Ανακοίνωση

482 31 44
                                    

Γεια σας! Όσοι με θυμούνται δηλαδή ;) Πλάκα κάνω. Λοιπόν, όπως βλέπετε έκανα Come Back. Γιούπι!!!

Τι κάνετε; Έχουμε καιρό να τα πούμε!

Εγώ, επιτέλους, τελείωσα τις Πανελλαδικές, εδώ και μια εβδομαδά δηλαδή. Πραγματικά νιώθω λες κι ένα τεράστιο βάρος έφυγε από τις πλάτες μου αλλά μετά θυμάμαι ότι σε λίγο θα βγουν τα αποτελέσματα και αντε να κάνεις και το μηχανογραφικό... τέλεια, να σημειωθεί η ειρωνεία. Τέλος πάντων, δεν μας νοιάζουν και πολύ αυτά τώρα. Προς το παρόν Καλό Καλοκαίρι σε όλους μας!

Τώρα πίσω στην επιστροφή μου *γελάει σατανικά*.

Θα τα πάρω με τη σειρά:

1: Θα ανεβάσω ένα κεφάλαιο εδώ στο Χρώμα του Καπνού που θα αναφέρετε στην αποφυλάκιση του Σον και θα μας δείχνει μια στιγμή από το πως το αγαπημένο μου ζευγάρι άρχισε να ενώνει τα σπασμένα του κομμάτια. Νομίζω πως αυτό θα είναι γενικά καλό, ώστε να μπω κι γώ η ίδια ξανά ομαλά στο κόσμο του wattpad με κάτι που μου είναι οικείο, αλλά και εσείς οι αγαπημένοι μου να με θυμηθείτε λιγάκι μωρέ. Έπειτα από αυτό το κεφάλαιο, και αφού το αφήσω για καμια βδομαδούλα, θα κατεβάσω όλα τα κεφάλαια, εκτός από τη περίληψη, για να τα διορθώσω και να τα κάνω όσο πιο καλά γίνεται. Στη συνέχεια, θα τα ανεβάσω ξανά σιγά σιγά.

2. Θα ανεβάσω την κανονικότατη περίληψη στο "Πριν Χαθείς"

3. Θα ανεβάσω καινούρια ρομαντική ιστορία για την οποία έχω πολλές ιδέες και ιδιαίτερο ενθουσιασμό, η οποία θα λέγεται "Τρυφερά Χρώματα"... ναι, το ξέρω έχω ένα κόλλημα με τη λέξη "χρώμα" γενικά χεχε.

4. Θα φτιάξω την συλλογή με τα ποιήματα μου και θα ανεβάσω καινούρια. *Δεν ξέρω άμα είνα σωστό να τα αποκαλώ και ποιήματα 😂😂😂*

5. Λέτε να ανεβάσω ξανά το "Χρώμα της Νύχτας"; Εννοώ σας άρεσε γενικά σαν ιδέα; Δεν είχα πολλές ιδέες γι αυτή την ιστορία, αρχικά, γιατί τώρα τελευταία μου ήρθε κάτι σαν έμπνευση να το πώ!

Περιμένω τις γνώμες σας για όλα τα παραπάνω.

Υ.Γ. Θα ξαναφτιάξω όλες τις λίστες ανάγνωσης μου και θα αρχίσω να διαβάζω ξανά ιστορίες. Ωστόσο, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Οπότε δώστε μου χρόνο :) <3

Μου λείψατε :)

Με αγάπη, Αντιγόνη...

🎉 You've finished reading Το Χρώμα του Καπνού 🎉
Το Χρώμα του ΚαπνούΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα