Crimes Of Grindelwald • Yeni Trailer

950 86 124
                                    

KÜÇÜK POTTERKAFA RUHUM YENİDEN KANATLANIYOR. SONUNDA BEKLEDİĞİM HABER.

Evet.

İkinci fragman çıktı.

Gözlerim yaşlı, çok güzel :")

Comic-con'da trailer patladı arkadaşlar, evet.

• Fragman ilki gibi Hogwarts'la başlıyor, önce uzaktan sonra yakından sonra küçük bir kalp krizi çünkü Dumbledore...

Ve hemen ardından gözyaşartıcı bir sahne geliyor çünkü Remus'un çocuklara Ridikkulus öğrettiği o sınıfta, Dumbledore da Newt'a aynı büyüyü öğretiyor - hatta arkadaki gromofon bile yerinde.

Ve hemen ardından gözyaşartıcı bir sahne geliyor çünkü Remus'un çocuklara Ridikkulus öğrettiği o sınıfta, Dumbledore da Newt'a aynı büyüyü öğretiyor - hatta arkadaki gromofon bile yerinde

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Newt Scamander'ın en çok korktuğu şey..."

"Ofiste çalışma zorunluluğu, efendim."

GÜLMEYİN, ÇOCUK HAKLI.

Newt ve Dumbeldore'un ilişkisi Lupin ve Harry'ninkine çok benzeyecek gibi, hatta Newt'in dediği "Ben korkuyorum, Profesör." repliğinin aynısını Harry de Lupin'e demişti.

Tek sorunum şu bu sahneyle ilgili: Dumbledore Biçim Değiştirme öğretmeniyse neden Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersine girdi? Tabii, Harry döneminde de Snape'in Remus'un yerine derse girdiğini gördük, ama yine de biraz şüpheli.

Not: Hufflepuff kravatı gözlerimi yaşartıyor...

• Sonraki sahne duvardaki sirkin ilanına bakan Credence - ilanda Yılan Kız'dan bahsediyor. Hani trailer'daki çekik gözlü kız vardı? Bahsedilen kişi o, kendisi bir Maledictus. Kanı lanetli olan kişilere denir, bu kişiler yavaşça bir hayvana dönüşürler sonunda ve o hayvan olarak da kalırlar. Bazı teorilere göre bu kız gelecekte Nagini olacak.

Ve bence, Credence bu sirk'e katılacak, ya da katılmayı düşünüyor. Çok mantıklı aslında, kimsesi olmayan kişilerin sirke katılması edebiyatta çok görülen bir şey - özellikle de büyücüysen harika bir iş olabilir. Ve böyle düşünenler de çok.

• Işıkemer. Yeterli bence.

• Seherbazların Grindelwald'ı hapishaneye çok benzeyen bir yere büyüyle kaldırdığını, sonraysa Newt'in Paris'ten gelen bir yırtılmış postkart büyüyle düzelterek ona baktığını izliyoruz - buralar açık, Grindelwald yakalanmıştı ve filmin büyük bir kısmının Paris'te geçeceğini biliyorduk. Ama sonraki sahne yine Grindelwald'i gösteriyor, büyük ihtimalle müritleri olan kişilerin önünde konuşma yapıyor. Bu zaman da trailer'in başından beri gelen sesin ona ait olduğunu öğreniyoruz.

"Sihir sadece nadir ruhlarda çiçeklenir. Ama biz yine de gölgelerde saklanıyoruz. Ama eski yollar artık biz yaramıyor."

GRINDELWALD RISES BITCHES.

• Ne olduğu belli olmayan, siyah, pelerine benzeyen garip bir lanet. Bundan başka kediye benzeyen, kocaman, mavi gözlü canavarlar da var - ürkütücü, yaşlı bir kadının yanında. Bu kedilerin Wampus olabileceğini düşünüyorum. Bir diğer sahnedeyse Tazmanya canavarına benzeyen zincirli bir canavar daha var - adı Behemoth. Bir sahneden Newt denizaltında internetin Kelpie olduğunu düşündüğü bir canavarın belinde. Canavarlarla işimiz bitti mi sandınız :)

• Dumbledore Newt'tan yardım istiyor - daha doğrusu, Grindelwald'ı onun durdurması gerektiğini söylüyor. Açıklamasıysa kendisinin Grindelwald'a karşı hareket edemeyeceği. Ama biz sebebi hemen ardından görüyoruz; Dumbledore Kelid aynasında Grindelwald'i görüyor. Ve taaaaa Felsefe Taşı'ndan beri bilmek istediğimiz sorunun cevabını alıyoruz.

PUAHHAHAHAHAHAHA.

Üstelik Newt ve Albus'un şu kısa konuşmasını gördünüz mü? Büyük ihtimalle, gözden kaçacak bir şey değidli de... AMA JUDE LAW KADAR DUMBLEDORE BIRINI GÖSTERİN. Efsane yansıttı karakteri - her şeyiyle.

• Trailer boyunca Credence'in yine fazlaca güçleri olduğunu görüyoruz. Bazen elinden siyah sihir parçaları çıkıyor, bir sahnedeyse tüm binayı neredeyse yıkıyor. Bu da güçleri gerçekten de Obscurus'la birlikte gitti mi, Obscurus cidden öldü mü diye sorgulatıyor.

• Leta Lestrange sahalarda, hem güzelliği hem de konuşmasıyla. "Sen çok iyisin Newt. Sevemeyeceğin bir canavara raslamadın."

• Teori: Gellert Grindelwald aslında Noel Baba.

ÜSTELİK, MÜRVER ASA. Grindelwald'ı o asayla durdurabilecek sadece bir kişi var, biliyoruz.

• NICOLAS FLAMEL. Bunu zaten öğrenmiştik IMdb cast'lerinden, ama yine de mutlu etti onu görmek. Çok genç görünüyor sanki sadece 375 :) Felsefe taşının olaya nasıl giriş edeceğini merak etmiyor değilim, belki de etmeyecektir. Belki de olay sırf Flamel'dir.

• En önemlisiyse: hem Jacob hem de Niffler hala filmdeler :") Ne yazık ki Jacob ve Queenie sahnesi yoktu...

16 Kasım, arkadaşlar. Az kaldı. Kemerleri takın.

Ve fanfic yazın.

Potterhead El Kitabı | Harry PotterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin