21. kapitola

1.9K 105 27
                                    

Vyhráva možnosť C a snáď nebude nikomu vadiť, ak pridám trošku D

,,Zaútočili na nás. Tú horšiu správu ti poviem až potom," povedal Jimin a rozbehol sa preč. ,,Tie svine sú vonku, dnu ich nepustíme!" kričal ešte.

Zaútočili? Tým myslí nejaký iný gang? Namjoon ma okamžite vzal za ruku a bežal som mnou dole. Kričala som, aby ma pustil, no nepočúval ma. Vzal ma do pivnice, kde bola menšia posilňovňa. Tam ma položil na malý matrac a vytiahol druhú zbraň, ktorú mal za opaskom.

,,Zostaň tu. Ja musím ísť von a pomôcť im tam."

Podal mi zbraň. Čo s tým mám robiť?! Ešte nikdy som žiadnu zbraň nedržala v ruke.

,,Pochybujem, že sa dostanú dnu, ale pre istotu. Ak sa k tebe dostanú, strieľaj."

Rýchlo mi dal pusu na čelo, vybehol vonku a zavrel za sebou dvere. Začula som prvé výstrely. Bože môj! Zakryla som si uši a zaliezla som za činky. Snáď sa dnu nedostanú. Netuším, ako dlho som počúvala výkriky a výstrely, ale viem, že to dosť trvalo.

Odrazu niekto búchal na dvere. Čo ma Namjoon zamkol? Dvere boli vykopnuté. Dostali sa dnu. Nie, bože nie! Choďte von! Mala som smolu, šli priamo dnu. Zbraň som zvierala v rukách, držala som si ju blízko pri tele. Modlila som sa, aby som ju nemusela použiť. Prosím, pomôžte mi niekto!

,,Hej! Poď sem, ty malá suka!"

Neznámy muž ma chytil za vlasy a ťahal ku sebe. Začala som kričať a brániť sa. Triasli sa mi ruky a zbraň som skoro pustila na zem. Muž pustil moje vlasy a začal so mnou súperiť o zbraň. Musím bojovať, inú možnosť nemám!

So slzami v očiach som prudko ťahala zbraň k sebe. Neváhala som, namierila a vystrelila. Trafila som ho do hrude. S výkrikom padol k zemi a začal rýchlo krvácať. Strácal vedomie. Sklopila som zbraň. Čo som to urobila? Ja som ho zabila! Zabila som človeka! Vonku bolo počuť dupot.

,,Hana, si v poriadku?!"

Bol to len Namjoon. S plačom som sa k nemu otočila a pustila zbraň na zem. Som vrahyňa a budem s tým žiť dokonca života. Namjoon sa ku mne rozbehol a objal ma. Opäť som sa cítila v bezpečí. Akoby sa nič nestalo.

,,To nič, moja. To nič," tíšil ma.

Vzal ma hore, kde mi Jin okamžite uvaril čaj. Chalani mali pár rán, ale nič vážne to nebolo. Tae sa postaral o mŕtvolu, ktorá bola v posilňovni vďaka mne. Hej, mám zo seba úžasný pocit. Ale bolo nás nejak málo.

,,Kde sú Kook a Hobi?" spýtala som sa. Nebodaj sa im niečo stalo! Jimin sa začal ošívať. To neveští nič dobré.

,,No, to je tá horšia správa. Oni šli sami hľadať Lisu."

Namjoona vystrelo. Schytil Jimina za golier a začal kričať. ,,Si robíš srandu?! A to si nám to nevedel povedať skôr, ty sukin syn jeden pojebaný?!"

,,Na toto nie je čas. Musíme im ísť na pomoc. Kto vie, čoho je Charlotte schopná," prehovoril Yoongi.

,,Máš pravdu," súhlasil Namjoon. ,,Tae, daj pozor na Hanu. Ostatní, za mnou. Musíme nájsť tých dvoch a Lisu."

Každý poslúchol Namjoonove rozkazy. Tae sa na mňa milo usmial. ,,To bola tvoja prvá vražda?"

Stuhla som. Ako som mohla zabudnúť?! Tae patrí k Bangtanu, takže je to tiež kriminálnik. Jeho úsmev by však dokázal oklamať každého.

,,Prepáč, to bolo blbé. Viem, že už nás nemáš rada, ako predtým."

Namjoon pov

Skurvený EXO! Poslali na nás svojich nováčikov. Čo čakali, že sa dostanú k nám? Ale musím uznať, zlepšili sa. Hana však toho potkana zabila. Nemôžem na ňu myslieť, lebo budem zase revať. Musím sa sústrediť.

Jungkook a Hoseok? Vážne? Kto by povedal, že práve oni dvaja sa dajú dokopy na záchrannú akciu? Síce ma nasrali, lebo teraz sú v sračkách, ale to som očakával. Vďaka Yoongimu sme ich vyhľadali. V mobiloch máme všetci sledovacie zariadenia pre prípad núdze a vyplatilo sa to. Boli v staršej časti mesta, kde boli továrne na výrobu kovu. Tie sa ešte používajú? Internet vraví, že hej a Yoongi tiež.

Pomaly sme sa blížili k budove, kde mali byť chlapci. Začul som výstrel a krik. To kričala Lisa. Rozbehli sme sa tam a našli Hoseoka, postreleného. Lisa pri ňom kľačala a plakala. Zdvihla k nám zrak.

,,Pomôžte nám, prosím!"

Jin sa k nim vrhol takmer okamžite. Začul som ďalšie výstrely a následne šialený dievčenský smiech.

,,Vedľa, Kookie!"

Charlotte! Ten debil Jungkook ju naháňa, však? Jimin sa za nimi rozbehol skôr ako ja. To je kokot! Preto som nechal Taeho doma, aby nebežal za Charlotte. Nejak som pozabudol, že je do nej aj táto agresívna krava. Bežal som za nimi. Jimin a Kook sa dívali za uháňajúcim autom.

,,Tá piča mi ušla," zanadával Kook. ,,Podarilo sa nám nájsť Lisu, ale Charlotte našla nás a postrelila Hoseoka. Mal si ju vidieť, Joon. Jebe jej viac ako Taemu."

,,To nám len chýbalo! Prečo ste nikomu nepovedali, že za ňou idete?! Mohla vás zabiť!"

Boha, mňa dnes trafí šľak! Hoseoka sme odviezli za naším osobným lekárom. Bude v poriadku, no ruka, kde mal škrabanec od guľky, ho stále bolela. Lisa mala len pár škrabancov a bola otrasená. Jungkook ju nepustil ani na chvíľu. Dával som chlapcom lekciu o tom, akí sú nezodpovední. Potom som sa otočil k Lise.

,,Nepovedala ti náhodu niečo dôležité?"

Mohla sa prerieknuť. Lisa sa zamyslela. ,,No... Povedala mi, že vie o mne veci, ktoré neviem ani ja samotná. Vraj pozná moju rodinu a ak budem mať záujem vedieť viac, ona mi to povie. Neverila som jej, tak som odmietla, no ona povedala, že bude nablízku, ak zmením názor."

Pokiaľ viem, Lisa je sirota. Čo by Charlotte mohla vedieť o jej rodine? Šialená ženská! Tae by sa mal nabudúce zamyslieť nad výberom svojej partnerky. Prišla mi správa. Neznáme číslo, to milujem.

Nechávať priateľku doma samotnú je nebezpečné. Nikdy nevieš, aký psychopat jej môže ublížiť

,,Ja ťa zabijem, ty malá suka!" skríkol som. Toto muselo byť od Charlotte.

Všetci sme boli okamžite na ceste domov. Prosím, Bože, nech je Hana živá a zdravá! Konečne sme dorazili do nášho hlavného sídla a rozbehli sa dnu.

Ako to dopadne?
A: Charlotte si z nich urobila prdel
B: Hana a Tae sú preč, lebo šli na nákupy, došlo mlieko
C: Sú preč, lebo ich dostali EXO
D: Tae je postrelený, ale on aj Hana sú OK

Tak, tu sme mali viac akcie. Snáď sa vám príbeh zatiaľ páči a ďakujem vám za všetku podporu v podobe votes a komárov 😊❤️😍 veľmi si to vážim

Hit Me BabyWhere stories live. Discover now