tváriš. Nemáš ani tušenie, o čom hovorím, však?"

Pokrútila som hlavou.

,,Tak ja ti to poviem, aby si nepovedala, že mafiáni sú zlí skrz na skrz. Poviem ti príbeh o tom, ako malá Jung Lalisa skončila v sirotinci. Bol to pokojný večer pre rodinu Jung. Otec a mama, ktorí boli vinní, lebo podporovali zabíjanie iných. A ich dve nevinné deti Hoseok a Lalisa. Poslali sme nášho človeka, aby ich všetkých zabil. Malý Hoseok utiekol. Tú chybu sme mu odpustili, ale urobil ešte jednu chybu. Nechal žiť tú malú. Keď ju našli ľudia na ulici, dali ju do domova. Na perinke mala vyšité svoje meno a hádaj, aké meno jej teda dali."

Pomaličky som si spájala pár vecí. Povedal mi Jung Lalisa. Hobi spomínal, že mám úsmev ako jeho sestrička, hoci ho videl jediný krát.

,,Lalisa Manoban, ktorá tu teraz sedí v pivnici."

Takže som to ja? Som Hobiho sestra! Vyhŕkli mi slzy. Myslela som si, že moji rodičia ma nikdy nechceli. A pritom je to úplne inak. A mám brata. Celý čas som ho mala pod nosom!

,,Nerev. Aby si bola v obraze, tvoj brat si po teba ide. A to je moment našej pomsty. Vďaka tebe sa ho zbavíme. Bude trpieť, o to sa neboj. Poviem mu, že si jeho sestra, zabijem ťa pred jeho očami a potom zničím celý Bangtan okrem neho. Bude žiť v našom zajatí a do smrti sa mu bude v hlave prehrávať tvoja smrť. Nie je to úžasné?"

Úžasné je to, že ešte nie si na liečení.

,,Aby som bol úprimný, Jeon Jungkook nám to svojou láskou k tebe veľmi uľahčí. Je schopný povolať aj armádu na tvoju záchranu."

Suho odišiel a zamkol ma. To nie! Bangtan sem nesmie prísť. Musím ujsť, ale ako? Našťastie som nemala zviazané ruky. Čo mám vo vreckách? Pilník? Sponky mám vo vlasoch, tie mi pomôžu viac. Začala som s nimi pomaly pracovať. Podarilo sa mi to! Ja som tie dvere odomkla! Opatrne som vykukla na chodbu. Nikde nikto. Dobre, Lisa, tvoja chvíľa nadišla. Budeš behať ako keby na teba čakal Jungkook na posteli s kyticou ruží a dvojkilovým kýblom cukríkov len v boxerkách.

,,Hej, vráť sa!"

Luhan, nepleť sa mi do sexuálnych predstáv! Chytil ma a ťahal naspäť do pivnice. Odmietam, čaká ma Jungkook! Bránila som sa, ale bol silnejší. Ani Hobiho lekcie mi teraz nepomohli. Konala som už z úplného zúfalstva. Vytiahla som svoj pilník a zapichla ho Luhanovi do krku. Trafila som tepnu. Do Boha, to je veľa krvi! Padol na zem a rýchlo krvácal. To už nerozchodí. Mala som ale iné starosti, objavili dvaja muži so zbraňami.

Čo sa stane?
A: objaví sa Kookie a zachráni svoju lásku
B: Lisa sa stane majstrom v zabíjaní pilníkom
C: zabijú ju
D: spustí sa poplach

Hit Me BabyWhere stories live. Discover now