7

29 5 0
                                    

- Hej... sa jag undrande. - Är du en av de små vargarna? Den lilla vargen fnös och såg menande på mig. - Alltså, jag har faktiskt ett namn... - Jaha och vad är det då? - Kalla mig för Zally. Jag nickade sakta. - Och den andra då? Den andra vargen? Zally funderade ett tag. - Är den lik mig? Jag nickade. - Fast en hane. - Ja. Det är min tvillingbror Zarakie.
- Vart kommer du ifrån och vad heter du? Jag blev överväldigad av frågan. - Jag... kommer... från... stugan uppe vid berget bland människorna. Jag bara blev en varg för typ... en halvtimme sen. Zally skrattade. - Bara blev? Man "bara blir" inte varg. Du måste vara utvald. Eller så har någon från vårt släkte bestämt att du ska bli en av oss. Jag nickade. Förresten, så bet Zarakie mig i hande... tassen! Jag höll upp min blodiga tass för Zally. - Jaha. Då var det därför. Zarakie är en av ledarna i vårt släkte, och om vi behöver flera invånare... så kan han ibland liksom bita dem lite. Jag kände ilskan bubbla inom mig. - Va?! Jag är alltså en varg för alltid?! - Nähä! Vilket klockslag blev du biten? Undrade Zally.
- Kanske typ 13:30. Zally nickade och såg ut att tänka riktigt hårt. - Ja, då blir du människa igen klockan 18:45 på tisdagar varje vecka i resten av ditt liv. Men sen återgår du till varg kl 12:00 och förblir det tills nästa tisdag. Jag nickade. - Vilka mer finns i ert släkte? Zally skrattade. - Många! Vi går dit och möter dem. - Okej...

Samtidigt som löven faller {AVSLUTAD}Where stories live. Discover now