Fantastik Canavarlar Haberleri

1.3K 108 246
                                    

Minik bir hatırlatma:

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 2 18 Kasım 2018 tarihinde çıkacak.

Bir yıl ve beş ay çok görünebilir (ki, zaten çok, NE DEMEK FİLMLER İKİ YIL ARAYLA ÇIKACAK BEN ON YILIMI DAHA MI VERECEĞİM BU FANDOM'A?) ama ekip de, Kraliçe de, Hayran Kurgu/Kurgu Olmayan yazarları, fan art çizerleri ve fandomun diğer üyeleri Ölüm Yadigarları filmi çıktıktan sonraki kış uykusunda uyandılar - 2016 resmen Harry Potter evrenine geri dönüş yılı oldu. Kim yeni kitap için ruhunu şeytana sattı? İtiraf edin? Ve hangi saçma şeytana sattınız ki, bize Lanetli Çocuk'u verdi? 

Ama bizim hala Fantastik Canavarlar'ımız var!

Şimdi aylardır ortalıkta olmadığım zamanlarda FCNNB ile alakalı olan tüm yenilikleri aynı anda aktaracağım çünkü bende bir sorun var.

1. Yeni Oyuncular

En önemlisi ve büyük ihtimalle artık herkesin bildiği haber:

Albus Dumbledore olarak Jude Law!

Albus Dumbledore olarak Jude Law!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

art: hnl.deviantart.com Elena Mellado

Bir fan art olmasına rağmen bence harika bir çalışma olmuş.

Umduğum şey, Jude Law'ı Dumbledore olarak sonunda kızıl görmemiz. Diğer umduğum şey ise güzel bir LGBTQ+ sembolizesi. Kendimi hazırladığım şey ise, yakında Grindelwald diyince feels geçirecek fan'lar ve Jude Law&Johnny Depp kolajları, fotoşopları.

Hoşuma gitmeyen şey ise: oyuncunun heteroseksüel olması.

Böylece Dumbledore'u oynamış her üç oyuncu da heteroseksüel olmuş olacak. Lanetli Çocuk LGBTQ+ için resmen bir küfürken bu biraz fazla oldu gibi. Çünkü bu sembolize için harika bir şanstı - veeeee elden gitti.

Bundan başka ergen yaşlarındaki Dumbledore ve Grindelwald için 16-18 ve küçük Newt, Leta Lestrange ve gizemli Sebastian isimli bir kişilik için 13-16 yaşındaki kişiler arasında açık oyuncu seçimleri olacakmış (büyük ihtimalle artık başladı ve belki de bitiyor).  Ve hatırlarsanız açık seçimler bize binlerle kişinin arasından Evanna Lynch'i vermişti. Çekimler ise 2017'nin yazında, yani şimdi başlıyor!

Ayrıca oyuncu kadrosuna katılan ikinci kişinin adı Callum Turner ve Newt'un ağabeyi olan Theseus Scamander rolünü canlandıracak.

Theseus Scamander hakkında bildiklerimiz çok değil. İlk filmde onun Birinci Dünya Savaşı "kahramanı" olduğu belirtiliyor. Aynı zamanda Thes (evet ona böyle sesleneceğim) kardeşinin büyüzolog kariyerinden o kadar da etkilenmiyormuş, ama yine de kardeşiyle yakınlarmış. Ama en önemlisi: Sihir Bakanlığının Grindelwald'ı yakalamak için görevlendirdiği kişilerdenmiş.

 Ama en önemlisi: Sihir Bakanlığının Grindelwald'ı yakalamak için görevlendirdiği kişilerdenmiş

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Callum Turner

Leta Lestrange'i oynayan Zoe Kravitz kadroya yeni katılmış sayılmaz çünkü ilk filmdeki fotoda onu zaten görüyorduk.

Ama kendisi çok güzel ve Uyumsuz serisinde Christina rolünü oynadığı için onu çok seviyorum bu yüzden yine koyacağım eheheh

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ama kendisi çok güzel ve Uyumsuz serisinde Christina rolünü oynadığı için onu çok seviyorum bu yüzden yine koyacağım eheheh.

2. Kesilmiş Sahne

Hatırlarsanız sevgili Mora'nın yazdığı kesilmiş sahneler bölümünde Queenie ve Tina birlikte Ilvermorny şarkısını söyledikleri sahne hakkında yazı vardı - ama ne yazık ki, o sahne kesilmişti ve sahneyle beraber Jacob'ın meşhur repliği olan, "Ben büyücü olmak istiyorum!" da kesilmişti.

Hah, daha görmeyenler için, işte o sahne ve şarkı:

Hogwash skjnfsfnkefkwfj

Ya, hiçbir şey Hogwarts'ın yerini tutamaz ama kabul edin, bu Hogwarts, Hogwarts, Hoggy Warty Hogwarts, teach us something please'den daha iyi sanki...

3. Oyun!

Android ve IOS için harika bir mobil uygulama gibi seslenen ama benim hala da indirip bunu göremediğim inanılmaz bir oyun artık indirilmeye hazır. 

Warner Brothers yapımı olan Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World  oyunu dedektif tipli bir oyun ve aslında uzun süredir var ama ben her zaman her şeyden en geç haberim olduğunden durum böyle.

Warner Brothers yapımı olan Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World  oyunu dedektif tipli bir oyun ve aslında uzun süredir var ama ben her zaman her şeyden en geç haberim olduğunden durum böyle

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oyunda Sihir Bakanlığı için çalışıyoruz. Tanıdığımız yerlere (Hogsmeade, Diagon Yolu) gidiyor, büyüler, iksirler öğreniyor ve Fantastik Canavarları göreve bağlı olarak yakalamaya ve korumaya çalışıyoruz - hem yeni, hem de eski canavarları. Yapımda çalışan herkes koyu Potterkafa olduğundan oyun buram buram Büyücülük Dünyası kokuyor! Hem Sihir Bakanlığının derinliklerine iniyoruz ve bilmediklerimizi öğreniyoruz, hem de Bertie Botts ve Kaymakbirası gibi eski dostlarımızı anıyoruz.

kaynaklar: Harry Potter Wikia, Pottermore ve sanırım yine vardı ama unuttum ama esas bunlardı sfhjefhüohüef

___

Elbette daha yazacaklarım bitmedi, sadece her şeyi bir bölüme yerleştirmeye çalıştığım zaman bölümler açılmayabiliyor...

Daha Kuzey Amerika Tarihi ve Ilvermorny, Lanetli Çocuk, Fantastik Canavarlar, WB ve Pottermore tarafından paylaşılmış harika videolar, Voldemort: Varisin Kökenleri, bir sürü çeviri ve Altın Üçlü zamanına geri gideceğimiz bir sürü bölüm paylaşacağım.

Neden? Çünkü matematik çalışmam gerek ve çalışmamak için her şeyi yaparım.

VE ŞU MEDIAYA BAKIN SANIRIM YENİ PP BULDUM.

Potterhead El Kitabı | Harry PotterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin