Veda Şeysi

11K 677 135
                                    

Bu zamana kadar benimle birlikte gelen ve gelecek olan herkese teşekkür ederim.

Final benim için de çok zor ve bol ağlamalı oldu. Yazarken çok ağladım ama kötü bir son yapmak istedim. Ben zaten kötü son seven bir yazarım/okuyucuyum fakat siz üzülmeyin diye yapmıyordum. Bunu böyle yapmak istedim. Hem kötü finaller her zaman daha unutulmaz olur.

En büyük teşekkürüm başından beri Mustafa'yı tutan ve tutmaya devam eden kişilere. Ben de kitabın başından beri Mustafa'cı, sizin değimizinle TeamMustafa'cılardanım. Mustafa da anlatmak istediğim şey mutlu ölemeyen insanların da olmasıydı. Onun mutlu olmasını çok istediniz ama unutmayın mutlu bir şekilde ölemeyen insanlar var.

Merak ettiğiniz konulardan birisi de Mustafa'nın o mektupları nasıl oraya koyduğu. Bunu Mehlika öğrenemeden öldü. Sizler de öyle olacaksınız. Bu sır Mustafa ve benim aramda kalacak. Bazen bazı şeyler öğrenilemez. Eminim ki sizin de hayatınızda öğrenemediğiniz ve asla öğrenemeyeceğiniz şeyler vardır. Şahsen benim var.
Mehlika'nın rüyasını sürekli soruyorsunuz, o rüya gerçekleşmeyecek korkmayın. Hem her görülen rüya gerçek olmuyor ya. Sadece bir rüyaydı.

Gelelim kitabın ismine. Mustafa'cılar isme umut bağlamıştı. İsmi böyleyse Mustafa'yla olacak dediniz, bu da benim ters köşe olan bir hareketimdi.

Hem siz hayatınız en güzel kelimesini söyleyen kişiyi hayatınızın baş karakteri yapabiliyor musunuz?

Tek Tanem, Mehlika'nın alabileceği en güzel iltifattı. Bu yüzden kitabı ismi buydu.

Son olarak: Diyorsunuz ya Mustafa daha çok hak ediyordu diye... Söylesene kim hak ettiği şeyleri yaşıyor?

Allah'a emanet olun. Kitabı kütüphanenizden çıkarmayın. Mustafa'nın ağzından olan özel bir bölüm yazmayı düşünüyorum :)

Hâlâ sormak istediğiniz şeyler varsa instagramdan sorabilirsiniz. Buraya pek yetişemiyorum.

TEK TANEM (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin