Yeni Potterverse Bilgileri/Jo'nun Binası

1K 100 194
                                    

2014 Basınının çok önemli bir özelliği var, orada Harry Potter hakkında yeni bilgiler yazıyor. Evet daha fazla bilgi. DAHA FAZLA POTTERVERSE.

Bu bilgileri çevirmek istememiştim çünkü 2014'ten bu yana her nasılsa onları öğrenmiş olurduk, değil mi? Ama aralarında çok güzel bilgiler de vardı, ondan işte, Harry Potter 2014 basınındaki bilgiler!

Not: Rowling hakkında da bilgiler vardı ama çoğu bilindikti, ondan biri hariç onları es geçtim.

• Hogwarts Express'ten önce bazı genç büyücü ve cadılar Hogwarts'a süpürge ve büyülü araçlarda geliyorlardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

• Hogwarts Express'ten önce bazı genç büyücü ve cadılar Hogwarts'a süpürge ve büyülü araçlarda geliyorlardı.

• King's Cross istasyonunda 9 3/4 haricinde ara peronlar var. 7 1/2 peronuyla Avrupa'daki sihirli kentlere gidebilirsiniz.

(LÜTFEN ŞU HOŞ ŞEYİ HİKAYELERİNİZDE KULLANIN, TEŞEKKÜRLER. GÖZÜMÜZ FANFIC GÖRSÜN.)

• Seçmen Şapka beş buçuk dakika boyunca Minerva McGonagall'ı Gryffindor ya da Ravenclaw'a koyma arasında düşündü - gerçek şapka kilitleyen.

İsterik bir not: Hermione ya da Neville şapka kilitleyen değiller, yaklaştılar, ama değiller.

• Birkaç Hogwarts öğrencisi King's Cross istasyonunda bir çanta dolusu semender dalağı ve ısıran ders kitaplarını Muggle İstasyonunda düşürerek kargaşa oluşturmuşlardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


• Birkaç Hogwarts öğrencisi King's Cross istasyonunda bir çanta dolusu semender dalağı ve ısıran ders kitaplarını Muggle İstasyonunda düşürerek kargaşa oluşturmuşlardı.

Not: BENİ KİTAP ISIRDI diye bağıran bir Muggle hayal edin King's Cross'ta. Şimdi onun Vernon Dursley olduğunu, koca bedeniyle zıplayıp düştüğünü hayal edin. Hadi, bekliyorum.

• Peeves 1876 senesinde onun için kurulmuş bir tuzaktan birkaç tehlikeli silahla kaçarak Hogwarts'ta üç günlük tahliyeye sebep olmuştu.

Not:  PEEVES'E TUZAK KURMAK GİBİ GERİ ZEKALI BİR FİKRİN SAHİBİ: Profesör Eupraxia Mole.

• Muggle teknolojisine olan nefretin tek istisnası arabalar. Sihir bakanlığının bile birçok işe yarayan büyülerle değiştirilmiş arabaları var.

Potterhead El Kitabı | Harry PotterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin